• KÖRERNA

 • Körspåren

  Här presenteras de olika körspåren. För att så många som möjligt ska kunna ha roligt, delta och utvecklas på sin egen nivå, är körerna på Side by Side indelade i nivåanpassade spår. Därför är det viktigt att varje deltagare väljer rätt spår och att alla kommer till lägret väl förberedda för sin nivå. Via vårt nyhetsbrev får du tillgång till repertoaren för varje spår det gör att du redan nu kan börja förbereda dig och öva inför Side by Side 2018.
   
  Behöver du hjälp eller mer information inför lägret kan du läsa under ANMÄLNINGSINFORMATION eller kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor.

  TESTAR

  ADVANCED CHOIR

  Lördag 16 juni - onsdag 20 juni

  För dig som är ca 16 år och uppåt (från 14 år för dig med tenor- och basröstläge). Du har mycket god körvana, är duktig på att läsa noter och har förberett dig väl på notmaterialet. Du tar hand om dig själv på lägret eller har någon vuxen med dig. Ditt läger börjar lördag 16 juni kl 13.30, och avslutas i och med Avslutningskonsert II, onsdag 20 juni kl 18.00.
   
  Repertoar:
  Antognini: What is my praise, sats 1 ur A prayer to mother earth
  Orff: O Fortuna ur Carmina Burana
  Larsson: Vem spelar på en pipa, sats 2 ur Förklädd Gud

   

  UPPER VOICES CHOIR

  Lördag 16 juni - onsdag 20 juni

  För dig som är ca 12-16 år med sopran- eller altröstläge. Du har god körvana och har förberett dig på notmaterialet. Du tar hand om dig själv på lägret eller har någon vuxen med dig. Ditt läger börjar lördag 16 juni kl 13.30, och avslutas i och med Avslutningskonsert II, onsdag 20 juni kl 18.00.
   
  Repertoar:
  Debussy: Noël des enfants
  Whitacre: The Seal Lullaby
  Eriksson/trad: Här ligger Jorden
  Orff: O Fortuna ur Carmina Burana
  Larsson: Vem spelar på en pipa, sats 2 ur Förklädd Gud
   

  CHILDREN´S CHOIR

  Söndag 17 juni - onsdag 20 juni

  För dig som är ca 9 - 12 år. Du har körvana och det är bra om du har övat på sångerna innan du kommer till lägret. Du tar hand om dig själv på lägret, har en vuxen med dig eller anger i anmälan att du behöver lägrets hjälp. Ditt läger börjar söndag 17 juni kl 12.30, och avslutas i och med Avslutningskonsert I, onsdag 20 juni kl 12.30.

   

  Repertoar:
  Zara Larsson: Symphony
  Chilcott: Can you hear me
  Eriksson/trad: Här ligger Jorden
  Simonsson: Nordic Wolf
  Trad fr Haiti: Wangol*
   

  BEGINNERS´ CHOIR

  Söndag 17 juni - tisdag 19 juni (tre förmiddagar samt tisdag eftermiddag)

  För dig som är ca 7-9 år och vill prova på att sjunga i kör. Till detta spår behövs inga förberedelser, men notexempel kommer att finnas bland övrigt notmaterial för de pedagoger som önskar. Du har en vuxen med dig. Ditt läger äger rum söndag 17 - tisdag 19 juni 09.00-12.00, och avslutas i och med Lunchkonsert med Beginners’ kl 12.00, och Festivalkonsert, tisdag 19 juni kl 15.00.

   

  TESTAR

  OPEN CHOIR

  Lördag 16 juni - tisdag 19 juni

  I år utvecklar vi OPEN CHOIR i samarbete med Passalen.

  OPEN CHOIR är för dig som har en funktionsvariation och i behov av extra stöd i aktiviteten. Du vill vara med på lägret och tycker om att sjunga i kör tillsammans med andra. Inga förberedelser krävs. Ditt läger börjar lördag 16 juni kl 13.00, och avslutas i och med Avslutningskonsert II, onsdag 20 juni kl 18.00.

   
  TESTAR

  VOLUNTEERS´ CHOIR

  Onsdag 13 juni - lördag 16 juni 

  I år kommer volontärerna att få en helt egen kör! VOLUNTEERS´ CHOIR träffas och repeterar innan övriga deltagare startar sitt läger. Det gör det möjligt för alla volontärer att kunna delta i en kör under Side by Side som enkelt kan kombineras med volontärsuppgifter. VOLUNTEERS´CHOIR kommer precis som föregående år ha möjlighet att sjunga på den stora Festivalkonserten! Om du vill delta i VOLUNTEERS´ CHOIR anmäler du det när du registrerar dig som volontär.
   
  Avgiftsfri (endast för dig som kommer att vara volontär)

   

All Posts
×