• SIDE BY SIDE

  16-20 JUNI 2018

 • HURRA! SNART SES VI PÅ SIDE BY SIDE!

   

  Den 16-20 juni 2018 äger det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema rum i Göteborg. Då samlas barn och unga från hela världen för att spela i orkester, sjunga i kör, skapa och utvecklas tillsammans. I år är det femårsjubileum för Side by Side och det firar vi med en stor festivalkonsert tillsammans med musiker ur Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Symfonikers Vokalensemble. Alla barn och unga med intresse och erfarenhet av sitt instrument/körsång är välkomna till Side by Side. Detta inkluderar El Sistema elever, kulturskoleelever, privatelever, självlärda elever etc.

   

  Vill du veta mer om vad som händer under lägerveckan så hittar du all information du behöver under OM LÄGRET och behöver du hjälp inför lägret kan du läsa under ANMÄLNINGSINFORMATION eller kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor.

 • Nyheter

  GÅ MED I DELTAGARGRUPPEN!

   

  Vi har skapat en Facebookgrupp för alla deltagare, föräldrar och pedagoger som kommer till Side by Side i sommar. Den är till för dig som vill diskutera praktiska detaljer, dela med dig av tidigare erfarenheter och lära känna alla andra deltagare.

   

  DIRIGENTER & KÖRLEDARE TILL SIDE BY SIDE 2018

   

  Vi har en fantastisk uppsättning av dirigenter och körledare inför årets Side by Side by El Sistema!


  HÄR presenterar vi dem var och en.

   

   

   

   

  JOBBA PÅ SOMMARENS LÄGER

   

  Välkommen att söka jobb hos oss! Vi söker dig som vill vara med och bidra till ett oförglömligt minne av Side by Side 2018.

   

  LÄS MER

   

   

   

   

   

  HITTA BOENDE UNDER SIDE BY SIDE

   

  Det är viktigt att du har ett bekvämt boende under din lägervecka. Som deltagare på Side by Side har du möjlighet att bo på Hvitfeldtska gymnasiet som ligger nära Konserthuset och alla våra övriga replokaler. Om du däremot vill bo någon annanstans finns det många hotell och vandrarhem i Göteborg att välja mellan. HÄR får du några tips på boenden som vi rekommenderar.

  SIDE BY SIDE-FLYER

   

  Här kan du ladda ner flyers som du kan skriva ut och sprida till dina kollegor, klasskamrater, elever och vänner.

   

   

  SIDE BY SIDE FLYER A6

  SIDE BY SIDE FLYER A5

  SIDE BY SIDE FLYER A4

   
   
   
   
 •  
   
   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

All Posts
×