• OM LÄGRET

 • LÄGRET

  Side by Side by El Sistema är ett musikläger, där tyngdpunkten ligger på orkester och kör. För att så många som möjligt ska kunna delta och utvecklas på sin egen nivå, är orkestrarna och körerna på Side by Side indelade i nivåanpassade spår. Varje spår har sin egen repertoar och sitt eget start- och slutdatum under lägret. Aktiviteter, repetitionspass och dagarnas längd är anpassade. Spåren möts vid gemensamma repetitioner och konserter, vid måltider och andra aktiviteter.

 • SPÅR

  För att lägret ska bli så roligt och utvecklande som möjligt är det viktigt att varje deltagare väljer rätt spår och att alla kommer till lägret väl förberedda för sin nivå. Det är framförallt repertoaren som ska avgöra vilket spår du väljer.

 • INNEHÅLL

  Lägerdagarna består av repetitionspass och konserter samt gemensamma måltider och andra aktiviteter. Ibland repeterar deltagarna i små grupper, stämma för stämma med en egen instruktör för varje grupp. Ibland träffas en hel sektion och ibland repeterar alla deltagare i ett spår tillsammans, hela orkestern eller kören på en och samma gång. En del repetitioner kommer att hållas på engelska.

 • Schema för 2018

  Här är det övergripande schemat för Side by Side-veckan 2018