• FOLK MUSIC

 • För dig som är sugen på att tillsammans med andra spela svängig folk- och världsmusik på gehör (utan noter) och som sjunger eller spelar stråk, blås, slagverk, något stränginstrument som tex gitarr, mandola, bas, eller något annat kompinstrument.

   

  Du är ca 14 år eller äldre och har god spelvana på ditt instrument. Ditt läger börjar lördag 13 juni och avslutas med konsert tisdag 16 juni.

   

  Ansökan är nu öppen för instrument/stämmor där det finns platser kvar.

  Till FOLK MUSIC ansöker du om plats. Det finns ca 30 platser och antagningen baseras på din erfarenhet och ålder. Antagningsbesked skickas ut löpande. Deltagaravgiften är 450 kr per person. Läs igenom vår ANMÄLNINGSINFORMATION och våra ANMÄLNINGSVILLKOR innan du ansöker.

 • Repertoar

  FOLK MUSIC

   

  Folkmusik från bl.a.
  Norden
  Balkan
  Haiti
  Mellanöstern

   

  Noterna läggs upp i vårt arkiv löpande. Gå in där då och då för att se om det kommit några uppdateringar.

 • Ledare

  Sten Källman
  Erika Risinger

  Sten är musiker, kompositör och arrangör, och undervisar på programmet för folk- och världsmusik vid Göteborgs Universitet. Sten brinner för att integrera musik från olika kulturer med ett speciellt fokus på musik från Haiti, inte minst genom bandet Simbi.

   

  Erika är musiker och pedagog samt riksspelman på fiol med rötter i Skåne och Dalarna. Hon har studerat klassisk violin i Falun och Köpenhamn samt folk- och världsmusik i Göteborg och känns igen från bla Sallyswag och Navarra.

   

All Posts
×