• FÖR DIG SOM BLIVIT ANTAGEN TILL SIDE BY SIDE

  BOKNINGSINFORMATION

 • Har du blivit antagen till Side by Side? Grattis!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du ska tacka ja och göra din slutbokning.
  Kom också ihåg att läsa igenom hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER innan du bokar. Om du har frågor som inte täcks av infon nedan, vill ändra något i din bokning eller avboka din plats, maila sidebyside@gso.se.

  BOKNINGSVILLKOR

  Du som tackar ja till erbjuden plats på Side by Side 2022 ska känna till:

  • Du får endast boka dig/din grupp till den plats/de platser som du fått erbjudande om i antagningsbeskedet.

  • Du som tackar ja och bokar platser för en grupp ska ha vårdnadshavares tillstånd att boka för deltagande barn och unga och ansvarar för att ge vårdnadshavare nödvändig information.

  • ALLA som ska vara med på plats på lägret, alltså även medföljande lärare, föräldrar och andra vuxna måste boka plats och betala deltagaravgift.

  • Sista avbokningsdag med återbetalning är 5 maj. Om anledningen till avbokningen är Covid-19-relaterad är sista dag för avbokning 16 juni.

  • Om vi tvingas ställa in eller anpassa lägret enligt rådande restriktioner kan vi behöva avboka din plats/era platser och återbetala deltagaravgiften.

  • Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Detta gäller även material som deltagare skickar in till oss. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

 • Om din slutbokning

  Du som har fått ett antagningsbesked i ett mail från oss kan tacka ja till erbjuden plats genom att göra en slutbokning och betala deltagaravgiften. Information om den erbjudna platsen och länk till bokningsformuläret finns i mailet med antagningsbeskedet.

   

  I bokningen ska endast de personer som ska delta på lägret, antingen som spelande/sjungande deltagare eller som medföljande vuxna, anges. Bokningen avslutas med betalning för samtliga deltagare i bokningen.

   

  Innan du bokar ska du läsa igenom våra BOKNINGSVILLKOR här ovanför.
  Läs även igenom hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER.

 • Hur fyller jag i bokningen?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i bokningsformuläret

  Kulturskola/Orkester/Kör/Organisation

  Skriv in namnet på den kulturskola, orkester, kör eller annan organisation som du eller gruppens deltagare tillhör. Om du/ni inte tillhör någon organisation eller tillhör olika organisationer kan du skriva det.

   

   

  Land/Kommun (i Sverige)

  Om du bor i något annat land än Sverige anger du landet här. Om du bor i Sverige skriver du i stället vilken kommun du bor i.

   

   

  E-post

  Ange en e-postadress till en vuxen som ansvarar för bokningen. Det är till denna adress bekräftelsen samt all information om lägret kommer att skickas. Om du är över 16 år och gör en bokning endast för dig själv kan du ange din e-postadress.
   
   

  Mobilnummer (för kontakt inför lägret)

  Ange ett mobilnummer till en vuxen som ansvarar för bokningen som vi kan kontakta om vi behöver fråga något om bokningen.

   

   

  Övrig information om dig/er som vi som arrangörer bör känna till

  Här kan du ange om det är något annat vi behöver veta om gruppen eller någon av deltagarna. T ex om någon är rullstolsburen eller har någon sjukdom. Det går också bra att kontakta oss på via e-post eller telefon.

   

   

  Typ av deltagare

  Ange om den som deltagaruppgifterna gäller är en medföljande vuxen eller en spelande/sjungande deltagare.

  Instrument / Stämma

  I en del spår ska du välja instrument eller stämma för den spelande/sjungande deltagaren. Välj det alternativ du har blivit erbjuden plats i. Om deltagaruppgifterna gäller en medföljande vuxen väljer du alternativet Medföljande ej spelande/sjungande vuxen.

   

   

  Mobilnummer (för kontakt med deltagaren under lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda för att nå deltagaren under lägret. Om deltagaren inte själv har någon mobil ska numret till en vuxen som tar ansvar för deltagaren under lägret anges här. Vi rekommenderar starkt att de barn som deltar ensamma på lägret har med sig en mobiltelefon så att vi har möjlighet att nå dem vid behov.

   

   

  Målsmans / närmast anhörigs namn och mobilnummer

  De uppgifter som anges här är som en extra säkerhet för att vi ska kunna nå deltagarens målsman. Om deltagaren är myndig anges i stället namn och mobilnummer till närmast anhörig.

   
   

  Önskad specialkost

  På lägret serveras ingenting som innehåller fläskkött eller nötter. När det gäller specialkost kan du välja vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosfri och mjölkproteinfri kost. Du kan ange allergier och önskemål om annan specialkost. Dessa önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.

   

 • BOENDE

  I fliken Boende kan du boka boende hos oss med sovplats i delat klassrum. Klicka på plustecknet vid rutan Skola för varje deltagare som du vill boka boende för. Ange dag för incheckning och dag för utcheckning samt namn för varje deltagare.
  Du ser högst upp till höger i formuläret att summan ändras när du anger antal nätter. Boendet kostar 100 kr per person och natt. För boende ingår alla måltider de dagar du bokar boende för. Observera att man måste vara 13 år gammal eller bo tillsammans med någon vuxen för att få övernatta på lägret.

  SUMMERING

  I fliken Summering visas alla uppgifter du har angivit i de tidigare stegen. Kontrollera noga att allt stämmer. Om du vill ändra något klickar du på Tillbaka längst ner till vänster. När du sedan klickar på Boka går det inte längre att gå tillbaka och ändra.

  RABATTKOD

  Längst ner i summeringsfliken ser du totalsumman för bokningen. Om du tillhör Göteborgs Kulturskolor anger du den kod du har fått av din lärare i rutan Rabattkod och klickar på Aktivera. Då kommer summan att minska. Därefter klickar du på Boka.

  BETALNING

  I fliken Betalning väljer du först om du vill betala med kort eller faktura. Om du väljer Betaltjänst innebär det att du anger kortuppgifter och genomför betalningen direkt innan du avslutar bokningen. Det går att betala med VISA, Mastercard eller Maestro. Om du väljer faktura kan du välja om den ska skickas via e-post eller till din postadress. Kontrollera noga att e-postadressen stämmer om du vill att fakturan ska skickas via e-post. Om fakturan ska gå till ett företag eller en organisation kan du också välja e-faktura. Fakturan kommer att skickas i maj 2022 och ska betalas inom 30 dagar.

 • Efter bokningen

  När bokningen är slutförd kommer du att få en bekräftelse till den mailadress du har angett i bokningen. I bekräftelsen finns en summering av samtliga deltagares uppgifter och en streckkod. Skriv gärna ut och ta med bekräftelsen med streckkoden till lägret. Den kommer att användas vid registreringen på plats. Om du inte får bekräftelsen ber vi dig att först titta i skräpposten.

  VÄLKOMMEN TILL SIDE BY SIDE 2022!

All Posts
×