• ANMÄLNINGSINFORMATION

 • Så kul att du vill anmäla dig till Side by Side!

  Här hittar du allt du behöver veta och tänka på när du gör din anmälan till Side by Side 2018

  Vad ingår i deltagaravgiften?

  Avgiften är 450 kr för alla spår utom BEGINNERS´ ORCHESTRA, BEGINNERS´ CHOIR och OPEN CHOIR som har en avgift på 200 kr och för VOLUNTEERS´ CHOIR som är avgiftsfri. I deltagaravgiften ingår fika, lunch och middag. Dessutom får varje deltagare vara med på repetitioner, konserter och övriga aktiviteter på lägret. Var och en får en Side by Side-kasse och årets Side by Side T-shirt. Momsavgiften är 12%.

   

   

  Trygghet

  Vi vill ha tillgång till målsmans mailadress och mobilnummer. Dessa uppgifter ska anges i anmälan. Om någonting blir fel eller behöver ändras i efterhand, så kan du kontakta oss via mail.
   
   
  Utan vuxen?

  Till ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, ADVANCED CHOIR, UPPER VOICES CHOIR och FOLK kan du bara anmäla dig om du är över 13 år och klarar dig själv på lägret eller om du har en vuxen med dig.
  Till BEGINNERS' ORCHESTRA, BEGINNERS' CHOIR och OPEN CHOIR måste varje barn ha en vuxen som de känner på plats.


  Till övriga spår vill vi att alla barn har någon vuxen de känner på plats. I undantagsfall finns det möjlighet att ange att man kommer utan vuxen och behöver lägrets hjälp. Deltagare under 13 år som ska bo på Hvitfeldtska måste ha någon vuxen med sig.

   

   

  Vuxna deltagare?
  Alla sorts deltagare ska anmäla sig och betala deltagaravgiften. Fundera gärna inför din anmälan på om du vill vara med och spela/sjunga eller endast finnas till hands på andra sätt. Detta får du svara på i anmälan.

  Hur gör jag om jag vill anmäla mer än en person?

  Det går att anmäla max 30 deltagare i samma bokning till alla spår utom ADVANCED ORCHESTRA. Du behöver ha alla uppgifter innan du påbörjar bokningen. Om någonting blir fel eller behöver ändras så kan du kontakta oss via mail. En del uppgifter går att föra över från Person 1 till övriga deltagare. Det gör du genom att klicka på pennikonen högst upp i högra hörnet för varje deltagare. OBS se även nedan vid E-post (för info inför lägret)


  Person 1 blir huvudbokare för gruppbokningen, får allas bokningsbekräftelser och står på fakturan om detta inte ändras i betalningssteget. Om du anmäler en grupp bör Person 1 vara en vuxen.

   

   

  Hur många platser finns det?

  Vi satt ett maxantal per instrument/körstämma för varje spår och det kommer att framgå i anmälningsformuläret när det är fullt någonstans. Då finns det möjlighet att ställa sig på väntelista.

   

   
  Ska jag anmäla mig om jag endast kommer på besök?

  För att delta på Side by Side måste man vara anmäld till lägret och ha betalat deltagaravgiften. Det är många som deltar på lägret och för allas säkerhet och trygghet behöver vi ha full information om vilka och hur många som rör sig på lägerområdet. Vi kan därför inte ta emot vuxna och barn med anknytning till deltagarna som inte gjort en anmälan och fått bekräftelse på den. Vill man hälsa på en deltagare under lägret rekommenderar vi att detta görs mellan lägrets aktiviteter. Till Festivalkonserten och till de olika Lunch- och Avslutningskonserterna välkomnar vi också varmt alla. I vissa fall behöver man köpa biljetter. Se mer information i nyhetsbrevet.

 • Hur fyller jag i anmälan?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i anmälningsformuläret

  Kön

  Frågan finns med för att vi vill kunna följa upp könsfördelningen på lägret år från år.

   

   

  Instrument/Körstämma

  I år har vi ett maxantal för varje instrument/körstämma. Skulle det vara fullt för något instrument/stämma kommer det att synas här. Då finns det möjlighet att ställa sig på väntelista. Då avslutas bokningen utan att man behöver fylla i alla uppgifter och utan att man behöver betala.

   

  Vi bevakar anmälningsläget och uppdaterar så ofta som möjligt. Om det blir någon plats ledig kontaktar vi dem som står på väntelista i tur och ordning så att bokningen kan kompletteras och en betalning genomföras.

   

   

  E-post (info inför lägret)

  Den mailadress som anges här kommer att användas för att skicka ut bekräftelsen på anmälan, men också för utskick av ytterligare information inför lägret. Om du är huvudbokare för en grupp kan du ange din egen adress för alla dina deltagare, men då måste du själv ta ansvar för att sprida all information vidare till dessa.
   
   

  Mobilnummer (för kontakt under lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda för att nå deltagaren under lägret. Om deltagaren själv inte har någon mobil ska numret till en vuxen som tar ansvar för deltagaren under lägret anges här. Vi rekommenderar starkt att de barn som deltar ensamma på Side by Side ska he med sig en egen mobiltelefon under lägret så att vi har möjlighet att nå dem i nödfall.

   
   
   
  Allergier och specialkost

  På lägret kommer vi inte att servera någonting som innehåller nötter eller fläskkött. Ange eventuella allergier eller annan specialkost i rutan. T ex om du vill äta vegansk eller vegetarisk kost.

  Typ av deltagare/Trygghet under lägret

  Deltagande barn/ungdomar anger här om de tar ansvar för sig själva, har någon vuxen med sig eller (för vissa spår) behöver lägrets hjälp. Detta hjälper oss i planeringen av trygghetsteam runt deltagarna. Deltagande vuxna anger här om de är med och spelar/sjunger eller inte. Detta behöver vi veta bl a för att ha rätt antal stolar och notställ.

   

   

  Kulturskola/Kör/Organisation

  Skriv in namnet på den kulturskola, orkester, kör eller annan organisation du tillhör. Om du inte tillhör någon organisation kan du skriva det med egna ord.

   
   

  Land

  Om du bor i något annat land än Sverige väljer du det landet här.

   

   
  Målsmans e-post och mobilnummer

  De uppgifter som anges här är som en extra säkerhet för att vi ska kunna nå deltagarens målsman. Om deltagaren är myndig anges deltagarens mailadress och mobilnummer till närmast anhörig.

   
   

  Övrig information om dig/er som vi arrangörer bör känna till

  Här kan man ange om det är något annat som vi behöver veta om deltagaren. T ex rullstolsburen eller sjukdomar. Det går också bra att kontakta oss via mail eller telefon.

 • BOENDE

  I fliken Boende väljer du om du önskar boka boende hos oss i delat klassrum. När du klickar vid Delat klassrum syns en kalender för incheckning och utcheckning. Ange vilken dag du kommer till boendet och vilken dag du lämnar det. Du ser högst upp till höger att summan ändras när du angivit antal nätter. Boendet kostar 85 kr per person och natt inkl frukost. Om du har några önskemål eller frågor angående boendet är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Deltagare under 13 år som ska bo på Hvitfeldtska måste ha någon vuxen med sig

  SUMMERING

  I fliken Summering syns alla de uppgifter du har angivit i de tidigare stegen. Kontrollera noga att allt stämmer. Om du vill ändra något klickar du på Tillbaka och justerar. När du sedan klickar på Boka går det inte längre att gå tillbaka och ändra.

  KOD

  Längst ner i summeringsfliken under rubriken Summering ser du summan för bokningen. Om du tillhör Göteborgs kulturskola anger du den kampanjkod du har fått i avsedd ruta och klickar på Aktivera. Då kommer summan att minska. Först därefter klickar du på Boka. Koden täcker deltagaravgiften men inte boende.

  BETALNING

  I fliken Betalning väljer du först om du vill betala med kort eller med faktura. Om du väljer kort genomförs betalningen direkt innan du avslutar bokningen. Det går att betala med; VISA, Mastercard, Eurocard eller Maestro. Om du väljer faktura kommer en pappersfaktura att skickas till den adress du anger i nästa steg. Fakturamottagaren kan vara en person eller en organisation.

 • Efter bokningen

  När bokningen är slutförd kommer du att få en bekräftelse till den mailadress du har angett i din anmälan. I bekräftelsen finns en summering av samtliga uppgifter och en streckkod. Skriv gärna ut och ta med streckkoden till lägrets registrering.
   
  Om du har gjort en bokning för flera deltagare och skrivit in olika mailadresser för olika deltagare kommer du som huvudbokare inte att få streckkoderna för alla utan de skickas till den mailadress som är angiven för varje deltagare.

  På registreringen när lägret startar så kommer ni att kunna registrera er med er streckkod eller genom att uppge ert namn. Vi uppmanar till att försöka ta med streckkoderna då detta kommer att skynda på registreringsköerna. Som gruppbokare kan du välja om du endast tar med din egen bokningsbekräftelse med streckkod samt en lista med namnen på alla dina deltagare eller om du vill be dem vidarebefordra mailen till dig så att du kan ha med alla bekräftelserna med streckkoder utskrivna.
   
  Välkommen till Side by Side 2018!

All Posts
×