• SIDE BY SIDE: DIGITAL

 • SIDE BY SIDE: DIGITAL 2021

  Läs mer om det digitala lägret!

  ÅRETS LÅT

  Innan lägerstarten får du möjlighet att spela in Årets låt. Det blir ditt bidrag till årets digitala musikvideo. I Canon/Memories har Tvete Vik/Dahlgren slagit samman Maroon 5s Memories och Johann Pachelbel's Canon i D – det är vårt mest ambitiösa arrangemang någonsin! All information finns på Digisidan. Där hittar du också videon med Symfonikerna, som du ska öva och spela in till.

   

  Deadline för Canon/Memories har passerat, Från och med 7 juni kan du fortfarande skicka in ett bidrag, men vi kan inte garantera att det kommer med i den färdiga musikvideon.

  SPÅR & REPERTOAR

  Vår ambition är att samtliga spår ska finnas representerade på Digisidan. Nytt för i år är möjligheten att få möta lärare, musiker och dirigenter live under lägret även hemifrån. Då kommer vi behandla musik från repertoaren och främst våra FOCUS-låtar.

  Ordinarie anmälan till Side by Side: Digital var öppen fram till 3 juni. Du kan göra en sen anmälan fram till 18 juni, med reservation för att vissa instrument kanske inte kommer finnas tillgängliga vid lägerstart.

  NÄR DU HAR ANMÄLT DIG

  När du har anmält dig till det digitala lägret får du ett bekräftelsemail med ditt bokningsnummer. Registrera dig gärna på Digisidan senast 18 juni och testa även att logga in så du vet att allt fungerar.

   

  Registering på Digisidan

  1. Gå in på digital.sidebysidegoteborg.com och fyll i ditt bokningsnummer för att påbörja din registrering. Vi läser in bokningsnumren två gånger per dag så du kan behöva vänta upp till 12 timmar från det att du har anmält dig till lägret.

   

  För att färdigställa registreringen behöver du en fungerande mailadress och du kan inte använda samma mailadress för att registrera flera separata deltagare.

   

  Du som gruppledare kan använda din egen mailadress för att registrera din grupp. Vi rekommenderar dock att gruppdeltagarna också registrerar egna konton.

   

  2. När du har registrerat dig på Digisidan får du ett mail med en bekräftelselänk som du ska klicka på. När du har klickat på bekräftelselänken kan du logga in på Digisidan med det användarnamn och lösenord som du har valt.

   

  Vi vet att en del har problem med att hitta bekräftelsemailet, därför aktiverar vi alla konton manuellt inom 24 timmar. efter registrering på Digisidan Kan du inte logga in då heller? Maila digisupport@gso.se

   

 • ÖPPET FÖR FLER!

  Du som missade att anmäla dig/ansöka till lägret tidigare eller inte hade möjlighet att resa till Göteborg i år är också välkommen att anmäla dig till Side by Side: Digital. Det är gratis!

 • SPÄNNANDE AKTIVITETER

  Det blir en liknande digital plattform som för lägret 2020 vilket betyder att varje spår kommer ha sitt eget digitala schema med lektioner, masterclasses och konserter.

   

  Du kommer få lära dig nya saker och repetera övningar från förra året, utföra utmaningar, chatta, skicka in videos och såklart lära dig årets Move of the Camp. Störst fokus lägger vi på live-innehåll, främst genom Teams.
   

  Det finns mycket att ta del av på Digisidan både i ditt schema, i de olika arkiven, och i andras scheman! Men du kommer inte behöva sitta framför datorn 08.00–17.00 varje dag.

   

  PS. Här ovanför ser du Fanny och Ron demonstrera hur ett Move kan se ut.

  PERFEKT FÖR GRUPPER

  Ta del av vårt utbud tillsammans, kombinera med er egen repertoar till en unik konsert – och avsluta terminen med Side by Side!

  Bli en Side by Side Hub!

  Spelar du i en orkester eller sjunger i en kör som har möjlighet att samlas fysiskt i vår? Kanske till och med tillsammans med grannkommunen? I vår nya satsning Side by Side: Hub har du närmare kontakt med Side by Side-teamet före, under och efter lägret och kan komma att få specialuppgifter för just din orkester eller kör. Visst låter det spännande? Maila oss så berättar vi mer!

  PS. Här ovanför ser du en hälsning från Hjørring Stråkorkester, en av de grupper som var med på Side by Side: Digital förra året

 • FAQ

  Har du frågor om vad bytet till ett digitalt läger innebär för dig?