Return to site

Hitta boende under Side by Side 2018

Det är viktigt att du har ett bekvämt boende under din lägervecka. Som deltagare på Side by Side har du möjlighet att bo på Hvitfeldtska gymnasiet som ligger nära Konserthuset och alla våra övriga replokaler. Om du däremot vill bo någon annanstans finns det många hotell och vandrarhem i Göteborg att välja mellan. Här får du några tips på boenden som vi rekommenderar.

Göteborgs Vandrarhem är centralt och prisvärt. Pris på dubbelrum: 580 kr/natt, 4 bäddsrum: 900 kr/natt, bäddplats i sovsal, från 250kr/person.

Slottsskogens vandarhem är ett annat alternativ som ligger nära alla våra replokaler. Ett 2-bäddsrum kostar 700 kr/ natt och ett 4-bäddsrum 1260 kr/natt.

STF Göteborg City Hotell & Vandrarhem finns 2-bäddsrum som kostar 1130kr/natten och familjerum som kostar 1630kr/natten.

Linnéplatsens Hotell & Vandrarhem är ytterligare ett alternativ för dig som vill bo centralt och nära till Side by Side´s olika aktiviteter. Ett 2-bäddsrum kostar 695 kr/ natt och ett 4-bäddsrum 1395 kr/natt.

Ett annat alternativ är att samla ihop några vänner och hyra ett hus, lägenhet eller fritidshus på Blocket.se eller Airbnb.se, ofta både billigt och mycket trevligt!