• BEGINNERS' ORCHESTRA

 • BEGINNERS' ORCHESTRA riktar sig främst till barn som går på lågstadiet eller förskoleklass. Spåret lämpar sig bra för dig som har övat med ditt instrument under minst en termin och gärna vill spela i orkester.

  DELTAGARE

  Ålder: ca 6–9 år

  Instrumenterfarenhet: Minst en termin

  Orkestererfarenhet: Lite eller ingen erfarenhet

  Deltagaravgift: 450 kr/deltagare

  SPÅRINFO

  Spåret startar söndag 19 juni och går under tre förmiddagar samt avslutas med Beginners’ in Concert tisdag 21 juni kring lunchtid.

   

  Medverkar på följande konserter:

  Beginners' in Concert – 21 juni kring lunchtid

   

  Förberedelser:

  Spåret kräver inga förberedelser.

  Beginners-spåren har ett speciellt läger, anpassat för våra allra yngsta deltagare. Här kommer lite mer specifik information till er:

   

  REGISTRERING BEGINNERS’ (till lägret)
  Registreringen för BEGINNERS’ ORCHESTRA & BEGINNERS’ CHOIR sker på Hvitfeldtska Södra. 08.00-09.00 den 19 juni.
   
  Möjlighet till för-registrering finns den 17/6 kl. 17.00-20.00 i kansliet på Konserthuset.

   

  LUNCH BEGINNERS’
  Ni som är deltagare på lägret får äta lunch i Hvitfeldtskas matsal. På lunchen behöver ni som medföljande vuxna själva se efter era barn.
   

  MEDFÖLJANDE VUXNA BEGINNERS’ – HÄMTNING & LÄMNING
  Vi från Side by Side vill att ni som är anmälda medföljande vuxna till barn i BEGINNERS’ är med i början av första repetitionen och slutet av sista repetitionen varje dag. Dock önskar vi att ni vuxna lämnar rummet när repetitionerna har startat. Om ert barn har speciella behov och behöver er närvaro kan ni finnas kvar i klassrummet under repetitionen. Ni behöver finnas i närheten, max 20 min ifrån, ifall era barn behöver er.

  KONSERTER
  Beginners-spåren kommer att framträda på Side by Side: Beginners in Concert den 21 juni kl 12.00 på Högskolan för Scen och Musik.
  Efter att den konserten är slut har ni möjlighet att gå med era barn och äta lunch och sedan gå på Side by Side: Festival Concert på Scandinavium som börjar kl 15.00.

  Ni som är anmälda som deltagare till lägret behöver inte köpa biljetter till någon av dessa två konserter.
   
  På Side by Side: Festival Concert så är det framför allt andra spår från lägret som står i centrum men vi ser gärna att Beginners-spåren är med, inspireras, sjunger med i allsånger och blir motiverade till att fortsätta spela och sjunga så att de nästa år kan stå i centrum på Festival Concert.

 • Barn under 13 år med vuxen

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • Ledare

  Anna Ström

  Lina Molander Ekström

  Tobias Edvardson

  Willy Wong

 • Ledarna för BEGINNERS’ ORCHESTRA är alla verksamma som pedagoger på kulturskolor i Göteborg med omnejd samt etablerade frilansmusiker.


  Anna tar emot dem som vill spela olika brassinstrument medan de som spelar stråkinstrument får träffa Lina eller Tobias och träblåsarna får stifta bekantskap med Willy.

   

All Posts
×