• ANMÄLNINGSINFORMATION

 • Så kul att du vill anmäla dig till Side by Side!

  Här hittar du allt du behöver veta och tänka på när du gör din anmälan till Side by Side 2019. Du kan också ladda ned ett kortfattat INFOBLAD. Läs även om våra ANMÄLNINGSVILLKOR och hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har frågor om din ansökan/anmälan eller vill avboka din plats, maila sidebyside@gso.se

  Vilken information behöver jag för att anmäla mig?

  • Namn
  • Födelseår
  • Vilken orkester och kör du vill delta i och med vilket instrument/röstläge
  • Om du kommer tillsammans med någon vuxen
  • Vilken kulturskola, kör eller organisation du tillhör (om någon)
  • En e-postadress där du kan ta emot bokningsbekräftelse och få mer information om Side by Side
  • Ett mobilnummer till dig eller någon ansvarig för dig som kommer att befinna sig på lägret
  • Målsmans telefonnummer och e-postadress (om du är under 18)
  • Eventuella allergier, specialkost eller andra behov
  • Kort eller fakturauppgifter

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra anmälan/ansökan tex:

  • Vilken stämma du sjunger/vill spela
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet
  • Vilken orkestervana du har
  • Din instrumentlärares namn, telefonnummer och e-postadress

  Vad inkluderas i anmälningsavgiften?

  Anmälningsavgiften är 450 SEK för alla spar förutom BEGINNERS´ ORCHESTRA, BEGINNERS´ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK. VOLUNTEERS´ CHOIR är såklart gratis. Anmälningsavgiften täcker fika, lunch och ibland middag. Utöver detta får varje deltagare vara med på repetitioner, konserter och andra aktiviteter på lägret. Alla deltagare får en Side by Side-väska och en Side by Side T-shirt. Moms på deltagaravgiften är 25%. För de som behöver boende under lägret tillkommer 95 SEK per person och natt (alla måltider ingår.) Moms på boendet är 12%.

   

  Utan vuxen?

  För UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA och CHILDREN'S CHOIR kan barn som kommer själva till lägret utan någon vuxen välja alternativet: ”Jag har ingen som tar hand om mig under lägret och behöver hjälp av lägrets Barnvärdar”. De kommer tilldelas en Barnvärd som håller reda på dem och tar hand om dem under lägret. Barnvärdarna arbetar endast dagtid och därför rekommenderar vi daglig hämtning och lämning av barn som väljer det här alternativet.

   

  För BEGINNERS' ORCHESTRA, BEGINNERS' CHOIR och OPEN CHOIR måste alla deltagare ha en medföljande vuxen som de känner på plats under hela lägret. För alla andra spår vill vi att barn under 13 år har en medföljande vuxen som de känner på plats.

  För att övernatta på lägret måste du vara minst 13 år gammal eller medföljas av en vuxen som du känner.
   

  Medföljande vuxen?

  ”Du som medföljande vuxen måste anmäla dig och betala deltagaravgift på samma sätt som spelande/sjungande deltagare, och vi räknar med att du tar hand om ditt barn/din grupp under hela lägret. Du som pedagog i UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA eller BASIC ORCHESTRA, kan ange i din anmälan att du vill vara med och delta i orkestern, som musikaliskt stöd.

  Hur anmäler jag fler än en person?

  Du kan anmäla upp till 30 deltagare per bokning för samtliga spår, förutom ADVANCED ORCHESTRA och PRE-ADVANCED ORCHESTRA.

  Om något går fel och du behöver ändra något i bokningen, kontakta oss via email på sidebyside@gso.se. Viss information kan föras över från Person 1 till andra deltagare. Det kan du göra för varje deltagare genom att klicka på pennikonen i övre högra hörnet. OBS, se nedan gällande email (för info inför lägret).

   

  Person 1 blir huvudbokare för gruppen, får automatiskt allas bokningsbekräftelser och blir fakturamottagare (kan justeras i betalningssteget). Om du anmäler en grupp bör Person 1 vara en vuxen.

   

  Hur många platser finns det?

  Vi har ett max-antal deltagare för varje spår och stämma. När en stämma eller ett spår är fullt framgår det i anmälningsformuläret. Det blir då möjligt att ställa sig på väntelista.

   

  Ska jag anmäla mig även om jag bara är besökare?

  För att deltaga på Side by Side måste du anmäla dig och betala anmälningsavgiften. För allas trygghet behöver vi ha full kontroll över vem och hur många som vistas på lägerområdet. Därför kan vi inte ta emot barn och/eller vuxna som har koppling till en deltagare men som inte är anmälda och bekräftade av oss. Om du vill besöka en deltagare under lägret föreslår vi att det sker mellan lägeraktiviteterna. Alla är också hjärtligt välkomna till Festivalkonserten och de olika Lunch- och Avslutningskonserterna. Biljetter kan behövas i vissa fall. Mer information kommer i nyhetsbreven och på hemsidan.

   

  Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen i sociala medier, på vår hemsida och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

   

  Integritetspolicy – Göteborgs Symfonikers personuppgiftsbehandling

  Göteborgs Symfoniker behandlar kunders och användares personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Göteborgs Symfoniker håller register över företagets kunder och användare som har registrerat sig eller har gjort ett köp hos Göteborgs Symfoniker.

  Registret kan innehålla personuppgifter som namn, postadress, telefonnummer och e-postadresser, samt vid köp även leverans-, betalnings- och inköpsuppgifter, profilering baserad på adress samt uppgifter baserade på användning av digitala tjänster.

  Det kan förekomma att vi spelar in eller fotograferar i samband med våra konserter. Detta för att informera om vår verksamhet i olika kommunikationskanaler. Inspelningarna kan komma att användas för utsändning i såväl egna som i samarbetspartners kanaler.
   

  Vad används personuppgifterna till?

  Uppgifterna används av Göteborgs Symfoniker för marknadsföring, information och leverans av biljetter och produkter samt som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Göteborgs Symfoniker ska kunna anpassa innehåll, annonser och erbjudanden från Göteborgs Symfoniker samt i förekommande fall våra samarbetspartners.
   

  Vad samtycker du som kund till?

  Göteborgs Symfonikers kunder och registrerade användare samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Marknadsföring via e-post och sms regleras i marknadsföringslagen.
   

  Vem hanterar och äger informationen?

  Göteborgs Symfoniker är ensam ägare till den personliga information som samlas in. Vi säljer inte denna information vidare till andra företag. Göteborgs Symfoniker kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om det krävs för att förmedla en tjänst eller produkt (exempelvis distribution, tryckeri och återförsäljare). Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.
   

  Hur tar du som kund tillbaka ditt samtycke?

  Alla användare har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag, samt spärra användning av uppgifterna i marknadsföring. Detta gör du genom att e-posta gdpr@gso.se.
   

  Hur länge sparas personuppgifterna?

  Personuppgifter sparas under pågående användarrelation eller i enlighet med lämnat samtycke. Samtycket är giltigt till dess användaren själv säger upp det och upphör inte om tjänsten inte nyttjas. Samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

   

 • Hur fyller jag i anmälan?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i anmälningsformuläret

  Kön

  Frågan finns med för att vi vill kunna följa upp könsfördelningen på lägret från år till år.

   

   

  Instrument/Körstämma

  Det finns ett maxantal för varje instrument/körstämma. Skulle det vara fullt för något instrument/stämma kommer det att synas här. Då finns det möjlighet att ställa sig på väntelista. Då avslutas bokningen utan att man behöver fylla i alla uppgifter och utan att man behöver betala.

   

  Vi bevakar anmälningsläget och uppdaterar så ofta som möjligt. Om det blir någon plats ledig kontaktar vi dem som står på väntelista i tur och ordning så att bokningen kan kompletteras och en betalning genomföras.

   

   

  E-post (info inför lägret)

  Den mailadress som anges här kommer att användas för att skicka ut bekräftelsen på anmälan, men också för utskick av ytterligare information inför lägret. Om du är huvudbokare för en grupp kan du ange din egen adress för alla dina deltagare, men då måste du själv ta ansvar för att sprida all information vidare till dessa.
   
   

  Mobilnummer (för kontakt under lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda för att nå deltagaren under lägret. Om deltagaren själv inte har någon mobil ska numret till en vuxen som tar ansvar för deltagaren under lägret anges här. Vi rekommenderar starkt att de barn som deltar ensamma på Side by Side ska ha med sig en egen mobiltelefon under lägret så att vi har möjlighet att nå dem i nödfall.

   
   
   
  Allergier och specialkost

  På lägret kommer vi inte att servera någonting som innehåller nötter eller fläskkött. Ange eventuella allergier eller annan specialkost i rutan. T ex om du vill äta vegansk eller vegetarisk kost.

  Typ av deltagare/Trygghet under lägret

  Deltagande barn/ungdomar anger här om de tar ansvar för sig själva, har någon vuxen med sig eller (för vissa spår) behöver lägrets hjälp. Detta hjälper oss i planeringen av tryggheten runt deltagarna. Deltagande vuxna anger här om de är med och spelar (endast pedagoger) eller inte. Detta behöver vi veta bl a för att ha rätt antal stolar och notställ.

  Till UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA och CHILDREN'S CHOIR kan de barn som kommer till lägret utan någon vuxen välja alternativet "Jag har ingen som tar hand om mig under lägret och behöver hjälp av lägrets Barnvärdar" för att bli tilldelad en Barnvärd som håller reda på och ser efter barnet under lägret. Dessa arbetar endast dagtid och därför rekommenderar vi daglig hämtning och lämning av de barn som väljer detta alternativ.

   

  Kulturskola/Kör/Organisation

  Skriv in namnet på den kulturskola, orkester, kör eller annan organisation du tillhör. Om du inte tillhör någon organisation kan du skriva just det.

   
   

  Land

  Om du bor i något annat land än Sverige väljer du det landet här.

   

   
  Målsmans e-post och mobilnummer

  De uppgifter som anges här är som en extra säkerhet för att vi ska kunna nå deltagarens målsman. Om deltagaren är myndig anges deltagarens mailadress och mobilnummer till närmast anhörig.

   
   

  Övrig information om dig/er som vi arrangörer bör känna till

  Här kan man ange om det är något annat som vi behöver veta om deltagaren.

  T ex rullstolsburen eller sjukdomar. Det går också bra att kontakta oss via mail eller telefon.

 • BOENDE

  I fliken Boende väljer du om du önskar boka boende hos oss i delat klassrum.

  Klicka på Lägg till för varje deltagare som du vill boka boende för och ange dag för incheckning och dag för utcheckning samt namn under rubriken Deltagare.

  Om du har önskemål om ditt eller din grupps boende, t.ex. om ni vill bo pojke/flicka eller barn/pedagoger kan du skriva det under Önskemål om boendet nedan till höger eller kontakta oss på sidebyside@gso.se


  Du ser högst upp till höger att summan ändras när du angivit antal nätter. Boendet kostar 95 kr per person och natt inkl frukost. Om du har några önskemål eller frågor angående boendet är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. För att få sova över på lägret måste du vara minst 13 år eller bo tillsammans med en vuxen som du känner.

  SUMMERING

  I fliken Summering syns alla de uppgifter du har angivit i de tidigare stegen. Kontrollera noga att allt stämmer. Om du vill ändra något klickar du på Tillbaka och justerar. När du sedan klickar på Boka går det inte längre att gå tillbaka och ändra.

  RABATTKOD

  Längst ner i summeringsfliken under rubriken Summering ser du summan för bokningen. Om du tillhör Göteborgs kulturskolor eller en del av Göteborgs El Sistema-verksamhet anger du den rabattkod du har fått i avsedd ruta och klickar på Aktivera. Då kommer summan att minska. Först därefter klickar du på Boka. Koden täcker deltagaravgiften men inte kostnad för boende.

  BETALNING

  I fliken Betalning väljer du först om du vill betala med kort eller med faktura. Om du väljer kort genomförs betalningen direkt innan du avslutar bokningen. Det går att betala med; VISA, Mastercard, Eurocard eller Maestro. Om du väljer faktura kommer en pappersfaktura att skickas ut den 15 april som ska betalas inom 30 dagar. Adressen anger du i nästa steg. Fakturamottagaren kan vara en person eller en organisation.

 • Efter bokningen

  När bokningen är slutförd kommer du att få en bekräftelse till den mailadress du har angett i din anmälan. I bekräftelsen finns en summering av samtliga uppgifter och en streckkod. Skriv gärna ut och ta med streckkoden till lägrets registrering.
   
  Om du har gjort en bokning för flera deltagare och skrivit in olika mailadresser för olika deltagare kommer du som huvudbokare inte att få streckkoderna för alla utan de skickas till den mailadress som är angiven för varje deltagare.

  På registreringen när lägret startar så kommer ni att kunna registrera er med er streckkod eller genom att uppge ert namn. Vi uppmanar till att försöka ta med streckkoderna då detta kommer att skynda på registreringsköerna. Som gruppbokare kan du välja om du endast tar med din egen bokningsbekräftelse med streckkod samt en lista med namnen på alla dina deltagare eller om du vill be dem vidarebefordra mailen till dig så att du kan ta med alla bekräftelserna med streckkoder utskrivna.
   
  Välkommen till Side by Side 2019!

All Posts
×