• OPEN ORCHESTRA

 • OPEN ORCHESTRA är för dig som spelar fiol och går i särskola eller behöver särskilt stöd i undervisningen. Du har spelat minst en termin och är ca 8–18 år. Du har lite orkestervana och har övat på styckena innan du kommer till lägret.

   

  Du behöver inte kunna läsa noter. Du spelar på gehör, efter siffror eller färger. Den metod som du kommer att möta under lägret är lätt att lära sig och finns att titta på här nedanför. Du bör ha en vuxen med dig som hjälper dig vid lunch och förflyttningar.

   

  OPEN ORCHESTRA kommer att ingå som en del av BASIC ORCHESTRA. Ditt läger börjar söndag 14 juni och avslutas med konsert tisdag 16 juni.

  Anmälan öppnar 3 februari. Det finns 10 platser och deltagaravgiften är 450 kr. Läs igenom vår ANMÄLNINGSINFORMATION och våra ANMÄLNINGSVILLKOR innan du anmäler dig.

 • Färgsystemet

  Play El Sistema

 • Repertoar

  OPEN ORCHESTRA

   

  Trad: Finvisan (arr. Tvete Vik, T.)
  Bach, J.S/svensk text: Lindström, E: Nu grönskar det (arr. Tvete Vik, T./ Dahlgren, H.)
  Schifrin, L: Theme from Mission Impossible (arr. Lavender, P.)

   

  Noterna läggs upp i vårt arkiv löpande. Gå in där då och då för att se om det kommit några uppdateringar.

  Ledare

  Christel Weiner

   

  Christel är musiklärare och musikterapeut och arbetar i Partille Kulturskola med kör och orkester för elever med särskilda behov samt med musikundervisning i grundskola och grundsärskola. Hon har en förkärlek till bilder, tecken och färger som stöd i undervisningen..

All Posts
×