• Ansökningsinformation/FAQ

 • Tack för att du vill vara med!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din ansökan, inklusive vilket spår du ska välja och hur antagningsprocessen ser ut. Missa inte heller hur vi hanterar Personuppgifter. Om du har några frågor, vill ändra något i din ansökan eller vill dra tillbaka din ansökan, maila sidebyside@gso.se.

  Ansök till Side by Side

   

  Alla musikintresserade barn och unga ca 6–23 år gamla är välkomna att söka till Side by Side.​

  Det finns dock ett begränsat antal platser för varje spår och varje instrument/sångstämma.

  ADVANCED ORCHESTRA

  PRE-ADVANCED ORCHESTRA

  WIND & STRING ORCHESTRA

  YOUTH CHOIR

   

   

   

  1. Ansök i tid – ordinarie ansökningperiod är 28 november–24 januari. ”Först-till-kvarn” gäller inte utan du har hela perioden på dig att ansöka, men vänta inte längre än så! Sen ansökan är bara för restplatser
  2. Välj spår efter erfarenhet – det är viktigt att alla deltagare har tillräcklig erfarenhet och orkestervana/sångvana för spårets nivå
  3. Välj spår efter ålder – vi rekommenderar ett åldersspann för varje spår och även om det finns plats för undantag har du bäst chans att komma med om du följer åldersrekommendationen

   

  UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA

  INTERMEDIATE ORCHESTRA

  BASIC ORCHESTRA

  UPPER VOICES CHOIR

  PRE-UPPER VOICES CHOIR

  CHILDREN’S CHOIR

   

  1. Ansök i tid – ordinarie ansökningperiod är 28 november–24 januari. ”Först-till-kvarn” gäller inte utan du har hela perioden på dig att ansöka, men vänta inte längre än så! Sen ansökan är bara för restplatser
  2. Ansök i grupp – du har större chans att komma med om du ansöker tillsammans med andra som du spelar/sjunger med i exempelvis din kulturskoleklass
  3. Välj spår efter ålder – vi rekommenderar ett åldersspann för varje spår och även om det finns plats för undantag har du bäst chans att komma med om du följer åldersrekommendationen
  4. Dela ansvaret – barnvärdsgrupper har begränsat antal platser så vi ser helst att deltagare under 13 år medföljs av en vuxen (förälder/pedagog)

   

  Side by Side 2024

   

  Nästa läger hålls 15–19 juni 2024. Det blir fullt av repetitioner, konserter och annat roligt för elfte året i rad!

   

  Ordinarie ansökningsperiod:

  28 november 2023 – 24 januari 2024

  Antagningsbesked skickas senast 16 februari 2024

   

  Sen ansökan/Restplatser:

  25 januari – 12 april 2024

  Antagningsbesked skickas senast 19 april 2024

  Efter ansökan

  • När du får ditt antagningsbesked har du två veckor på dig att bekräfta din plats genom att boka in dig via länken. Gör du inte denna slutbokning i tid går din plats vidare till någon annan.
  • Du som inte erbjuds en plats placeras på väntelista till det spår ansökan gäller.
 • Ansökningsprocessen

  broken image

  Steg 1

  Fyll i ansökan för ditt spår. Gruppansökningar är möjliga men måste göras spår för spår.

  broken image

  Steg 2

  Du får ett automatiskt bekräftelsemail inom 24h efter att vi har fått din ansökan. Kolla spamfoldern!

  broken image

  Steg 3

  Vi ser över ansökningarna för perioden och försöker skapa en bra mix av grupper, individer, instrument, stämmor och nivåer.

  broken image

  Steg 4

  Du får ett antagningsmail när vårt urval är klart för perioden. Klicka på länken i mailet och gör din slutbokning inom två veckor.

  broken image

  Steg 5

  Du får automatiskt en bokningsbekräftelse inom 24h efter att vi har fått in din slutbokning. Kolla spamfoldern! Spara/skriv ut bokningsbekräftelsen.

  broken image

  Steg 6

  Ta med din bokningsbekräftelse (papper eller digitalt) till Lägerregistreringen/Camp Registration din första dag på lägret. Vi skannar streckkoden.

 • Viktig information om lägret

  FAQ

 • Så ansöker du

  Ansökan till Side by Side ser olika ut beroende på vilket spår du söker till. Mer information tillsammans med en ansökningslänk finns på respektive spårsida. Gemensamt för alla spår är följande:

  • Ansökningsperioden är mellan 28 november 2023 och 24 januari 2024
  • Vi tillämpar inte ”först-till-kvarn” utan gör ett urval bland alla som sökt under ansökningsperioden
  • Du måste vara minst 16 år för att ansöka på egen hand, annars måste en vuxen göra ansökan
  • Medföljande ej spelande vuxna ska inte ansöka om plats, men däremot räknas med bland boende
  • I fältet Organisation/Orchestra/Choir/Kulturskola är det viktigt att du använder korrekta benämningar. Skriv gärna namnet på både kulturskola och orkester/ensemble om du tillhör någon
  • Att ansöka till Side by Side 2024 är gratis. Om du får en plats kommer du att få ett mail med en länk till slutbokningen där ett betalsteg ingår
  • Om du vill ändra något i din ansökan efter att du skickat in den kan du kontakta oss på sidebyside@gso.se

   

 • Spårpyramiden

  Side by Side erbjuder något för de flesta, men det gäller att du väljer rätt spår när du ansöker.

  Här får du tips om hur du gör!

  broken image

  Spårpyramiden illustrerar ungefärlig åldersgrupp och nivå för de olika spåren. Den ska ses som en guide och är inte skriven i sten. Om du är osäker på vilket spår du ska välja efter att du gått igenom repertoaren, pratat med din orkester-/körledare och läst igenom de olika spårsidorna, kontakta oss på sidebyside@gso.se så hjälper vi dig! Årets läger har sju orkesterspår och fem ordinarie körspår. För deltagare som behöver särskilt stöd i undervisningen erbjuder vi funktionsspåret OPEN CHOIR samt en specialsektion för fiol i spåret BASIC ORCHESTRA som vi kallar OPEN VIOLIN. OBS! Kör och orkester för BEGINNERS' repeterar och framför sin konsert tillsammans.

  Vilket spår ska jag välja?

   

  Det finns fem saker som avgör vilket spår du bör söka till på Side by Side.

  • Erfarenhet
  • Repertoar
  • Ålder
  • Intresse
  • Personliga förutsättningar

  Använd spårpyramiden för att få en snabb överblick över ålder och nivå på de olika spåren. Det är viktigt att du pratar med din instrumentlärare/körledare om repertoaren för att bestämma vilket spår som passar dig. Mer detaljerad information samt repertoar hittar du på respektive spårsida.

   

  Spårvägledningsikonerna på spårsidorna hjälper också till att identifiera rätt spår för dig. Läs mer om dem längre ned på den här sidan.

 • Spårvägledning

  För att du snabbt ska få en överblick över vem som kan ansöka till de olika spåren har vi tagit fram en rad med ikoner som beskriver vilka som kan vara med.

  broken image

  13 år eller äldre utan vuxen

  broken image

  Barn under 13 år med vuxen

  broken image

  Barn under 13 år i barnvärdsgrupp

  broken image

  13 år eller äldre med vuxen

  broken image

  Vuxen spelande/sjungande

  broken image

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • SÅ ANSÖKER DU TILL SIDE BY SIDE 2024

  ANSÖKAN ÄLDRE

  ADVANCED ORCHESTRA
  PRE-ADVANCED ORCHESTRA
  WIND & STRING ORCHESTRA
  YOUTH CHOIR
  EARLY MUSIC
  FOLK MUSIK

   

  Urval för ansökan sker på individnivå, men du kan ansöka för upp till 30 personer i samma ansökan. Du måste vara minst 16 år för att ansöka på egen hand, annars måste en vuxen gör det.


  1. Välj hur många deltagare du vill ansöka för på slidern.
  2. Fyll i uppgifterna, alla frågor är på individnivå. Mailadressen som du fyller i på den första personen i ansökan kommer att användas för kontakt och antagningsbesked.
  3. Välj ditt förstahandsval (Track first choice / Spår första val)

  4. Välj ditt andrahandsval (Track second choice / Spår andra val)
  5. Då dyker fler frågor upp som har med just de spåren att göra, svara på dem också.
  6. Att ansöka till Side by Side 2023 är gratis. Om du får en plats kommer du att få ett mail med en länk till slutbokningen där ett betalsteg ingår. 2023 är deltagaravgiften 500kr.

  ANSÖKAN YNGRE

  BEGINNERS’ ORCHESTRA
  BASIC / OPEN ORCHESTRA
  INTERMEDIATE ORCHESTRA
  UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA
  BEGINNERS’ CHOIR
  CHILDREN’S CHOIR
  PRE-UPPER VOICES CHOIR
  UPPER VOICES CHOIR
  OPEN CHOIR

   

  Individuella ansökningar är tillåtna, men i urvalet prioriterar vi främst grupper. Du kan ansöka för upp till 99 personer per ansökan. Du måste vara minst 16 år för att ansöka på egen hand, annars måste en vuxen gör det.

   

  1. Fyll i kontaktuppgifterna till dig själv (som ansvarig för ansökan). Det är till dig som antagningsbesked med bokningslänk sedan skickas.
  2. Fyll i uppgifterna, alla frågor är på gruppnivå.

  3. Välj ditt förstahandsval (Track first choice / Spår första val)

  4. Välj ditt andrahandsval (Track second choice / Spår andra val)
  5. Då dyker fler frågor upp som har med just de spåren att göra, svara på dem också.
  6. Att ansöka till Side by Side 2023 är gratis. Om ni får platser kommer du att få ett mail med en länk till slutbokningen där ett betalsteg ingår. 2023 är deltagaravgiften 500kr per person.

  Välkommen till Side by Side 2023!

 • ANSÖKAN OCH ANTAGNING 2022

  Det finns ett begränsat antal platser för varje spår och varje instrument. Därför måste alla som vill delta göra en ansökan.
  Vi använder inte “först-till-kvarn"-principen, utan går igenom alla ansökningar och fördelar platserna så jämnt och rättvist som möjligt. Det första urvalet görs bland de som ansökt senast 14 december 2021. Störst chans att få en plats har alltså den som skickar in sin ansökan tidigt.


  Så långt det är möjligt vill vi erbjuda platser till samtliga som ingår i en befintlig grupp/orkester/kör. Därför ser vi helst att alla som vill delta på lägret som en grupp gör en gemensam ansökan.

  Om din ansökan

  Var och en kan endast ansöka till ett spår, så det är viktigt att tänka igenom spårvalet. Information om varje spår och länk till ansökningsformuläret finns under respektive spår.


  Det kostar ingenting att ansöka och ansökan är inte bindande. Att delta på Side by Side kostar 450 kr/deltagare på alla spår utom OPEN CHOIR, BEGINNERS’ ORCHESTRA och BEGINNERS’ CHOIR som kostar 200 kr.


  De som erbjuds plats på Side by Side kommer att få komplettera ansökan med fler uppgifter i samband med att de tackar ja till erbjuden plats. Det är först då kontaktuppgifter till varje deltagare, ev specialkost och betalningsuppgifter anges. Då anges även namn på ev medföljande vuxna.

   

  Innan du ansöker ska du läsa igenom våra ANSÖKNINGSVILLKOR.
  Läs även igenom hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER.

   

  Om du har några frågor, vill ändra något eller ångrar din ansökan, maila sidebyside@gso.se

  Info till dig som ska ansöka för en grupp

  Till de flesta av spåren går det att göra en gemensam ansökan för flera deltagare från samma kulturskola, orkester eller kör. Då skickas information och antagningsbesked för hela gruppen till den som är ansvarig för gruppansökan. Det går att göra en ansökan för 30 deltagare i samma formulär. Om det är fler som ingår i samma grupp kan du skicka in två ansökningar till samma spår. Ange dig själv som ansvarig för båda ansökningarna.

   

  Om du har elever på flera nivåer och vill delta med en grupp i t ex BASIC ORCHESTRA och en annan i CHILDREN’S CHOIR måste du göra två olika ansökningar.

   

  Om du, som orkesterledare, pedagog eller körledare, inte vet ännu exakt vilka deltagare som ska ingå i ansökan går det att ange Elev 1, Elev 2.. som namn. Det är dock mycket viktigt att antalet personer/instrument eller stämma är korrekt. Fullständiga uppgifter till alla deltagare anges när du tackar ja till erbjudna platser.

   

  Du behöver inte ange namn på medföljande vuxna i ansökan, dessa läggs till när du tackar ja till erbjudna platser. Tänk på att ni behöver vara tillräckligt många vuxna för att ta hand om er grupp under lägret, t ex vid förflyttningar, måltider och före och efter repetitioner. Om ni planerar att bo på Side by Sides boende är det viktigt att antal boende inkl medföljande vuxna anges i ansökan. Om ni inte planerar att bo på boendet anges 0 som antal.

  Info till dig som ska ansöka individuellt

  Till några av de äldre spåren (ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, FOLK MUSIC och YOUTH CHOIR) går det endast att göra en individuell ansökan.

   

  Om du är 16 år eller äldre kan du ansöka själv och ange din egen e-postadress. Om du är yngre vill vi att du gör ansökan tillsammans med en vuxen och att e-postadressen går till en vuxen som ansvarar för ansökan. Det är till den e-postadressen antagningsbesked och information kommer att skickas. Övriga uppgifter i ansökan gäller dig som vill delta som spelande/sjungande deltagare. Uppgifter om ev medföljande vuxen anges först då du tackar ja till erbjuden plats

   

  Det går också att göra en individuell ansökan till övriga spår, men det är viktigt att du som tillhör en grupp först frågar din lärare/ledare om gruppen kommer att göra en gemensam ansökan, vilket är det bästa alternativet.

  Info till dig som är vårdnadshavare och ska ansöka för ditt eller dina barn

  Det är viktigt att du pratar med instrumentlärare, orkesterledare eller körledare innan du ansöker för ditt eller dina barn. Dels är det bra om läraren är med och väljer spår så att nivån blir rätt och dels är det viktigt att du vet om gruppen kommer att lämna in en gemensam ansökan.

   

  Om ditt barn spelar eller sjunger i en grupp som planerar att komma till Side by Side tillsammans vill vi att gruppen gör en gemensam ansökan. Då kommer vi att försöka ge plats till samtliga som tillhör gruppen.


  Du som vuxen ansvarar för ansökan och anger din egen e-postadress. Det är till den e-postadressen antagningsbesked och information kommer att skickas. Övriga uppgifter i ansökan gäller spelande/sjungande deltagare. Uppgifter om ev medföljande vuxen anges först då du tackar ja till erbjuden plats. Tänk på att alla under 13 år måste ha en vuxen de känner på plats på lägret.

 • SÅ ANSÖKER DU TILL SIDE BY SIDE 2022

  Vilken information behöver jag för att ansöka?

  • Namn, e-postadress och mobilnummer till den som är ansvarig för ansökan
  • Namn på spelande/sjungande deltagare
  • Vilket spår ansökan avser
  • Kulturskola, orkester, kör eller organisation
  • Land/Kommun
  • Antal boende
  • Namn, födelseår, instrument/stämma för samtliga deltagare som ingår i ansökan

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra ansökan tex:

  • Års erfarenhet på instrumentet/av att sjunga i kör
  • Orkester-/kör-/ensemblevana
  • Namn, e-postadress och mobilnummer till instrumentlärare/körledare

  Hur mycket kostar det att delta på Side by Side?

  Deltagaravgiften är 450 SEK (inkl moms 25%) för alla spår förutom BEGINNER’ ORCHESTRA, BEGINNERS’ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK (inkl moms 25%). Deltagaravgiften betalas när erbjuden plats bekräftas. Den återbetalas om platsen avbokas senast 5 maj. Deltagaravgiften är densamma för alla som deltar, dvs även medföljande vuxna. Plats på boendet kostar 100 SEK (inkl moms 12%) per person och natt. Återbetalning sker också om vi som arrangör av Side by Side skulle behöva ställa in lägret.

   

  Barn och vuxen på lägret

  Side by Side är ett läger mitt i Göteborg och det innebär att deltagarna måste röra sig mellan olika lokaler runt Konserthuset i trafikerad miljö. Alla deltagare som är under 13 år måste ha en medföljande vuxen som de känner på plats på lägret som finns till hands hela dagarna och tar ansvar för barnet framför allt vid förflyttningar, måltider och aktiviteter utöver repetitionerna. Det kan vara gruppens ledare, en medföljande förälder eller någon annan vuxen. Barn i olika spår har olika scheman och repeterar i olika lokaler så det är viktigt att tänka på att ha tillräckligt antal vuxna med. För att få övernatta på Side by Sides boende måste man vara 13 år eller medföljas av en vuxen.

   

  Medföljande vuxna behöver inte ansöka om plats. När erbjudna platser ska bekräftas för spelande/sjungande deltagare läggs uppgifter till för samtliga medföljande vuxna.

   

  För barn under 13 år som vill delta i INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR eller CHILDREN’S CHOIR och inte kan ha någon vuxen med sig finns det möjlighet att ansöka om plats i en barnvärdsgrupp. Det innebär att de har en barnvärd som är anställd av Side by Side som ser efter och guidar dem under lägret. Barnvärdarna arbetar dagtid och barn utan vuxen får alltså inte övernatta på Side by Side utan måste hämtas och lämnas varje dag i anslutning till lägrets schemalagda aktiviteter. Antalet platser i barnvärdsgrupperna är begränsade. För BEGINNERS’ ORCHESTRA och BEGINNERS’ CHOIR måste varje barn ha en medföljande vuxen som de känner som lämnar och hämtar samt finns tillgänglig på telefon under repetitionen söndag och måndag, samt finns på plats tillsammans med barnet hela tisdagen.

   

  Vid deltagande i OPEN CHOIR ska en vuxen vara med för den som behöver hjälp vid exempelvis lunch eller förflyttningar.

   

  För allas trygghet behöver vi veta vem och hur många som vistas i de olika lokalerna. Därför kan vi inte ta emot barn och /eller vuxna som har koppling till en deltagare, men inte har en plats som är betalad och bekräftad av oss. Om någon vill besöka en deltagare under lägret föreslår vi att det sker mellan de olika aktiviteter och utomhus. Alla är hjärtligt välkomna till de olika konserterna. Biljetter behövs i de flesta fall. Mer information om detta kommer i nyhetsbrev och på hemsidan.

   

 • Hur fyller jag i ansökan?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i anmälningsformuläret

  Namn

  Om ansökan gäller endast en spelande/sjungande deltagare anges deltagarens namn. Om ansökan gäller en grupp, t ex en kör eller en orkester eller flera barn från samma kulturskola anges namn på den vuxne som ansvarar för ansökan som Person 1. Alla övriga blir Person 2, 3 osv.

   

   

  Land/Kommun (i Sverige)

  Ange vilket land du bor i om du inte bor i Sverige eller vilken kommun du bor i om du bor i Sverige.

   

   

  E-post (info inför lägret)

  Den mailadress som anges här kommer att användas när antagningsbeskedet skickas ut. Om du ansöker för flera deltagare får du antagningsbesked för alla till den här adressen.
   
   

  Mobilnummer (för kontakt inför lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda om vi behöver kontakta dig innan vi skickar ut antagningsbeskedet.

   

   

  Kulturskola/Orkester/Kör/Organisation

  Skriv namnet på den kulturskola, orkester/kör eller annan organisation du tillhör. Om du inte tillhör någon organisation kan du skriva det.

  Instrument/Stämma

  Välj instrument/körstämma för varje deltagare i listan. Alternativet ”Ansvarig för gruppansökan” används endast för Person 1 av dig som ansöker för en grupp. Övriga medföljande vuxna behöver inte ansöka om plats. Om du är vuxen och gör en ansökan för bara ett barn anger du barnets instrument här.

   
   
  Jag/vi behöver boende i Göteborg

  Antalet platser på boendet är mycket begränsat och vi behöver veta redan vid ansökan om du/ni också vill ansöka om plats på boendet.

   

   

  Antal boende inkl medföljande vuxna

  Ange det totala antalet boende för den grupp som ansökan avser. Räkna alltså även med medföljande vuxna som inte finns med i ansökan.

   

   

  Kommentar till ansökan

  Här kan du skriva om det är någon mer information du vill lägga till din ansökan.

   
   
   

   

 • Hur fyller jag i anmälan?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i anmälningsformuläret

  Kön

  Frågan finns med för att vi vill kunna följa upp könsfördelningen på lägret från år till år.

   

   

  Instrument/Körstämma

  Det finns ett maxantal för varje spår och för varje instrument/körstämma. Skulle det vara fullt för något instrument/stämma kommer det alternativet att tas bort ifrån listan med valbara instrument/stämmor.. Då finns det möjlighet att ställa sig på väntelista. Då avslutas bokningen utan att man behöver fylla i alla uppgifter och utan att man behöver betala.

   

  Vi bevakar anmälningsläget och uppdaterar så ofta som möjligt. Om det blir någon plats ledig kontaktar vi dem som står på väntelista i tur och ordning så att bokningen kan kompletteras och en betalning genomföras.

   

  I listan med instrument/stämmor finns också alternativet ”Ej spelande/sjungande medföljande vuxen”. Det väljer du om du är just en medföljande vuxen.

   

   

  Kulturskola/Orkester/Kör/Organisation

  Skriv in namnet på den kulturskola, orkester, kör eller annan organisation du tillhör. Om du inte tillhör någon organisation eller är en medföljande vuxen kan du skriva just det.

   

   

  Övrig information om dig/er som vi arrangörer bör känna till

  Här kan du ange om det är något annat som vi behöver veta om deltagaren.

  T ex rullstolsburen eller sjukdomar. Det går också bra att kontakta oss via mail eller telefon.

   

   

  E-post (info inför lägret)

  Den mailadress som anges här kommer att användas för att skicka ut bekräftelsen på anmälan, men också för utskick av ytterligare information inför lägret. Om du är huvudbokare för en grupp kan du ange din egen adress för alla dina deltagare, men då måste du själv ta ansvar för att sprida all information vidare till dessa.

  Land

  Om du bor i något annat land än Sverige väljer du det landet här.

   

   

  Mobilnummer (för kontakt med deltagaren under lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda för att nå deltagaren under lägret. Om deltagaren själv inte har någon mobil ska numret till en vuxen som tar ansvar för deltagaren under lägret anges här. Vi rekommenderar starkt att de barn som deltar ensamma på Side by Side ska ha med sig en egen mobiltelefon under lägret så att vi har möjlighet att nå dem i nödfall.

   

   

  Målsmans (närmast anhörig) namn och mobilnummer

  De uppgifter som anges här är som en extra säkerhet för att vi ska kunna nå deltagarens målsman. Om deltagaren är myndig anges namn och mobilnummer till närmast anhörig.

   
  Önskad specialkost

  På lägret kommer vi inte att servera någonting som innehåller nötter eller fläskkött. När det gäller specialkost kan du välja vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosfri och mjölkproteinfri kost. Du kan ange allergier och önskemål om annan specialkost. Dessa önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.

   

   
   
   

   

 • BOENDE

  I fliken Boende väljer du om du önskar boka boende hos oss i delat klassrum.

  Klicka på Lägg till för varje deltagare som du vill boka boende för och ange dag för incheckning och dag för utcheckning samt namn under rubriken Deltagare.

  Om du har önskemål om ditt eller din grupps boende, t.ex. om ni vill bo pojke/flicka eller barn/pedagoger kan du skriva det under Önskemål om boendet nedan till höger eller kontakta oss på sidebyside@gso.se

   

  Du ser högst upp till höger att summan ändras när du angivit antal nätter. Boendet kostar 95 kr per person och natt. För boende ingår alla måltider de dagar du bokar boende för. Om du har några önskemål eller frågor angående boendet är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. För att få sova över på lägret måste du vara minst 13 år eller bo tillsammans med en vuxen som du känner.

  SUMMERING

  I fliken Summering syns alla de uppgifter du har angivit i de tidigare stegen. Kontrollera noga att allt stämmer. Om du vill ändra något klickar du på Tillbaka och justerar. När du sedan klickar på Boka går det inte längre att gå tillbaka och ändra.

  RABATTKOD

  Längst ner i summeringsfliken under rubriken Summering ser du summan för bokningen. Om du tillhör Göteborgs kulturskolor eller en del av Göteborgs El Sistema-verksamhet anger du den rabattkod du har fått i avsedd ruta och klickar på Aktivera. Då kommer summan att minska. Först därefter klickar du på Boka. Koden täcker deltagaravgiften men inte kostnad för boende.

  BETALNING

  I fliken Betalning väljer du först om du vill betala med kort eller med faktura. Om du väljer kort genomförs betalningen direkt innan du avslutar bokningen. Det går att betala med; VISA, Mastercard, Eurocard eller Maestro. Om du väljer faktura kommer en pappersfaktura att skickas ut den 11 maj. Fakturan ska betalas inom 30 dagar. Adressen anger du i nästa steg. Fakturamottagaren kan vara en person eller en organisation.

 • Efter bokningen

  När bokningen är slutförd kommer du att få en bekräftelse till den mailadress du har angett i din anmälan. I bekräftelsen finns en summering av samtliga uppgifter och en streckkod. Skriv gärna ut och ta med streckkoden till lägrets registrering.
   
  Om du har gjort en bokning för flera deltagare och skrivit in olika mailadresser för olika deltagare kommer du som huvudbokare inte att få streckkoderna för alla utan de skickas till den mailadress som är angiven för varje deltagare.
   
  På registreringen när lägret startar så kommer du att kunna registrera dig med din streckkod eller genom att uppge ditt namn. Vi uppmanar till att försöka ta med streckkoderna då detta kommer att skynda på registreringsköerna. Som gruppbokare kan du välja om du endast tar med din egen bokningsbekräftelse med streckkod samt en lista med namnen på alla dina deltagare eller om du vill be dem vidarebefordra mailen till dig så att du kan ta med alla bekräftelserna med streckkoder utskrivna.
   
  Välkommen till Side by Side 2020!