• FOLK MUSIC

 • För dig som är sugen på att tillsammans med andra spela svängig folk- och världsmusik på gehör (utan noter) och som sjunger eller spelar stråk, blås, slagverk eller något stränginstrument som tex gitarr, mandola, bas eller något annat kompinstrument.


  Du är ca 14 år eller äldre och har god spelvana på ditt instrument. Ditt läger börjar på eftermiddagen lördag 15 juni och avslutas med konsert på kvällen tisdag 18 juni.

   

  Vänligen notera att våra boenden är fullbokade, här hittar du en lista med tips på externa boenden.

   

  Spåret FOLK MUSIC samt väntelistan är nu stängda. Ladda ned schema på knappen nedan.

  Anmälan är öppen. Det finns ca 30 platser och anmälningsavgiften är 450 kr. Läs igenom vår ANMÄLNINGSINFORMATION och våra ANMÄLNINGSVILLKOR innan du ansöker.

 • Tidsram

  Registrering: Lördag 15/6 10.30-13.00

  Första rep: Lördag 15/6 13.30

  Avslutande konsert: Tisdag 18/6 EARLY & FOLK in Concert

  Beräknad sluttid: Tisdag 18/6 20.30

 • Repertoar

  FOLK MUSIC

   

  Folkmusik från bl.a.
  Norden
  Balkan
  Haiti
  Mellanöstern

 • Ledare

  Sten Källman
  Erika Risinger

  Sten är musiker, kompositör och arrangör, och undervisar på programmet för folk- och världsmusik vid Göteborgs Universitet. Sten brinner för att integrera musik från olika kulturer med ett speciellt fokus på musik från Haiti, inte minst genom bandet Simbi.

   

  Erika är musiker och pedagog samt riksspelman på fiol med rötter i Skåne och Dalarna. Hon har studerat klassisk violin i Falun och Köpenhamn samt folk- och världsmusik i Göteborg och känns igen från bla Sallyswag och Navarra.

   

  Läs igenom vår ANMÄLNINGSINFORMATION och våra ANMÄLNINGSVILLKOR innan du ansöker.

All Posts
×