• ANSÖKNINGSINFORMATION

 • Tack för att du vill vara med på Side by Side!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din ansökan. Missa inte heller våra ANSÖKNINGSVILLKOR och hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har några frågor, vill ändra något i din ansökan eller vill dra tillbaka din ansökan, maila sidebyside@gso.se.

  Allmän information 2021

  Till Side by Side 2021 måste alla spelande/sjungande deltagare ansöka om plats. Ansökan är öppen 25/11- 29/1. Ansökan till BEGINNERS’ ORCHESTRA och BEGINNERS’ CHOIR öppnar i mars 2021.

   

  Vi har tyvärr ett mindre antal platser på Side by Side 2021 än tidigare år och ett mycket begränsat antal platser på boendet. Efter att ansökningstiden har gått ut gör vi en fördelning i de olika spåren och stämmorna. Vi eftersträvar kvalitet och bredd och att Side by Side 2021 blir en musikalisk mötesplats för så många som möjligt, oavsett bakgrund. Du kan endast ansöka till ett spår, därför är det viktigt att du tänker igenom ditt val av spår och diskuterar med din instrumentlärare/körledare.

   

  Till många av spåren går det att göra en gemensam ansökan för flera deltagare från samma kulturskola/kör/familj. Då skickas ett gemensamt antagningsbesked för hela gruppen. Det går också bra att göra en individuell ansökan. I båda fallen är det viktigt att ange en korrekt mailadress som vi kan skicka antagningsbeskedet till.

  Din ansökan är inte bindande och det kostar ingenting att ansöka. Om du vill dra tillbaka din ansökan är vi tacksamma om du kontaktar oss via sidebyside@gso.se så fort som möjligt.

   

  Antagningsbesked skickas ut senast 19/2.

   

  Du som får plats på Side by Side kommer att få komplettera din ansökan med fler uppgifter i samband med att du tackar ja och anmäler dig till erbjuden plats. Det är först då du anger kontaktuppgifter till varje deltagare, ev. specialkost samt anger betalningsuppgifter. Då har du också möjlighet att lägga till medföljande vuxna.

   

  Även 2021 kommer det vara möjligt att deltaga i lägret på distans i någon form. Anmäl gärna ditt intresse här nedanför redan idag och följ våra digitala kanaler för mer information.  

  Ansökan för:
  ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA

  Öppnar: Onsdag 25 november 2020
  Öppen t.o.m.: Fredag 29 januari 2021
  Besked skickas: Senast fredag 5 februari 2021
  Svara ja senast: Torsdag 14 februari 2021
   
  Ansökningslänk finns på sidan för respektive spår.
  Ansökan för:
  Alla övriga spår förutom BEGINNERS'

   
  Öppnar: Onsdag 25 november 2020
  Öppen t.o.m.: Fredag 29 januari 2021
  Besked skickas: Senast fredag 19 februari 2021
  Svara ja senast: Fredag 12 mars 2021
   
  Ansökningslänk finns på sidan för respektive spår.

  Ansökan för:

  BEGINNERS' ORCHESTRA och BEGINNERS' CHOIR
   
   
  Öppnar: Mars 2021
   
  Ansökningslänk kommer finnas på sidan för respektive spår.

  Intresseanmälan till Side by Side: Digital är öppen

 • Spårvägledning

  För att du snabbt ska få en överblick över vem som kan ansöka till de olika spåren har vi tagit fram en rad med ikoner som du ser nedan. Utöver det anger vi också rekommenderat åldersspann och rekommenderad erfarenhet i spårbeskrivningen.

  13 år eller äldre utan vuxen

  Barn under 13 år med vuxen

  Barn under 13 år i barnvärdsgrupp

  13 år eller äldre med vuxen

  Vuxen spelande/sjungande

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • Vilken information behöver jag för att ansöka?

  • Namn
  • Födelseår
  • Vilket spår du vill delta i och med vilket instrument/röstläge
  • Vilken kulturskola, orkester, kör eller organisation du tillhör (om någon)
  • E-postadress till den som är ansvarig för ansökan där du kan ta emot antagningsbeskedet
  • Mobilnummer  till den som är ansvarig för ansökan
  • Om du behöver boende

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra ansökan tex:

  • Vilken stämma du vill spela/sjunga
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet /av att sjunga i kör
  • Vilken orkester-/körvana du har
  • Din instrumentlärares/körledares namn, telefonnummer och e-postadress
  • Om du ansöker om plats i en barnvärdsgrupp
  • Hur många som behöver boende, inkl. medföljande vuxna, om ansökan avser en grupp.

  Hur mycket kostar det att deltaga?

  Deltagaravgiften är 450 SEK (inkl. moms 25%) för alla spår förutom BEGINNERS’ ORCHESTRA, BEGINNERS’ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK (ink.l moms 25%). För dig som får plats på boendet tillkommer 100 SEK (inkl. moms 12%) per person och natt. Deltagaravgift och kostnad för boendet återbetalas om du avbokar din plats senast 7/5. Om anledningen till avbokningen är Coronarelaterad är sista dag för avbokning 17/6. Återbetalning sker också om vi som arrangör av Side by Side måste ställa in lägret p.g.a. Coronapandemin.

   

  Utan vuxen?

  Barn under 13 år som vill komma till Side by Side och inte kan ha någon vuxen med sig har möjlighet att ansöka om plats i en barnvärdsgrupp. Det innebär att de har en barnvärd från Side by Side som ser efter och guidar dem under lägret.

   

  Barnvärdarna arbetar dagtid så barnet får inte övernatta på Side by Side, utan måste hämtas och lämnas varje dag i anslutning till lägrets schemalagda aktiviteter. Barnvärdsgrupper finns endast i följande spår: INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR och CHILDREN’S CHOIR. Antalet platser i barnvärdsgrupperna är mycket begränsat.

   

  Vid deltagande i OPEN CHOIR ska du ha med dig en vuxen om du behöver hjälp vid exempelvis lunch eller förflyttningar.

   

  För alla andra spår vill vi att du som är under 13 år har en medföljande vuxen som du känner på plats.

  För att övernatta på lägret måste du vara minst 13 år gammal eller medföljas av en vuxen som du känner.

   

  Medföljande vuxen?

  Du som medföljande vuxen behöver inte ansöka om plats. När antagningsbeskeden skickas ut och det är dags att tacka ja genom att göra en fullständig anmälan kan du anmäla dig och betala deltagaravgift på samma sätt som spelande/sjungande deltagare, och vi räknar med att du tar hand om ditt barn/din grupp under hela lägret. Detta gäller i alla spår för dig som är ej spelande/sjungande medföljande vuxen. Det gäller också spelande pedagoger i INTERMEDIATE ORCHESTRA eller BASIC ORCHESTRA, som kan tänka sig att vara med och delta i orkestern, som musikaliskt stöd.

 • Hur ansöker jag för fler än en person?

  Till en del spår måste var och en göra en individuell ansökan. För andra spår kan du göra en gemensam ansökan för upp till 20 deltagare i samma spår. Det är lämpligt om barn från samma orkester, kulturskola eller kör vill komma till Side by Side som grupp.. Person 1 i formuläret ska då vara den vuxne som ansvarar för ansökan. Det är till den mailadress som anges för Person 1 som antagningsbeskedet för alla i gruppen kommer att skickas.

 • Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

 • Hur fyller jag i ansökan?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i anmälningsformuläret

  Namn

  Om ansökan gäller endast en spelande/sjungande deltagare anges deltagarens namn. Om ansökan gäller en grupp, t ex en kör eller en orkester eller flera barn från samma kulturskola anges namn på den vuxne som ansvarar för ansökan som Person 1. Alla övriga blir Person 2, 3 osv.

   

   

  Land/Kommun (i Sverige)

  Ange vilket land du bor i om du inte bor i Sverige eller vilken kommun du bor i om du bor i Sverige.

   

   

  E-post (info inför lägret)

  Den mailadress som anges här kommer att användas när antagningsbeskedet skickas ut. Om du ansöker för flera deltagare får du antagningsbesked för alla till den här adressen.
   
   

  Mobilnummer (för kontakt inför lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda om vi behöver kontakta dig innan vi skickar ut antagningsbeskedet.

   

   

  Kulturskola/Orkester/Kör/Organisation

  Skriv namnet på den kulturskola, orkester/kör eller annan organisation du tillhör. Om du inte tillhör någon organisation kan du skriva det.

  Instrument/Stämma

  Välj instrument/körstämma för varje deltagare i listan. Alternativet ”Ansvarig för gruppansökan” används endast för Person 1 av dig som ansöker för en grupp. Övriga medföljande vuxna behöver inte ansöka om plats. Om du är vuxen och gör en ansökan för bara ett barn anger du barnets instrument här.

   
   
  Jag/vi behöver boende i Göteborg

  Antalet platser på boendet är mycket begränsat och vi behöver veta redan vid ansökan om du/ni också vill ansöka om plats på boendet.

   

   

  Antal boende inkl medföljande vuxna  

  Ange det totala antalet boende för den grupp som ansökan avser. Räkna alltså även med medföljande vuxna som inte finns med i ansökan.

   

   

  Kommentar till ansökan

  Här kan du skriva om det är någon mer information du vill lägga till din ansökan.

   
   
   

   

 • Välkommen till Side by Side 2021!

All Posts
×