• ANMÄLNINGSINFORMATION

 • Så kul att du vill vara med på Side by Side!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din anmälan/ansökan. Missa inte heller våra ANSÖKNINGS- OCH ANMÄLNINGSVILLKOR och hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har några frågor eller vill avboka din plats, maila sidebyside@gso.se. Avboka så tidigt som möjligt. Sista avbokningsdag är 4 maj.

  Ansökan eller anmälan?

  Till spåren för de äldsta deltagarna på Side by Side gör du en ANSÖKAN och får vänta på ett antagningsbesked innan du vet om du kommer med. Ansökan bedöms utifrån din erfarenhet och ålder. Till övriga spår på Side by Side gör du en ANMÄLAN och får en bekräftelse direkt.

   

  ALLA som ska vara fysiskt på plats på lägret, alltså även lärare, föräldrar och syskon måste göra en egen anmälan till Side by Side och betala deltagaravgift.

  ANSÖKAN

  Gäller: ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, UPPER VOICES CHOIR, EARLY MUSIC och FOLK MUSIC

  Öppnar: Måndag 11 november

  Öppen t.o.m.: Fredag 10 januari

  Besked skickas: Fredag 17 januari

  Sista dagen att tacka ja: Fredag 24 januari

  Sen ansökan öppnar: 13 januari eller löpande

  Sen ansökan stänger: Löpande eller senast 3 april

  Besked (sen ansökan) skickas: Löpande

  ANMÄLAN

  Gäller: UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, OPEN ORCHESTRA, BEGINNERS’ ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR, CHILDREN’S CHOIR, BEGINNERS’ CHOIR, OPEN CHOIR och VOLUNTEERS’ CHOIR

  Öppnar: Måndag 3 februari

  Öppen t.o.m.: Så länge det finns platser kvar eller som längst till fredag 3 april

  Besked skickas: Direkt

 • Spårvägledning

  För att du snabbt ska få en överblick över vem som kan ansöka/anmäla sig till de olika spåren har vi tagit fram en rad med ikoner som du ser nedan. Utöver det anger vi också rekommenderat åldersspann och rekommenderad erfarenhet i spårbeskrivningen.

  13 år eller äldre utan vuxen

  Barn under 13 år med vuxen

  Barn under 13 år i barnvärdsgrupp

  13 år eller äldre med vuxen

  Vuxen spelande/sjungande

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • Vilken information behöver jag för att anmäla mig/ansöka?

  • Namn
  • Födelseår
  • Vilket spår du vill delta i och med vilket instrument/röstläge
  • Om du kommer tillsammans med någon vuxen
  • Vilken kulturskola, orkester, kör eller organisation du tillhör (om någon)
  • En e-postadress där du kan ta emot bokningsbekräftelse och få mer information om Side by Side
  • Ett mobilnummer till dig eller någon ansvarig för dig som kommer att befinna sig på lägret
  • Målsmans namn och mobilnummer (om du är under 18 år)
  • Eventuella allergier, specialkost eller andra behov
  • Kort- eller fakturauppgifter

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra anmälan/ansökan tex:

  • Vilken stämma du sjunger/vill spela
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet /av att sjunga i kör
  • Vilken orkester-/körvana du har
  • Din instrumentlärares/körledares namn, telefonnummer och e-postadress

  Vad inkluderas i deltagaravgiften?

  Deltagaravgiften är 450 SEK för alla spår förutom BEGINNERS´ ORCHESTRA, BEGINNERS´ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK. VOLUNTEERS´ CHOIR är såklart gratis. Deltagaravgiften täcker de måltider som ingår i spårets schema. Utöver detta får du vara med på repetitioner, konserter och andra aktiviteter på lägret. Alla deltagare får en Side by Side-väska och en Side by Side T-shirt. Moms på deltagaravgiften är 25%. För dig som behöver boende under lägret tillkommer 95 SEK per person och natt (alla måltider ingår.) Moms på boendet är 12%.

   

  Utan vuxen?

  Barn under 13 år som vill komma till Side by Side och inte kan ha någon vuxen med sig har möjlighet att ingå i en barnvärdsgrupp. Det innebär att de har en barnvärd från Side by Side som ser efter och guidar dem under lägret.

   

  Barnvärdarna arbetar dagtid så barnet får inte övernatta på Side by Side, utan måste hämtas och lämnas varje dag i anslutning till lägrets schemalagda aktiviteter. Barnvärdsgrupper finns endast i följande spår: UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR och CHILDREN’S CHOIR. Antalet platser i barnvärdsgrupperna är begränsat.

   

  För BEGINNERS' ORCHESTRA och BEGINNERS' CHOIR måste du ha en medföljande vuxen som du känner som lämnar och hämtar dig samt finns tillgänglig på telefon på söndagen och måndagen samt finns på plats tillsammans med dig hela tisdagen.

   

  Vi deltagande i OPEN CHOIR ska du ha med dig en vuxen om du behöver hjälp vid exempelvis lunch eller förflyttningar.

   

  För alla andra spår vill vi att du som är under 13 år har en medföljande vuxen som du känner på plats.

  För att övernatta på lägret måste du vara minst 13 år gammal eller medföljas av en vuxen som du känner.

   

  Medföljande vuxen?

  Du som medföljande vuxen måste anmäla dig och betala deltagaravgift på samma sätt som spelande/sjungande deltagare, och vi räknar med att du tar hand om ditt barn/din grupp under hela lägret. Du som pedagog i INTERMEDIATE ORCHESTRA eller BASIC ORCHESTRA, kan ange i din anmälan att du vill vara med och delta i orkestern, som musikaliskt stöd.

 • Hur många platser finns det?

  Vi har ett maxantal deltagare för varje spår och stämma som framgår av texten för varje spår. När en stämma eller ett spår är fullt syns det i anmälningsformuläret. Det blir då möjligt att ställa sig på väntelista.

   

  Ska jag anmäla mig även om jag bara är besökare?

  För att delta på Side by Side måste du anmäla dig och betala deltagaravgiften. I anmälan anger du att du är ”Ej spelande/sjungande medföljande vuxen”. För allas trygghet behöver vi veta vem och hur många som vistas på lägerområdet. Därför kan vi inte ta emot barn och/eller vuxna som har koppling till en deltagare men som inte är anmälda och bekräftade av oss. Om du vill besöka en deltagare under lägret föreslår vi att det sker mellan lägeraktiviteterna. Alla är också hjärtligt välkomna till de olika konserterna. Biljetter behövs i de flesta fall. Mer information kommer i nyhetsbreven och på hemsidan.

 • Hur anmäler jag fler än en person?

  Du kan anmäla upp till 30 deltagare per bokning för samtliga spår.


  Viss information kan föras över från Person 1 till andra deltagare. Det kan du göra för varje deltagare genom att klicka på pennikonen i övre högra hörnet. OBS, se nedan gällande e-post (för info inför lägret).

   

  Person 1 blir huvudbokare för gruppen, får automatiskt allas bokningsbekräftelser och blir fakturamottagare (kan justeras i betalningssteget). Om du anmäler en grupp bör Person 1 vara en vuxen.

 • Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

 • Hur fyller jag i anmälan?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i anmälningsformuläret

  Kön

  Frågan finns med för att vi vill kunna följa upp könsfördelningen på lägret från år till år.

   

   

  Instrument/Körstämma

  Det finns ett maxantal för varje spår och för varje instrument/körstämma. Skulle det vara fullt för något instrument/stämma kommer det alternativet att tas bort ifrån listan med valbara instrument/stämmor.. Då finns det möjlighet att ställa sig på väntelista. Då avslutas bokningen utan att man behöver fylla i alla uppgifter och utan att man behöver betala.

   

  Vi bevakar anmälningsläget och uppdaterar så ofta som möjligt. Om det blir någon plats ledig kontaktar vi dem som står på väntelista i tur och ordning så att bokningen kan kompletteras och en betalning genomföras.

   

  I listan med instrument/stämmor finns också alternativet ”Ej spelande/sjungande medföljande vuxen”. Det väljer du om du är just en medföljande vuxen.

   

   

  Kulturskola/Orkester/Kör/Organisation

  Skriv in namnet på den kulturskola, orkester, kör eller annan organisation du tillhör. Om du inte tillhör någon organisation eller är en medföljande vuxen kan du skriva just det.

   

   

  Övrig information om dig/er som vi arrangörer bör känna till

  Här kan du ange om det är något annat som vi behöver veta om deltagaren.

  T ex rullstolsburen eller sjukdomar. Det går också bra att kontakta oss via mail eller telefon.

   

   

  E-post (info inför lägret)

  Den mailadress som anges här kommer att användas för att skicka ut bekräftelsen på anmälan, men också för utskick av ytterligare information inför lägret. Om du är huvudbokare för en grupp kan du ange din egen adress för alla dina deltagare, men då måste du själv ta ansvar för att sprida all information vidare till dessa.

  Land

  Om du bor i något annat land än Sverige väljer du det landet här.

   

   

  Mobilnummer (för kontakt med deltagaren under lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda för att nå deltagaren under lägret. Om deltagaren själv inte har någon mobil ska numret till en vuxen som tar ansvar för deltagaren under lägret anges här. Vi rekommenderar starkt att de barn som deltar ensamma på Side by Side ska ha med sig en egen mobiltelefon under lägret så att vi har möjlighet att nå dem i nödfall.

   

   

  Målsmans (närmast anhörig) namn och mobilnummer

  De uppgifter som anges här är som en extra säkerhet för att vi ska kunna nå deltagarens målsman. Om deltagaren är myndig anges namn och mobilnummer till närmast anhörig.

   
  Önskad specialkost

  På lägret kommer vi inte att servera någonting som innehåller nötter eller fläskkött. När det gäller specialkost kan du välja vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosfri och mjölkproteinfri kost. Du kan ange allergier och önskemål om annan specialkost. Dessa önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.

   

   
   
   

   

 • BOENDE

  I fliken Boende väljer du om du önskar boka boende hos oss i delat klassrum.

  Klicka på Lägg till för varje deltagare som du vill boka boende för och ange dag för incheckning och dag för utcheckning samt namn under rubriken Deltagare.

  Om du har önskemål om ditt eller din grupps boende, t.ex. om ni vill bo pojke/flicka eller barn/pedagoger kan du skriva det under Önskemål om boendet nedan till höger eller kontakta oss på sidebyside@gso.se

   

  Du ser högst upp till höger att summan ändras när du angivit antal nätter. Boendet kostar 95 kr per person och natt. För boende ingår alla måltider de dagar du bokar boende för. Om du har några önskemål eller frågor angående boendet är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. För att få sova över på lägret måste du vara minst 13 år eller bo tillsammans med en vuxen som du känner.

  SUMMERING

  I fliken Summering syns alla de uppgifter du har angivit i de tidigare stegen. Kontrollera noga att allt stämmer. Om du vill ändra något klickar du på Tillbaka och justerar. När du sedan klickar på Boka går det inte längre att gå tillbaka och ändra.

  RABATTKOD

  Längst ner i summeringsfliken under rubriken Summering ser du summan för bokningen. Om du tillhör Göteborgs kulturskolor eller en del av Göteborgs El Sistema-verksamhet anger du den rabattkod du har fått i avsedd ruta och klickar på Aktivera. Då kommer summan att minska. Först därefter klickar du på Boka. Koden täcker deltagaravgiften men inte kostnad för boende.

  BETALNING

  I fliken Betalning väljer du först om du vill betala med kort eller med faktura. Om du väljer kort genomförs betalningen direkt innan du avslutar bokningen. Det går att betala med; VISA, Mastercard, Eurocard eller Maestro. Om du väljer faktura kommer en pappersfaktura att skickas ut den 11 maj. Fakturan ska betalas inom 30 dagar. Adressen anger du i nästa steg. Fakturamottagaren kan vara en person eller en organisation.

 • Efter bokningen

  När bokningen är slutförd kommer du att få en bekräftelse till den mailadress du har angett i din anmälan. I bekräftelsen finns en summering av samtliga uppgifter och en streckkod. Skriv gärna ut och ta med streckkoden till lägrets registrering.
   
  Om du har gjort en bokning för flera deltagare och skrivit in olika mailadresser för olika deltagare kommer du som huvudbokare inte att få streckkoderna för alla utan de skickas till den mailadress som är angiven för varje deltagare.
   
  På registreringen när lägret startar så kommer du att kunna registrera dig med din streckkod eller genom att uppge ditt namn. Vi uppmanar till att försöka ta med streckkoderna då detta kommer att skynda på registreringsköerna. Som gruppbokare kan du välja om du endast tar med din egen bokningsbekräftelse med streckkod samt en lista med namnen på alla dina deltagare eller om du vill be dem vidarebefordra mailen till dig så att du kan ta med alla bekräftelserna med streckkoder utskrivna.
   
  Välkommen till Side by Side 2020!

All Posts
×