• VOLONTÄR

 • Välkommen att vara volontär på Side by Side!

  Tack för att du vill hjälpa till.

 • För att lägret ska bli en upplevelse för livet för våra deltagare behövs många vuxna som bidrar med sitt engagemang, sin tid, sitt hjärta och sina händer. Därför välkomnar vi volontärer att hjälpa till under några lägerdagar.

   

  Våra volontärer får äta lunch och middag utan kostnad, får uppleva konserter under lägret och får också möjlighet att sjunga i VOLUNTEERS’ CHOIR.

   

  Att vara volontär kan innebära en mängd olika sysslor, t ex

  - att ställa fram stolar och notställ, servera frukt och hålla fint i lokalerna
  - att hjälpa till med olika sysslor vid måltiderna
  - att bära, lasta och köra allt som ska transporteras
  - att visa vägen för deltagare i och till olika lokaler

 • VOLUNTEERS’ CHOIR

  Du som är volontär under Side by Side är hjärtligt välkommen att vara med i Volontärskören! Det blir en fin möjlighet att lära känna andra volontärer och ha roligt tillsammans dagarna innan lägret börjar.

   

  Kören träffas på Konserthuset på kvällen onsdag 10 juni, torsdag 11 juni och fredag 12 juni och framträder på Stora Scenen på Konserthuset 13 juni på kvällen i samband med Opening Concert.

 • VOLUNTEERS' CHOIR Ledare

  AMANDA FLODIN

  Amanda är mezzosopran och tillsammans med sitt normkreativa operakompani Man Must Sing har hon bland annat skapat kammaroperan Akvarium och med Utomjordiska skapade hon föreställningen Witch, Bitch, Temptress,

 • Anmälan

  Från 3 februari kommer du att kunna anmäla dig som volontär på vår hemsida. I samband med anmälan anger du vilka dagar du kan ställa upp. Vi vill gärna att du deltar som volontär vid minst fyra fyratimmarspass under Side by Side-veckan och helst flera. Anmälan till VOLUNTEERS’ CHOIR görs ihop med volontärsanmälan.

  Frågor

  Du är välkommen att kontakta produktionskoordinator Karin Samuelson på karin.samuelson@gso.se om du har frågor om volontärsarbetet.

All Posts
×