• ANMÄLNINGSINFORMATION

 • Så kul att du vill vara med på Side by Side!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din anmälan/ansökan. Missa inte heller våra ANSÖKNINGS- OCH ANMÄLNINGSVILLKOR och hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har några frågor eller vill avboka din plats, maila sidebyside@gso.se. Avboka så tidigt som möjligt. Sista avbokningsdag är 4 maj.

  Ansökan eller anmälan?

  Ansök 11 november eller anmäl dig 3 februari

  Till spåren för de äldsta deltagarna på Side by Side gör du en ANSÖKAN och får vänta på ett antagningsbesked innan du vet om du kommer med. Ansökan bedöms utifrån din erfarenhet och ålder. Till övriga spår på Side by Side gör du en ANMÄLAN och får en bekräftelse direkt.

   

  ALLA som ska vara fysiskt på plats på lägret, alltså även lärare, föräldrar och syskon måste göra en egen anmälan till Side by Side och betala deltagaravgift.

  ANSÖKAN

  Gäller: ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, UPPER VOICES CHOIR, EARLY MUSIC och FOLK MUSIC

  Öppnar: Måndag 11 november

  Öppen t.o.m.: Fredag 10 januari

  Besked skickas: Fredag 17 januari

  Sista dagen att tacka ja: Fredag 24 januari

  ANMÄLAN

  Gäller: UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, OPEN ORCHESTRA, BEGINNERS’ ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR, CHILDREN’S CHOIR, BEGINNERS’ CHOIR, OPEN CHOIR och VOLUNTEERS’ CHOIR

  Öppnar: Måndag 3 februari

  Öppen t.o.m.: Så länge det finns platser kvar eller som längst till fredag 3 april

  Besked skickas: Direkt

 • Vilken information behöver jag för att anmäla mig/ansöka?

  • Namn
  • Födelseår
  • Vilket spår du vill delta i och med vilket instrument/röstläge
  • Om du kommer tillsammans med någon vuxen
  • Vilken kulturskola, orkester, kör eller organisation du tillhör (om någon)
  • En e-postadress där du kan ta emot bokningsbekräftelse och få mer information om Side by Side
  • Ett mobilnummer till dig eller någon ansvarig för dig som kommer att befinna sig på lägret
  • Målsmans mobilnummer och e-postadress (om du är under 18 år)
  • Eventuella allergier, specialkost eller andra behov
  • Kort- eller fakturauppgifter

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra anmälan/ansökan tex:

  • Vilken stämma du sjunger/vill spela
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet /av att sjunga i kör
  • Vilken orkester-/körvana du har
  • Din instrumentlärares/körledares namn, telefonnummer och e-postadress

  Vad inkluderas i deltagaravgiften?

  Deltagaravgiften är 450 SEK för alla spår förutom BEGINNERS´ ORCHESTRA, BEGINNERS´ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK. VOLUNTEERS´ CHOIR är såklart gratis. Deltagaravgiften täcker de måltider som ingår i spårets schema. Utöver detta får du vara med på repetitioner, konserter och andra aktiviteter på lägret. Alla deltagare får en Side by Side-väska och en Side by Side T-shirt. Moms på deltagaravgiften är 25%. För dig som behöver boende under lägret tillkommer 95 SEK per person och natt (alla måltider ingår.) Moms på boendet är 12%.

   

  Utan vuxen?

  För UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR och CHILDREN'S CHOIR kan du som kommer själv till lägret utan någon vuxen välja alternativet: ”Jag har ingen som tar hand om mig under lägret och behöver hjälp av lägrets Barnvärdar”. Du kommer att tilldelas en Barnvärd som ser efter och tar hand om dig under lägret. Barnvärdarna arbetar endast dagtid och därför måste du som väljer det här alternativet hämtas och lämnas varje dag.

   

  För BEGINNERS' ORCHESTRA, BEGINNERS' CHOIR och OPEN CHOIR måste du ha en medföljande vuxen som du känner på plats under hela lägret.

   

  För alla andra spår vill vi att du som är under 13 år har en medföljande vuxen som du känner på plats.

  För att övernatta på lägret måste du vara minst 13 år gammal eller medföljas av en vuxen som du känner.

   

  Medföljande vuxen?

  Du som medföljande vuxen måste anmäla dig och betala deltagaravgift på samma sätt som spelande/sjungande deltagare, och vi räknar med att du tar hand om ditt barn/din grupp under hela lägret. Du som pedagog i INTERMEDIATE ORCHESTRA eller BASIC ORCHESTRA, kan ange i din anmälan att du vill vara med och delta i orkestern, som musikaliskt stöd.

 • Hur många platser finns det?

  Vi har ett maxantal deltagare för varje spår och stämma som framgår av texten för varje spår. När en stämma eller ett spår är fullt syns det i anmälningsformuläret. Det blir då möjligt att ställa sig på väntelista.

   

  Ska jag anmäla mig även om jag bara är besökare?

  För att delta på Side by Side måste du anmäla dig och betala deltagaravgiften. För allas trygghet behöver vi ha full kontroll över vem och hur många som vistas på lägerområdet. Därför kan vi inte ta emot barn och/eller vuxna som har koppling till en deltagare men som inte är anmälda och bekräftade av oss. Om du vill besöka en deltagare under lägret föreslår vi att det sker mellan lägeraktiviteterna. Alla är också hjärtligt välkomna till de olika konserterna. Biljetter behövs i de flesta fall. Mer information kommer i nyhetsbreven och på hemsidan.

  Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

   

  Integritetspolicy – Göteborgs Symfonikers personuppgiftsbehandling

  Göteborgs Symfoniker behandlar kunders och användares personuppgifter enligt gällande lagstiftning, bland annat GDPR och OSL. Göteborgs Symfoniker håller register över företagets kunder och användare som har registrerat sig eller har gjort ett köp hos Göteborgs Symfoniker.

  Registret kan innehålla personuppgifter som namn, postadress, telefonnummer och e-postadresser, samt vid köp även leverans-, betalnings- och inköpsuppgifter, profilering baserad på adress samt uppgifter baserade på användning av digitala tjänster.

  Det kan förekomma att vi spelar in eller fotograferar i samband med våra konserter. Detta för att informera om vår verksamhet i olika kommunikationskanaler. Inspelningarna kan komma att användas för utsändning i såväl egna som i samarbetspartners kanaler.

   

  Vad används personuppgifterna till?

  Uppgifterna används av Göteborgs Symfoniker för marknadsföring, information och leverans av biljetter och produkter samt som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Göteborgs Symfoniker ska kunna anpassa innehåll, annonser och erbjudanden från Göteborgs Symfoniker samt i förekommande fall våra samarbetspartners.
   

  Vad samtycker du som kund till?

  Göteborgs Symfonikers kunder och registrerade användare samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Marknadsföring via e-post och sms regleras i marknadsföringslagen.
   

  Vem hanterar och äger informationen?

  Göteborgs Symfoniker är ensam ägare till den personliga information som samlas in då Göteborgs Symfoniker är arrangör för ett event. Då extern part är arrangör av event och hyr Konserthuset tillämpas gemensamt personuppgiftsansvar och personuppgifterna kan delas med sådan extern arrangör. Vi säljer inte denna information vidare till andra företag. Göteborgs Symfoniker kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om det krävs för att förmedla en tjänst eller produkt (exempelvis distribution, tryckeri och återförsäljare). Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

   

  Hur tar du som kund tillbaka ditt samtycke?

  Alla användare har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag, samt spärra användning av uppgifterna i marknadsföring. Detta gör du genom att e-posta gdpr@gso.se.

   

  Hur länge sparas personuppgifterna?

  Personuppgifter sparas under pågående användarrelation eller i enlighet med lämnat samtycke. Samtycket är giltigt till dess användaren själv säger upp det och upphör inte om tjänsten inte nyttjas. Samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

   

 • Efter bokningen

  När bokningen är slutförd kommer du att få en bekräftelse till den mailadress du har angett i din anmälan. I bekräftelsen finns en summering av samtliga uppgifter och en streckkod. Skriv gärna ut och ta med streckkoden till lägrets registrering.
   
  Om du har gjort en bokning för flera deltagare och skrivit in olika mailadresser för olika deltagare kommer du som huvudbokare inte att få streckkoderna för alla utan de skickas till den mailadress som är angiven för varje deltagare.

  På registreringen när lägret startar så kommer ni att kunna registrera er med er streckkod eller genom att uppge ert namn. Vi uppmanar till att försöka ta med streckkoderna då detta kommer att skynda på registreringsköerna. Som gruppbokare kan du välja om du endast tar med din egen bokningsbekräftelse med streckkod samt en lista med namnen på alla dina deltagare eller om du vill be dem vidarebefordra mailen till dig så att du kan ta med alla bekräftelserna med streckkoder utskrivna.
   
  Välkommen till Side by Side 2020!

All Posts
×