• Jobba hos oss

 • Vill du jobba med Side by Side?

  Inför Side by Side 2024 söker vi kreativa musikälskare och organisatoriska genier som gillar att jobba med människor i allmänhet och barn och unga i synnerhet. Vi behöver personal i flera
  olika roller under lägret. Du kan läsa mer om de olika tjänsterna i jobbannonserna nedan.

 • Om Side by Side

  Side by Side är ett av världens största internationella musikläger och arrangeras av Göteborgs Symfoniker i mitten av juni varje år.

   

  Deltagarna är ca 6-23 år gamla. Under lägret får de träffa spännande musiker och inspiratörer på olika workshops och repetitioner samt spela tillsammans med Göteborgs Symfoniker. För att så många som möjligt ska kunna delta och utvecklas på sin egen nivå, är orkestrarna och körerna på Side by Side indelade i nivåanpassade spår. Varje spår har sin egen repertoar och sitt eget start- och slutdatum under lägret.

   

  Konserthuset på Götaplatsen är Side by Sides centrala punkt och deltagarna bor, repeterar och har konsert på en mängd platser olika i centrala Göteborg. Lägerdagarna består av repetitioner, konserter, gemensamma måltider och andra aktiviteter.

  Göteborgs Symfoniker

  Göteborgs Symfoniker ligger sedan länge i framkant när det gäller verksamhet riktad till barn och ungdomar. Organisationen består av 160 anställda, varav 109 musiker, och är ett helägt aktiebolag inom Västra Götalandsregionen. Orkesterns hemmaarena är Göteborgs Konserthus.

  Ansökan

  Skicka ditt cv och personliga brev till sidebyside@gso.se. Märk din ansökan med ämnet ”Jobba på Side by Side”. Om du är intresserad av flera av tjänsterna kan du skriva det i samma ansökan. Vi genomför gruppintervjuer fortlöpande, så ansök så snart som möjligt och senast 1 mars.

  Villkor

  Du måste vara minst 18 år. Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret för alla som anställs hos oss för att arbeta med Side by Side. Tjänsten är en timavlönad visstidsanställning. För samtliga tjänster gäller att du ska kunna kommunicera på både svenska och engelska.

  Vad kan Side by Side erbjuda dig?

  Att jobba på Side by Side är en unik chans att få följa med på den stora resan som barnen och ungdomarna gör under fem intensiva dagar av gemensamt hårt arbete och fantastisk skaparglädje. Genom din insats bidrar du till att stora och små får ett oförglömligt minne av Side by Side.

  Kontakt

  Vid frågor angående tjänsterna eller Side by Side, maila oss på sidebyside@gso.se 

  broken image

  Lediga tjänster

  Ansök så snart som möjligt, senast 1 mars