• OPEN ORCHESTRA

 • OPEN ORCHESTRA är för dig som spelar fiol och går i särskola eller behöver särskilt stöd i undervisningen. Du har spelat minst en termin och är ca 8–18 år. Du har lite orkestervana och har övat på styckena innan lägret.


  Du behöver inte kunna läsa noter. Du spelar på gehör, efter siffror eller färger. Den metod som du kommer att möta under lägret är lätt att lära sig och finns att titta på här nedanför. Ditt läger börjar söndag 20 juni och avslutas tisdag 22 juni.

  Du kunde lämna in din intresseanmälan till OPEN ORCHESTRA 2 december–7 februari. Antagningsbesked skickas ut under februari.  Om du erbjuds en plats måste du svara JA och bekräfta den inom tiden som anges i beskedet. Deltagaravgiften är 450 kr per person. OPEN ORCHESTRA är en del av BASIC ORCHESTRA.

   

  Läs igenom INFORMATION OM INTRESSEANMÄLAN.

 • Barn under 13 år med vuxen

  13 år eller äldre med vuxen

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • Färgsystemet

  Play El Sistema

 • Repertoar

  OPEN ORCHESTRA

   

  Trad.: Finvisan, arr Tvete Vik

  Grieg, E: Hall of the Mountain King, arr Glyn/Smith

   

  Ytterligare ett stycke tillkommer inom kort.

  Ledare

  Christel Weiner

   

  Christel är musiklärare och musikterapeut och arbetar i Partille Kulturskola med kör och orkester för elever med särskilda behov samt med musikundervisning i grundskola och grundsärskola. Hon har en förkärlek till bilder, tecken och färger som stöd i undervisningen..

All Posts
×