• SIDE BY SIDE: DIGITAL

 • DEN DIGITALA RESAN 2020

  Vårt första digitala Side by Side

  SPÅR & REPERTOAR

  Istället för våra traditionella spår fanns det två orkesterspår, EASY ORCHESTRA och CHALLENGING ORCHESTRA, samt körspåret CHOIR för alla korister.

  Repertoaren bestod av Circle of Life från Disneys Lejonkungen i två olika svårighetsnivåer och några överraskningar här och var.

  Din musikaliska huvuduppgift under lägret blev att öva på din stämma, repa in en konsertversion av Circle of Life, filma dig själv och ladda upp videon på plattformen för chansen att komma med i FESTIVAL CONCERT som sändes tisdag 16 juni kl 15.00.

  13–16 JUNI 2020

  Lägret började på lördag 13 juni och avslutades med FESTIVAL CONCERT på tisdag 16 juni.

  Deltagarna hade möjlighet att registrera sig på plattformen och fylla i sina profiler färdigt från och med onsdag 10 juni.

  Efter lägret ligger innehållet kvar ett tag för deltagare som vill gå tillbaka och titta på exempelvis en instruktionsvideo igen.

  AUTOMATISK INBJUDAN

  Du som redan var antagen till Side by Side behövde inte anmäla dig på nytt! Du registrerade dig på plattformen med hjälp av ditt bokningsnummer och din e-postadress.

  Du som stod på väntelistan var också välkommen till Side by Side: Digital! Även du fick information och möjlighet att registrera dig på plattformen med hjälp av ditt bokningsnummer och din e-postadress.

   

  Även du som inte hade anmält dig till lägret tidigare hade möjlighet att anmäla dig till Digisidan.

 • SPÄNNANDE AKTIVITETER

  Varje dag kunde du följa med i vad som hände på plattformen, dansa, tävla, bli inspirerad och öva med ditt instrument.

  Innehållet fylldes på undan för undan och på måndag blev ditt uppdrag dessutom att spela in ett bidrag till Circle of Life och Sida vid Sida, för att på så sätt bli en del av Side by Sides egen digitala orkester.

  Dagarna var upplagda så att du kunde följa vårt schema eller ta del av innehållet i den takt du kände för. Vissa utmaningar och övningar kunde ta ganska lång tid, men du behövde inte sitta framför datorn 08.00–17.00 varje dag.

  ÄVEN FÖR GRUPPER

  Side by Side: Digital fungerade även för er som samlades i en orkester eller kör, speciellt måndag och tisdag 15-16 juni. Allt innehåll från lördag och söndag fanns tillgängligt då såväl som helt nytt innehåll så ni kunde skapa fullspäckade dagar tillsammans.

  Det fungerade också jättebra att kombinera individuellt deltagande under helgen och gruppaktiviteter på vardagarna. Höjdpunkter under måndag och tisdag inkluderade genrep, danceoke och en workshop i Body Percussion.

  Ni var många som filmade era aktiviteter och laddade upp på plattformen, och blev därmed en del av Side by Sides historia! Måndagens genrep blev sedan ett bra tillfälle att filma och skicka in era bidrag till Circle of Life. Tisdagen kunde sedan avslutas med att titta på den stora lägerfinalen, Festival Concert tillsammans!

All Posts
×