• FOLK MUSIC

 • För dig som är sugen på att tillsammans med andra spela svängig folk- och världsmusik på gehör (utan noter) och som sjunger eller spelar stråk, blås, slagverk, något stränginstrument som tex gitarr, mandola, bas, eller något annat kompinstrument.

  DIGITAL

  Ditt läger börjar söndag 20 juni och avslutas tisdag 22 juni.

  Öppet för samtliga instrument.

  Ingen deltagaravgift. För att delta behöver du tillgång till dator, mobil eller surfplatta med kamera, extern ljudkälla, mikrofon eller handsfree, internet, samt en e-postadress. Anmälan stänger 15 april.

  GÖTEBORG

  Ditt läger börjar lördag 19 juni och avslutas tisdag 22 juni.

  Begränsade platser kvar på samtliga instrument inkl. sång

  Deltagaravgift 450 kr per person. Urvalet baseras på din erfarenhet och din ålder. Om du erbjuds en plats måste du svara JA och bekräfta den inom tiden som anges i beskedet. Sen anmälan stänger 15 april. Platser tillsätts löpande.

 • 13 år eller äldre utan vuxen

  13 år eller äldre med vuxen

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • Repertoar

  FOLK MUSIC

   

  Folkmusik från bl.a.
  Norden
  Balkan
  Haiti
  Mellanöstern

   

 • Ledare

  Sten Källman
  Erika Risinger

  Sten är musiker, kompositör och arrangör, och undervisar på programmet för folk- och världsmusik på Högskolan för scen och musik. Sten brinner för att integrera musik från olika kulturer med ett speciellt fokus på musik från Haiti, inte minst genom bandet Simbi.

   

  Erika är musiker och pedagog samt riksspelman på fiol med rötter i Skåne och Dalarna. Hon har studerat klassisk violin i Falun och Köpenhamn samt folk- och världsmusik i Göteborg och känns igen från bl.a. Sallyswag och Navarra.

   

All Posts
×