• WIND & STRING ORCHESTRA

 • Årets nyhet WIND & STRING ORCHESTRA, är som det låter uppdelat i stråkorkester och blåsorkester med slagverk. Här får du ta ett större ansvar för din stämma och får fördjupad förståelse för samspelet i din sektion.

   

  För dig som spelat i 5-7 år och är ca 13-17 år gammal. Du har en hel del orkestervana och har övat mycket på styckena innan du kommer till lägret.

  Till WIND & STRING ORCHESTRA ansöker du om plats. Det finns ca 70 platser för stråkar och 50 platser för träblås, brass och slagverk. Antagningen baseras på din erfarenhet och ålder. Antagningsbesked skickas ut löpande. Deltagaravgiften är 450 kr per person. Läs igenom vår ANMÄLNINGSINFORMATION och våra ANMÄLNINGSVILLKOR innan du ansöker.

 • 13 år eller äldre utan vuxen

  Barn under 13 år med vuxen

  13 år eller äldre med vuxen

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • ÖPPET FÖR FLER!

  Du som missade att anmäla dig/ansöka till lägret tidigare eller inte hade möjlighet att resa till Göteborg i år är också välkommen att anmäla dig till Side by Side: Digital. Det är gratis!

 • Repertoar

  WIND & STRING ORCHESTRA

  BLÅSORKESTER

   

  Tchaikovsky, P: 1812 Overture (arr. Williams, M.)

  Bernstein, L: Somewhere

  Sibelius, J: Finlandia (arr. Schorer, A.)

  Holst, G: Second Suite for Military Band 4. Fantasia on the ”Dargason”

   

  TUTTI

  Händel, G. F: Hallelujah (arr. Prout, E.)

  Garcia, C: Ritmos Ciganos

  Powell, J: How to train your dragon (arr. O´Loughlin, S.)

   

  Repertoar

  WIND & STRING ORCHESTRA

  STRÅKORKESTER

   

  Mozart, W.A: Eine kleine nachtmusik: Allegro

  Danish traditional: Sonderho Bridal Trilogy (arr. Danish String Quartet)

  Sibelius, J: Andante Festivo

   

  TUTTI

  Händel, G. F: Hallelujah (arr. Prout, E.)

  Garcia, C: Ritmos Ciganos

  Powell, J: How to train your dragon (arr. O´Loughlin, S.)

   

 • Dirigenter

  Marjolein Vermeeren

  Juan Carlos Maggiorani

  Marjolein har dubbla examina i flöjt och blåsorkesterdirigering. Hon växte upp i södra Nederländerna där blåsmusik är väldigt stort och har jobbat mycket med ungdomsblåsorkester. Marjolein är flöjtist i Göteborgs Symfoniker och har medverkat flera år på Side by Side som instruktör för de äldsta deltagarna.

   

  Juan är en violinspecialist från Venezuela och konstnärlig chef vid Orquestra Geração, ett El Sistema-program i Portugal. Han utnämndes till Rising Star av European Concert Hall Organization under 2014/2015 och har en magisterexamen från Escola Superior de Música de Lisboa. Som dirigent har Juan deltagit i många internationella ungdomsprojekt. Han har även varit instruktör på Side by Side i ett flertal år.

All Posts
×