• Bokningsingformation

  För dig som blivit antagen till Side by Side

 • Har du blivit antagen till Side by Side? Grattis!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du ska tacka ja och göra din slutbokning.
  Kom också ihåg att läsa igenom hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER innan du bokar. Om du har frågor som du inte hittar svar på nedan, vill ändra något i din bokning eller avboka din plats, maila sidebyside@gso.se.

  Bokningsvillkor

   

  Du som tackar ja till erbjuden plats på Side by Side 2024 ska känna till: 

   

  · Du får endast boka dig/din grupp till den plats/de platser som du fått erbjudande om i antagningsbeskedet.

  · Du som tackar ja och bokar platser för en grupp ansvarar för att ge vårdnadshavare nödvändig information.

  · ALLA som ska vara med på plats på lägret, alltså även medföljande lärare, föräldrar och andra vuxna måste boka plats och betala deltagaravgift.

  · Sista avbokningsdag med återbetalning är 26 april.

  · Om vi tvingas ställa in eller anpassa lägret på grund av förändrade omständigheter kan vi behöva avboka din plats/era platser och återbetala deltagaravgiften.

  · Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Detta gäller även material som deltagare skickar in till oss. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

 • Om din slutbokning

  Du som har fått ett mail med ett antagningsbesked från oss tackar ja till erbjuden plats genom att göra en slutbokning. Information om den erbjudna platsen och länk till bokningsformuläret finns i mailet. Det är mycket viktigt att tacka ja och göra slutbokningen i tid – ditt sistadatum framgår också av mailet. Om du inte gör din slutbokning i tid går din plats vidare till någon annan.

   

  Överst i bokningsformuläret påminner vi dig om hur ansökningsprocessen för Side by Side 2024 ser ut.

   

  I bokningen ska alla de personer som ska delta på lägret som spelande/sjungande deltagare eller som medföljande vuxna anges. Bokningen avslutas med betalning för samtliga deltagare i bokningen. Företag kan välja att betala med faktura som kommer att skickas i mitten av maj. Privatpersoner betalar med kort vid bokningstillfället.

 • Hur fyller jag i bokningen?

  Playing teacher / Spelande pedagog

  Kryssa i rutan om du är medföljande pedagog och vill vara med och spela.

  OBS! gäller endast i INTERMEDIATE och BASIC ORCHESTRA och i mån av plats.

   

  Book camp counselor / barnvärd

  Du kan endast boka barnvärd om det står i antagningsbeskeded att barnet har fått en plats i barnvärdsgrupp.

   

  Book instrument

  I en del spår ska du välja instrument eller stämma för den spelande/sjungande deltagaren. Välj det alternativ du har blivit erbjuden plats i.

   

  Om du är en ej spelande / ej sjungande medföljande vuxen väljer du alternativet Not playing, not singing / Spelar ej, sjunger ej. Om du är en spelande pedagog väljer du ditt instrument.

   

  Additional information / Övrig information

  Här kan du ange om det är något annat vi behöver veta om gruppen eller någon av deltagarna. Till exempel om någon är rullstolsburen eller har en sjukdom. Det går också bra att kontakta oss via e-post eller telefon.

  Mobile phone 

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda för att nå deltagaren under lägret. Om deltagaren inte själv har någon mobil ska numret till en vuxen som tar ansvar för deltagaren under lägret anges här. Vi rekommenderar starkt att de barn som deltar ensamma på lägret har med sig en mobiltelefon så att vi har möjlighet att nå dem vid behov. 

   

  Legal guardian’s or next of kin’s name & phone number / Vårdnadshavares eller anhörigs namn & mobilnummer

  De uppgifter som anges här är som en extra säkerhet för att vi ska kunna nå deltagarens vårdnadshavare. Om deltagaren är myndig anges i stället namn och mobilnummer till närmast anhörig.

   

  Food preferences / Specialkost

  På lägret serveras ingenting som innehåller fläskkött eller nötter. När det gäller specialkost kan du välja vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosfri och mjölkproteinfri kost. Du kan ange allergier och önskemål om annan specialkost. Dessa önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.

 • Accommodation / Boende

  Om du har blivit erbjuden ett antal platser på boendet i antagningsbeskedet bokar du dessa platser i slutbokningen under fliken Accommodation. Klicka på plustecknet vid rutan School accommodation för varje deltagare som du vill boka boende för. Ange dag för incheckning och dag för utcheckning samt namn för varje deltagare.

  Alla som ska boka boende måste vara bokade som deltagare.

   

  Du serhögst upp till höger i formuläret att summan ändras när du anger antal nätter. Boendet kostar 150 SEK per person och natt.

  Summary

  I fliken Summary visas alla uppgifter du har angivit i de tidigare stegen. Kontrollera noga att allt stämmer. Om du vill ändra något klickar du på Back längst ner till vänster. När du sedan klickar på Book går det inte längre att gå tillbaka och ändra.

  Promotional Code

  Längst ner i summeringsfliken ser du totalsumman för bokningen. Om du tillhör Göteborgs Kulturskolor anger du den kod du har fått av din lärare i rutan Promotional code och klickar på Apply. Då kommer summan att minska. Därefter klickar du på Book.

  Payment / Betalning

  I fliken Payment väljer du först om du vill betala med kort eller faktura (endast företag/organisationer).

   

  Payment service (betalkort) innebär att du anger kortuppgifter och genomför betalningen direkt innan du avslutar bokningen. Det går att betala med VISA, Mastercard eller Maestro.

   

  Invoice (faktura) väljer du om betalningen ska göras av ett företag / en organisation på faktura. Fakturan kommer att skickas i maj och ska betalas inom 30 dagar.

 • Efter bokningen

  När bokningen är slutförd kommer separata bekräftelser att skickas till samtliga mailadresser du har angett i bokningen. I huvudbokarens bekräftelse finns samtliga deltagares uppgifter och en streckkod. I övriga bekräftelser finns endast en persons uppgifter samt en streckkod. Skriv ut och ta med bekräftelsen med streckkoden till lägret. Den kommer att användas vid registreringen på plats. Om du inte får bekräftelsen ber vi dig att kontrollera i skräpposten.

   

  Välkommen till Side by Side!