• CHILDREN'S CHOIR

 • För dig som är ca 8–10 år. Du har körvana och det är bra om du har övat på sångerna innan du kommer till lägret. Ditt läger börjar söndag 20 juni och avslutas med konsert onsdag 23 juni.

  Du kan lämna in din intresseanmälan till CHILDREN'S CHOIR 2 december–7 februari. Antagningsbesked skickas ut under februari.  Om du erbjuds en plats måste du svara JA och bekräfta den inom tiden som anges i beskedet. Deltagaravgiften är 450 kr per person.

   

  Läs igenom INFORMATION OM INTRESSEANMÄLAN.

 • Barn under 13 år med vuxen

  Barn under 13 år i barnvärdsgrupp

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • Repertoar

  CHILDREN'S CHOIR

   

  Trad.: Finvisan, arr Tvete Vik

  Bumba/Oest/Wallin: Lust att leva

  Bumba/Oest/Wallin: Hel oleloa

  Bumba/Oest/Wallin: Gå med dig

   

  Fler stycken kan tillkomma.

   

 • Ledare

  Yvonne Carlsson

  Christina Wide

  Yvonne tog organistexamen 1999 från Högskolan för scen och musik i Göteborg, där hon för närvarande vidareutbildar sig vid Magisterprogrammet i kördirigering. Hon har stor erfarenhet av olika goss-, flick- och ungdomskörer och är idag anställd som organist i Lerums Församling.

   

  Christina är utbildad på Högskolan för scen och musik och i sin tjänst som organist i Varbergs församling leder hon Boys` voice – Varbergs gosskör – som nyligen spelat in en CD. Christina har tidigare arbetat med barn- och ungdomskörer i bl..a. Hammarkullen i Göteborg och i Onsala.

   

All Posts
×