• BEGINNERS' CHOIR

 • BEGINNERS' CHOIR riktar sig främst till barn på lågstadiet eller förskoleklass. Deltagarna behöver inte ha sjungit i kör tidigare. Spåret passar de som gillar att sjunga och ha roligt tillsammans med andra.

  DELTAGARE

  Ålder: ca 6–9 år

  Körerfarenhet: Ingen eller lite

  Notläsning: Ingen

  Deltagaravgift: 200 kr/deltagare

  SPÅRINFORMATION

  Spåret startar söndag 19 juni och går under tre förmiddagar samt avslutas med Beginners’ in Concert tisdag 21 juni kring lunchtid.

   

  Medverkar på följande konserter:

  Beginners' in Concert – tisdag 21 juni kring lunchtid

   

  Förberedelser:

  Spåret kräver inga förberedelser.

  Beginners-spåren har ett speciellt läger, anpassat för våra allra yngsta deltagare. Här kommer lite speciell information till er:

   

  REGISTRERING BEGINNERS’ (till lägret)
  Registreringen för BEGINNERS’ ORCHESTRA & BEGINNERS’ CHOIR sker på Hvitfeldtska Södra. 08.00-09.00 den 19 juni.
   
  Möjlighet till för-registrering finns den 17/6 kl. 17.00-20.00 i kansliet på Konserthuset.

   

  LUNCH BEGINNERS’
  Ni som är deltagare på lägret får äta lunch i Hvitfeldtskas matsal. På lunchen behöver ni som medföljande vuxna själva se efter era barn.
   

  MEDFÖLJANDE VUXNA BEGINNERS’ – HÄMTNING & LÄMNING
  Vi från Side by Side vill att ni som är anmälda medföljande vuxna till barn i BEGINNERS’ är med i början av första repetitionen och slutet av sista repetitionen varje dag. Dock önskar vi att ni vuxna lämnar rummet när repetitionerna har startat. Om ert barn har speciella behov och behöver er närvaro kan ni finnas kvar i klassrummet under repetitionen. Ni behöver finnas i närheten, max 20 min ifrån, ifall era barn behöver er.

  KONSERTER
  Beginners-spåren kommer att framträda på Side by Side: Beginners in Concert den 21 juni kl 12.00 på Högskolan för Scen och Musik.
  Efter att den konserten är slut har ni möjlighet att gå med era barn och äta lunch och sedan gå på Side by Side: Festival Concert på Scandinavium som börjar kl 15.00.

  Ni som är anmälda som deltagare till lägret behöver inte köpa biljetter till någon av dessa två konserter.
   
  På Side by Side: Festival Concert så är det framför allt andra spår från lägret som står i centrum men vi ser gärna att Beginners-spåren är med, inspireras, sjunger med i allsånger och blir motiverade till att fortsätta spela och sjunga så att de nästa år kan stå i centrum på Festival Concert.

 • Barn under 13 år med vuxen

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • Måns Ottosson
  Maria Caskie

  BEGINNERS' CHOIR

  Måns och Maria arbetar på Kulturskolan City i Göteborg och är även erfarna frilansmusiker och /-sångare. De är specialiserade på att lära ut sång och musik till de yngsta barnen och fokuserar mycket på att engagera deltagarna med roliga och rytmiska övningar.

All Posts
×