Return to site

SIDE BY SIDES UNGDOMSSTÄMMA

Side by Sides Ungdomsstämma träffar Power to the Youth!

Side by Sides unga referensgrupp har haft sitt första möte och bestämt sitt nya namn: Side by Sides Ungdomsstämma! Ett av världens största musikläger för unga borde också skapas och formas av unga!

Den 24 april kl 17.30-19.00 träffas vi igen, och den här gången ska vi ha inspirationsträff med en annan ung referensgrupp, nämligen Power to the Youth från Göteborg & Co. De kommer att inspirera och dela med sig av tips och erfarenheter för att Side by Sides Ungdomsstämma ska bli en kraftfull röst i Side by Sides planering och genomförande.

Låter det intressant med inspiration, demokrati, pepp, gott häng och fika? Ta med en vän så ses vi på Konserthuset, ingång via sceningången!


Det är fortfarande inte för sent att hoppa på tåget och vara med i gruppen och tycka till inför årets musikläger. Är du mellan 15 och 20 år och har varit med på musiklägret Side by Side by El Sistema?

Har du idéer om hur lägret skulle kunna bli ännu bättre? Side by Side behöver dig och dina åsikter inför lägret 2018! Har du frågor eller ideér angående Side by Side unga referensgrupp? Maila Oskar Lindvall, Deltagarkoordinator på Side by Side på oskar.lindvall@gso.se
 

Varmt välkomna!