• SIDE BY SIDE: DIGITAL

 • SIDE BY SIDE: DIGITAL 2021

  Välkommen till Digisidan!

  SPÅR & REPERTOAR

  I år ska samtliga spår finnas representerade på Digisidan. Innan lägerstarten får du möjlighet att spela in Canon/Memories som är vårt mest ambitiösa arrangemang hittills. Det blir ditt bidrag till årets digitala musikvideo. Håll ögonen på mailen och våra sociala medier så du inte missar releasen av noterna!

   

  Nytt för i år är möjligheten att få möta lärare, musiker och dirigenter live under lägret även hemifrån. Då kommer vi behandla musik från den ordinarie repertoaren.

  Anmälan är öppen fram till 21 maj och görs genom respektive spårsida.

   

  Efter det går det att anmäla sig fram till 18 juni, men med begränsad tillgång till en del innehåll.

  NÄR DU HAR ANMÄLT DIG

  När du har anmält dig till det digitala lägret får du ett bekräftelsemail med ditt bokningsnummer.

   

  Registering på Digisidan 

  Gå in på digital.sidebysidegoteborg.com och fyll i ditt bokningsnummer för att påbörja din registrering.

   

  För att färdigställa registreringen behöver du en fungerande mailadress och du kan inte använda samma mailadress för att registrera flera separata deltagare.

   

  Du som gruppledare kan använda din egen mailadress för att registrera din grupp. Gruppdeltagare kan också registrera egna konton.

 • SPÄNNANDE AKTIVITETER

  Det blir en liknande digital plattform som för lägret 2020 vilket betyder att varje spår kommer ha sitt eget digitala schema med lektioner, masterclasses och konserter.

   

  Du kommer få lära dig nya saker och repetera övningar från förra året, utföra utmaningar, chatta, skicka in videos och såklart lära dig årets Move of the Camp.
   

  Vissa utmaningar och övningar tar kanske lite längre tid, men du kommer absolut inte behöva sitta framför datorn 08.00–17.00 varje dag.

   

  PS. Här ovanför ser du Fanny och Ron demonstrera hur ett Move kan se ut.

  PERFEKT FÖR GRUPPER

  Ta del av vårt utbud tillsammans, kombinera med er egen repertoar till en unik konsert – och avsluta terminen med Side by Side!

  Bli en Side by Side Hub!

  Spelar du i en orkester eller sjunger i en kör som har möjlighet att samlas fysiskt i vår? Kanske till och med tillsammans med grannkommunen? I vår nya satsning Side by Side: Hub har du närmare kontakt med Side by Side-teamet före, under och efter lägret och kan komma att få specialuppgifter för just din orkester eller kör. Visst låter det spännande? Maila oss så berättar vi mer!

  PS. Här ovanför ser du en hälsning från Hjørring Stråkorkester, en av de grupper som var med på Side by Side: Digital förra året

All Posts
×