• SIDE BY SIDE: DIGITAL

 • FÖLJ MED PÅ DEN DIGITALA RESAN!

  Bli en del av ett unikt Side by Side

  SPÅR & REPERTOAR

  Istället för våra traditionella spår kommer det finnas två orkesterspår, EASY ORCHESTRA och CHALLENGING ORCHESTRA, samt körspåret CHOIR för alla korister.

  Repertoaren består av Circle of Life från Disneys Lejonkungen i två olika svårighetsnivåer och så klart vår egen lägersång Sida vid Sida.

  Din musikaliska huvuduppgift under lägret blir att öva på din stämma, repa in en konsertversion av vardera låten, filma dig själv och ladda upp videorna på plattformen. Dessa videor blir en del av FESTIVAL CONCERT som sänds tisdag 16 juni kl 15.00.

  13–16 JUNI

  Lägret börjar officiellt på lördag 13 juni och avslutas med FESTIVAL CONCERT på tisdag 16 juni.

  Du har möjlighet att registrera dig på plattformen och fylla i din profil färdigt från och med onsdag 10 juni.

  Efter lägret finns innehållet kvar på plattformen ifall du vill gå tillbaka och titta på exempelvis en instruktionsvideo igen.

  AUTOMATISK INBJUDAN

  Du som redan är antagen till Side by Side behöver inte anmäla dig på nytt! Du registrerar dig på plattformen med hjälp av ditt bokningsnummer och din e-postadress. Mer information kommer närmare lägret.

  Du som står på väntelistan är också välkommen till Side by Side: Digital! Även du kommer få information och möjlighet att registrera dig på plattformen med hjälp av ditt bokningsnummer och din e-postadress.

 • ÖPPET FÖR FLER!

  Du som missade att anmäla dig/ansöka till lägret tidigare eller inte hade möjlighet att resa till Göteborg i år är också välkommen att anmäla dig till Side by Side: Digital. Det är gratis!

 • SPÄNNANDE AKTIVITETER

  Varje dag kommer du kunna följa med i vad som händer på plattformen, dansa, tävla, bli inspirerad och öva med ditt instrument.

  Innehållet fylls på undan för undan och på måndag blir ditt uppdrag dessutom att spela in ett bidrag till Circle of Life och Sida vid Sida, för att på så sätt bli en del av Side by Sides egen digitala orkester. Kanske slår vi till och med världsrekord!

  Dagarna är upplagda så att du kan följa vårt schema eller ta del av innehållet i den takt du känner för. Vissa utmaningar och övningar kan du nog spendera ganska mycket tid med, men du behöver inte sitta framför datorn 08.00–17.00 varje dag.

  PASSAR ÄVEN FÖR GRUPPER

  Side by Side: Digital fungerar utmärkt för er som samlas i en orkester eller kör och vi rekommenderar att ni gör det under måndag och tisdag 15-16 juni. Allt innehåll från lördag och söndag kommer finnas tillgängligt då såväl som helt nytt innehåll så ni kan skapa fullspäckade dagar tillsammans.

  Det fungerar också jättebra att kombinera individuellt deltagande under helgen och gruppaktiviteter på vardagarna. Höjdpunkter under måndag och tisdag inkluderar övningar med Ron Davis Alvarez, Birgitta Mannerström-Molin, Alexander Einarsson, eller Marjolein Vermeeren, samt genrep. Det blir även Danceoke och en workshop i Body Percussion.

  Filma era aktiviteter och ladda upp på plattformen för chansen att bli en del av Side by Sides historia! Måndagens genrep är ett perfekt tillfälle att filma och skicka in era bidrag till Circle of Life och Sida vid Sida. Avsluta tisdagen med att titta på den stora lägerfinalen, Festival Concert tillsammans!

  PS. När ni samlas i grupp bör ni såklart följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 • FAQ

  Har du frågor om vad bytet till ett digitalt läger innebär för dig?

All Posts
×