• ORKESTRARNA

 • Orkesterspåren

   

  Här presenteras de sex olika orkesterspåren. För att så många som möjligt ska kunna ha roligt, delta och utvecklas på sin egen nivå är orkestrarna på Side by Side indelade i nivåanpassade spår. Via vårt nyhetsbrev får du tillgång till repertoaren för varje spår det gör att du redan nu kan börja förbereda dig och öva inför Side by Side 2018.

   

  Behöver du hjälp eller mer information inför lägret kan du läsa under ANMÄLNINGSINFORMATION eller kontakta oss så svarar vi på alla dina frågor.

   

  broken image

  ADVANCED ORCHESTRA

  Lördag 16 juni - onsdag 20 juni

  För dig som spelat 7 år eller mer och är ca 15 år och uppåt. Du har mycket god orkestervana och har förberett dig mycket väl på notmaterialet. Du tar hand om dig själv på lägret eller har någon vuxen med dig. Ditt läger börjar lördag 16 juni kl 13.00, och avslutas i och med Avslutningskonsert II, onsdag 20 juni kl 18.00.
   
  Repertoar:
  Dvorak: Symfoni Nr 9, sats 1
  Kabalewsky: Colas Breugnon
  Elgar: Enigma IX, Nimrod: Adagio
  Larsson: Sats 1 & 2 ur Förklädd Gud
  Coldplay: Sida vid Sida
  Orff: O Fortuna ur Carmina Burana
  Mayer: Symfoni Nr 5, sats 4
   
  Följ vår Spotifylista och lyssna på hela repertoaren för Avslutningskonserten onsdagen den 20 juni. Du hittar den HÄR.
  broken image

  PRE-ADVANCED ORCHESTRA

  Lördag 16 juni - onsdag 20 juni

  För dig som spelat 6-8 år och är ca 13-16 år. Du har god orkestervana och har förberett dig väl på notmaterialet. Du tar hand om dig själv på lägret eller har någon vuxen med dig. Ditt läger börjar lördag 16 juni kl 14.15, och avslutas i och med Avslutningskonsert II, onsdag 20 juni kl 18.00.
   

   

  Repertoar:

  Ippolitov-Ivanov: Procession of the Sardar

  Stenhammar: Mellanspel till Sången

  Händel: Nr 4. La Réjouissance ur Music for the Royal Fireworks
  Larsson: Sats 1 & 2 ur Förklädd Gud
  Coldplay: Sida vid Sida

   
  Följ vår Spotifylista och lyssna på hela repertoaren för Avslutningskonserten onsdagen den 20 juni. Du hittar den HÄR. (Notera att Procession of the Sardar går i rätt tonart i andra låten i listan om du vill spela med, men i rätt tempo i första låten.)
   
  broken image

  UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA

  Lördag 16 juni - tisdag 19 juni

  För dig som spelat 5-7 år och är ca 12-15 år. Du har en hel del orkestervana och har övat på styckena innan du kommer till lägret. UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA är ett nytt spår för 2018. Spåret är anpassat för att vara ett bra steg mellan INTERMEDIATE ORCHESTRA och PRE-ADVANCED ORCHESTRA. Du tar hand om dig själv på lägret, har en vuxen med dig eller anger i anmälan att du behöver lägrets hjälp. Ditt läger börjar lördag 16 juni kl 13.00, och avslutas i och med Festivalkonserten, tisdag 19 juni kl 15.00.

   

  Repertoar:
  Brahms: Ungersk Dans Nr 5
  Händel: Svit 2, II: Alla Hornpipe ur Watermusic
  Garcia: Ritmos Ciganos

   

  broken image

  INTERMEDIATE ORCHESTRA

  Lördag 16 juni - tisdag 19 juni

  För dig som spelat 3-5 år och är ca 10-13 år. Du har orkestervana och har övat på styckena innan du kommer till lägret. Du tar hand om dig själv på lägret, har en vuxen med dig eller anger i anmälan att du behöver lägrets hjälp. Ditt läger börjar lördag 16 juni kl 14.30, och avslutas i och med Festivalkonsert, tisdag 19 juni kl 15.00.

   

  Repertoar:
  Elgar: Pomp and Circumstances
  Simonsson: Nordic Wolf
  Badelt: He´s a Pirate

   
  broken image

  BASIC ORCHESTRA

  Söndag 17 juni - tisdag 19 juni

  För dig som spelat 2-4 år och är ca 8-11 år. Du har lite orkestervana och har övat på styckena innan du kommer till lägret. Nytt för 2018 är att BASIC ORCHESTRA träffas under tre dagar, vilket är en dag kortare än tidigare år. Du tar hand om dig själv på lägret, har en vuxen med dig eller anger i anmälan att du behöver lägrets hjälp. Ditt läger börjar söndag 17 juni kl 12.30, och avslutas i och med Festivalkonsert, tisdag 19 juni kl 15.00.
   
  Repertoar:
  Pleyel: Corale
  Medrano: Merengue
  Beethoven: Ode to Joy/Sången ger oss nya vänner
   
  TESTAR

  BEGINNERS´ ORCHESTRA

  Söndag 17 juni - tisdag 19 juni

  För dig som nyligen börjat spela och är ca 6-9 år. Du har haft lektioner på ditt instrument i minst en termin. Om du spelar blås eller stråk så lånar/äger du ett instrument som du vet hur du packar upp och ner. Till detta spår behövs inga förberedelser, men notexempel kommer att finnas bland övrigt notmaterial för de pedagoger som önskar. Du har en vuxen med dig. Ditt läger äger rum söndag 17 - tisdag 19 juni 09.00-12.00, och avslutas i och med Lunchkonsert med Beginners’ kl 12.00, och Festivalkonsert, tisdag 19 juni kl 15.00