• SIDE BY SIDE

  16-20 JUNI 2018

 • Är du redo? Då kör vi!

  För femte året i rad är det återigen dags för att öppna upp portarna till det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema! I år är lägret ännu större med fler kör- och orkesterspår samt fler konserter. Är du här för första gången? Då är du extra välkommen, vi ska göra allt vi kan för att din lägervecka blir helt fantastisk. Eller har du varit med oss på tidigare läger? I så fall kommer du att upptäcka en hel del spännande nyheter. Men något som alltid kommer att finnas på Side by Side är en stark känsla av delaktighet, framtidstro och kreativitet. Plus en massa glädje förstås!

   

  Vill du veta mer om vad som händer under lägerveckan så hittar du all information du behöver under OM LÄGRET eller kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor.

 • Nyheter

  SIDE BY SIDE REUNION
  &
  UNGDOMSSTÄMMA

  Kom på reunion, träffa gamla vänner och prata härliga minnen från lägret och Side by Sides framtid!
   
  Onsdagen den 12 september klockan 17.30 är du varmt välkommen till Konserthuset
  för återträff, framtidsplaner, snack och fika. Träffen är för dig som är mellan 13-23 år vill hänga med oss och har idéer om hur nästa års läger kan utvecklas.

   

  ANMÄL DIG HÄR

  VIKTIGA PLATSER

  UNDER LÄGRET

  Repetitioner, aktiviteter och konserter äger rum på olika platser runt om i centrala Göteborg, t. ex. Göteborgs Konserthus, Musikhögskolan HSM, Hvitfeldtska Gymnasiet (Södra & Norra),
  Studenternas Hus, Världskulturmuseet, Trädgårdsföreningen, Scandinavium och Vasaaulan.
   
  LADDA NER KARTA

  GÅ MED I DELTAGARGRUPPEN!

   

  Vi har skapat en Facebookgrupp för alla deltagare, föräldrar och pedagoger som kommer till Side by Side i sommar. Den är till för dig som vill diskutera praktiska detaljer, dela med dig av tidigare erfarenheter och lära känna alla andra deltagare.

   

  DIRIGENTER & KÖRLEDARE TILL SIDE BY SIDE 2018

   

  Vi har en fantastisk uppsättning av dirigenter och körledare inför årets Side by Side by El Sistema!


  HÄR presenterar vi dem var och en.

   

   

   

   

  HITTA BOENDE UNDER SIDE BY SIDE

   

  Det är viktigt att du har ett bekvämt boende under din lägervecka. Som deltagare på Side by Side har du möjlighet att bo på Hvitfeldtska gymnasiet som ligger nära Konserthuset och alla våra övriga replokaler. Om du däremot vill bo någon annanstans finns det många hotell och vandrarhem i Göteborg att välja mellan. HÄR får du några tips på boenden som vi rekommenderar.

  SIDE BY SIDE-FLYER

   

  Här kan du ladda ner flyers som du kan skriva ut och sprida till dina kollegor, klasskamrater, elever och vänner.

   

   

  SIDE BY SIDE FLYER A6

  SIDE BY SIDE FLYER A5

  SIDE BY SIDE FLYER A4

   
   
   
   
All Posts
×