• Deltagarinformation

  För dig som kommer delta på lägret 2024

 • Den här sidan uppdateras löpande fram till lägret.

  broken image

  Resa

  Tips om hur du lättast tar dig till Göteborg och Konserthuset.

   

  broken image

  Mat

  Information om mat och dryck för alla deltagare på Side by Side.

   

  broken image

  Boende

  Har du funderingar kring boendet under lägret? Här kan du läsa mer om det.

   

 • Resa

  För dig som reser till Side by Side!

  Lokalerna för boende, mat, repetitioner och konserter ligger alla på promenadavstånd från Konserthuset.

  Flyg

  Närmaste flygplats är Göteborg Landvetter Airport
  För att ta sig in till Göteborg rekommenderar vi Flygbuss.

   

  I Göteborg rekommenderar vi att stiga av vid hållplats ”Korsvägen” och därefter promenera ca 13min/950 m till Hvitfeldtska gymnasiet, Norra byggnaden (Rektorsgatan 2).
  Där kan ni checka in på boendet.

   

  Om du ska direkt till Konserthuset kan du stiga av vid hållplats "Berzeliigatan" och gå ca 4 min/270 m uppför backen.

  Tåg

  Närmaste tågstation är Göteborg Centralstation.

   

  Därifrån går det flera bussar och spårvagnar. Det tar ca 10 minuter att åka till Konserthuset och till boendet. Färdbiljett köps på Västtrafikbutik, Resecentrum eller via ToGo-appen.

   

  Du kan exempelvis välja spårvagn 7 mot Tynnered

  Kliv av vid hållplats ”Kapellplatsen” och därefter promenera ca 5min/300 m till Hvitfeldtska gymnasiet, Norra byggnaden (Rektorsgatan 2). Där kan ni checka in på boendet.

 • Mat

   

  I varje spårs schema framgår det vilka måltider som ingår i varje spår. Vi arbetar för att minska matsvinnet och därför ingår vissa
  måltider bara för boende. Det gäller de flesta middagarna. Vilka måltider som är för alla och vilka som bara är för boende framgår av varje spårs schema som presenteras senare i vår. Observera att det inte serveras middag fredag 14 juni.


  Det är viktigt att endast de som har anmält specialkost tar av den maten så att vi vet att den räcker. 

  Frukost, lunch, middag

  Frukost serveras för övernattande deltagare:
  15-19 juni i Hvitfeldtskas matsal kl 07.00-09.00
  20 juni levereras smörgåsar till boendet

   

  Lunch och middag serveras både i Hvitfeldtskas matsal och på Konserthuset. I schemat framgår det vilken matsal du ska gå till.

   

   

  broken image

  Side by Side är Kranmärkt av miljöskäl, därför serverar vi inget buteljerat vatten. Istället får alla deltagare en vattenflaska vid registreringen som ni sedan kan fylla på med vatten från kranen.

 • Boende

  För dig som kommer sova hos oss!

   

  OBS! Om du inte kan eller vill bo på lägret eller om vi har slut på platser kan du boka Externt boende.

   

  Boende & Komfort

  Ni som sover över måste ta med egen kudde och Täcke/lakan eller sovsäck.

   

  OBS! Vi kan inte erbjuda madrasser. Du måste därför ta med egen madrass / liggunderlag. För att det inte ska bli för trångt i salarna är det bra om ni inte tar med för stora uppblåsbara madrasser.

   

  Övernattningen sker i sovsalar om ca 20 personer/sal med undantag för några salar. Mindre grupper kan komma att dela rum med annan grupp. Vi tar hänsyn till era önskemål kring uppdelning av sovsal (till exempel könsindelade grupper).

   

  Delad toalett finns i korridorerna på skolan.

   

  I boendekostnaden ingår frukost samt de måltider som är markerade Endast för boende i schemat. 

  Trygghet på boendet

  På boendet finns anställd personal (boendevärdar) på plats dygnet runt. Dessa har genomgått brandskyddutbildning. Alla, både anställda och volontärer, får information om de ordinarie brand- och utrymningsföreskrifter som gäller på skolorna.

   

  I varje byggnad finns två anställda på plats varje natt, varav en är vaken. Dagtid finns också alltid två anställda på plats i receptionen i varje byggnad. Klassrummen hålls låsta och boendevärdarna kommer att hjälpa er med upplåsningen.

   

  Vi uppmanar er följa våra brandförebyggande åtgärder och boenderegler. Håll rent och snyggt i klassrum och korridorer, ta med skräp från rummen. Se till att alla fönster och dörrar är stängda och låsta när ni lämnar rummen. Side by Side är ett alkohol- och drogfritt läger. Det gäller även på boendet. På grund av allergier bland deltagarna är jordnötter och nötter av alla slag förbjudet på boendet. Efter kl. 23 ska det vara tyst i korridorer och på rummen. Ytterdörrarna är låsta mellan kl. 22-07 och därför måste alla hålla sig inne då.

   

  Personal från vaktbolag finns på plats dygnet runt. Trots det kan vi inte garantera att det inte sker stölder på boendet. Side by Side har inga försäkringar för evevntuella stölder, det måste täckas av egen hemförsäkring.