• KONSERTER

  Side by Side by El Sistema 2018

  Festivalkonsert

  TISDAG 19 JUNI KL. 15.00
  Scandinavium

   

  Det internationella musiklägret Side by Side by El Sistema kulminerar i ett gigantiskt finalfyrverkeri där lägrets alla deltagare medverkar tillsammans med Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Symfonikers Vokalensemble. 2000 musiker i alla åldrar samlas på Scandinavium för att spela och sjunga tillsammans i en mäktig musikmanifestation!

   

  Konserten dirigeras av Ron Davis Alvarez och Symfonikernas chefdirigent Santtu-Matias Rouvali. Festivalkonserten blir också slutpunkten på lägret för BEGINNERS’, BASIC, INTERMEDIATE och UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, samt för BEGINNERS’ och OPEN CHOIR.

   

  OBS! Alla som är anmälda till Side by Side - spelande deltagare, alla anmälda vuxna och volontärer - har givetvis redan en egen plats på festivalkonserten och behöver alltså INTE köpa någon biljett!

   

  Avslutningskonsert I

  ONSDAG 20 JUNI KL. 12.30
  Sjöströmsalen, HSM

   

  På onsdagen den 20 juni samlas Side by Sides körer, CHILDREN’S, UPPER VOICES och ADVANCED CHOIR tillsammans med FOLK för en lunchkonsert på HSM. Här bjuds det på folkmusik från världens alla hörn och körsång i alla dess former med lägrets körspår och Göteborgs Symfonikers Vokalensemble. Det blir också avslutningen för CHILDREN’S CHOIR och FOLK.

   

  Förbered dig på en härlig och somrig konsert under ledning av Birgitta Mannerström Molin, Cecilia Martin-Löf, Sten Källman och Erika Risinger.

   

   

   

   

   

   

   

  GRATIS INTRÄDE

   

  (begränsat antal platser)

  Avslutningskonsert II

  ONSDAG 20 JUNI KL. 18.00 (med paus)

  Stora Salen, Göteborgs Konserthus

   

  Hela Side by Side 2018 avslutas med en klassisk konsert inne i den magnifika Stora Salen på Göteborgs Konserthus. Här spelar musiklägrets äldsta deltagare, ADVANCED och PRE-ADVANCED ORCHESTRA, sida vid sida med Symfonikerna, Vokalensemblen och ADVANCED och UPPER VOICES CHOIR. Allt sker under ledning av Santtu-Matias Rouavli och Marie Rosenmir.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Mångfaldsfestivalen

  ONSDAG 13 JUNI 10.00
  Trädgårdsföreningen

  Förskolebarn från hela Göteborg samlas till picknick i trädgårdsföreningen och sjunger allsång tillsammans. Under ledning av barn- och musikpedagogen Teresa Hedborg.
   
  Alla är välkomna!

  Lunchkonsert med BEGINNERS’

  TISDAG 19 JUNI KL. 12.00

  Sjöströmsalen, HSM

  Välkomna till Sjöströmsalen på HSM för att lyssna när våra allra yngsta deltagare från BEGINNERS ORCHESTRA och BEGINNERS CHOIR delar med sig av sina nyvunna erfarenheter.

   
  Alla är välkomna men vi har ett begränsat antal platser.

  Allsång för stora och små

  ONSDAG 20 JUNI KL. 13.30
  Världskulturmuseet

  Musiklägret Side by Side och Kulturbyrån Gira välkomnar alla barn och vuxna till Världskulturmuseet att sjunga allsång.
   
  Kulturbyrån Gira har utökat sitt kapell med vänner och musikanter från Allsångsorkestern i Angered. Sångerna är enkla, svängiga och inbjuder till medverkan med lust och sångglädje. Orkestern består av gitarr, bas, klarinett och trummor. Och så sjunger vi förstås.
   
  Alla är välkomna!

All Posts
×