• ANMÄLNINGSVILLKOR

 • Läs igenom villkoren innan du anmäler dig

  Missa inte heller vår ANMÄLNINGSINFORMATION och hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER.

  Kontakta oss på sidebyside@gso.se om du har några frågor. Dit skickar du också eventuell avbokning så tidigt som möjligt, senast 4 maj

  Ansökningsvillkor

  Gäller ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, UPPER VOICES CHOIR, EARLY MUSIC och FOLK MUSIC

  För att genomföra ansökan måste du läsa igenom ansökningsvillkoren som också återfinns i ansökningsformuläret:
   

  - Din ansökan bedöms utifrån de uppgifter du lämnar. Efter att ansökningstiden har gått ut gör vi en fördelning i de olika spåren och stämmorna. Vi utgår från hur länge du har spelat ditt instrument eller sjungit i kör, din orkester-/körvana och din ålder.

  - Vi kan komma att kontakta din instrumentlärare/körledare angående din ansökan.

  - Du kommer att få ett antagningsbesked fredag 17/1. Om du erbjuds en plats så måste du svara senast fredag 24/1.  Om du inte svarar så förlorar du din plats.

  - Om du inte erbjuds en plats på det spår eller i den stämma du har önskat i din ansökan placeras du på väntelista. Det gäller även om du tackar ja till en annan erbjuden plats.

  - Om du inte erbjuds en plats och i stället vill delta i ett av de spår som inte kräver ansökan måste du själv anmäla dig till det spåret när anmälan öppnar 3/2. Det går bra att tacka nej till den platsen om du senare blir erbjuden en plats från väntelistan.

  - Sista avbokningsdag till Side by Side med full återbetalning är 4 maj. Efter 4 maj kan avgiften inte återbetalas

  - Medföljande vuxen får inte spela/sjunga i de spår som kräver ansökan, men behöver ändå anmäla sig om de vill vara med på lägret. Deras anmälan görs i samband med att du tackar ja till din erbjudna plats.

  - När erbjudna platser ska bekräftas senast 24 januari kommer det att finnas möjlighet att göra en gemensam bokning för flera deltagare från samma kör/orkester för att få en samlad faktura.
   

  Läs gärna igenom Göteborgs Symfonikers personuppgiftsbehandling på https://www.gso.se/info/personuppgifter/

   

  Anmälningsvillkor

  Gäller UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, OPEN ORCHESTRA, BEGINNERS’ ORCHESTRA samt PRE-UPPER VOICES CHOIR, CHILDREN’S CHOIR, BEGINNERS’ CHOIR och OPEN CHOIR

  För att genomföra anmälan måste du läsa igenom anmälningsvillkoren som också återfinns i anmälningsformuläret.
   

  - Lägret har ett maxantal deltagare per instrument/stämma för varje spår och det är först till kvarn som gäller för dessa spår.
  - Om det blir fullt i något instrument/stämma på något spår så finns det möjlighet att ställa sig på väntelista.
  - ALLA som ska vara fysiskt på plats på lägret, även lärare, föräldrar och syskon måste anmäla sig och betala deltagaravgift. Undantag är om ni endast besöker konserterna eller befinner er utanför lokalerna.
  - Vissa konserter kommer att vara gratis och andra kommer att kräva biljetter. Mer info om konsertbiljetter kommer senare på hemsidan, nyhetsbrevet och facebook.
  - Sista avbokningsdag med återbetalning är 4 maj.
  - Vi förbehåller oss rätten att byta spår eller stämma för enskilda deltagare om det behövs för att fördela deltagarna jämnt i grupperna.

   

  Läs gärna igenom Göteborgs Symfonikers integritetspolicy på https://www.gso.se/info/personuppgifter/

All Posts
×