• ANSÖKNINGSINFORMATION

 • TACK FÖR ATT DU VILL VARA MED PÅ SIDE BY SIDE!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din ansökan. Missa inte heller att läsa igenom hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har några frågor, vill ändra något eller ångrar din anmälan, maila sidebyside@gso.se.

  Allmän information 2021

  Ordinarie anmälan till Side by Side: Digital var öppen fram till 3 juni. Du kan göra en sen anmälan fram till 18 juni, med reservation för att vissa instrument kanske inte kommer finnas tillgängliga vid lägerstart.

   

  För att kunna vara med på Side by Side: Digital 2021 behöver alla spelande/sjungande deltagare först göra en anmälan. Bokningsnumret som finns i bekräftelsen används sedan för att registrera sig på Digisidan. Länk till Digisidan finns också i bekräftelsen.

   

  Till Side by Side: Digital går det bra att göra en gemensam anmälan för flera deltagare från samma kulturskola/kör/familj om ni vill delta i samma spår (ej ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, EARLY MUSIC eller FOLK MUSIC). Det går också bra att göra en individuell anmälan för samtliga spår. I båda fallen är det viktigt att ange en korrekt e-postadress som vi kan använda för att skicka information.

  För att kunna registrera sig på Digisidan behöver var och en ett eget bokningsnummer. Numret finns med i bekräftelsen som skickas i mail vid anmälan.

   

  Det kostar ingenting att anmäla sig och delta i Side by Side: Digital. Om du vill ta tillbaka din anmälan kan du kontakta oss via sidebyside@gso.se. 

   

 • Vem kan delta på Side by Side: Digital?

  Vi har försökt göra Digisidan anpassad både för dig som deltar på egen hand hemifrån och för grupper som har möjlighet att samlas och delta tillsammans. Yngre deltagare kan behöva någon vuxen som hjälper till med registreringen och annat kring plattformen. Kontakta oss på sidebyside@gso.se om du har frågor.

  Hur anmäler jag fler än en person?

  Till en del spår på Side by Side: Digital måste var och en göra en individuell anmälan. För andra spår kan du göra en gemensam anmälan för upp till 20 deltagare i samma spår. Person 1 i formuläret ska vara gruppledaren som ansvarar för anmälan och övriga personer ska vara dina gruppdeltagare. Du kommer få alla bokningsnummer skickade till din e-postadress och ansvarar för att skicka vidare dessa till deltagarna om de också ska kunna registrera sig på Digisidan individuellt och ta del av allt innehåll på egen hand.

  Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Detta gäller även material som deltagare skickar in till oss. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

   

  Du som anmäler en grupp ska ha vårdnadshavares tillstånd att göra anmälan för deltagande barn och unga och ansvarar för att ge vårdnadshavare nödvändig information.

 • TACK FÖR ATT DU VILL VARA MED PÅ SIDE BY SIDE!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din intresseanmälan. Missa inte heller att läsa igenom hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har några frågor, vill ändra något eller ångrar din intresseanmälan, maila sidebyside@gso.se.

  Allmän information 2021

  För att kunna vara med på Side by Side 2021 behöver alla spelande/sjungande deltagare först göra en intresseanmälan. 

   

  11 februari–15 april kan du göra en sen intresseanmälan för att delta på plats i Göteborg på de spår/instrument där det finns platser kvar. 

   

  11 februari -31 mars är det öppet för intresseanmälan till BEGINNERS’ ORCHESTRA och BEGINNERS’ CHOIR på plats i Göteborg. 

   

  Intresseanmälan till Side by Side: Digital är öppen 11 februari–15 april  

   

  På grund av det rådande världsläget kommer vi att erbjuda färre platser i Göteborg än tidigare år. Det kommer att vara möjligt att delta digitalt för grupper och för enskilda deltagare. När vi fördelar platserna till de olika spåren och stämmorna eftersträvar vi kvalitet, bredd och mångfald. På grund av pandemin kommer vi dock i första hand prioritera boende i vårt närområde.

   

  Till Side by Side: Digital går det bra att göra en gemensam intresseanmälan för flera deltagare från samma kulturskola/kör/familj om ni vill delta i samma spår (ej ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, EARLY MUSIC eller FOLK MUSIC). Då skickas ett besked om plats för hela gruppen. Det går också bra att göra en individuell intresseanmälan för samtliga spår. I båda fallen är det viktigt att ange en korrekt e-postadress som vi kan skicka antagningsbeskedet till.

   

  Din intresseanmälan är inte bindande och det kostar ingenting att anmäla intresse. Om du vill ta tillbaka din intresseanmälan är vi tacksamma om du kontaktar oss via sidebyside@gso.se så snart som möjligt.

   

  Till dig som lämnade en intresseanmälan senast 7 februari skickas besked om du har fått en plats eller inte ut under februari månad. Vi går igenom sena intresseanmälningar löpande och skickar ut antagningsbesked allteftersom.

   

  Du som får erbjudande om att delta på Side by Side på plats i Göteborg kommer att få komplettera din intresseanmälan med fler uppgifter i samband med att du tackar ja till erbjuden plats. Det är först då du anger kontaktuppgifter till varje enskild deltagare, eventuell specialkost, och anger betalningsuppgifter. Du som väljer att delta på Side by Side : Digital kommer att få en länk via mail som du använder för att registrera dig på den digitala plattformen.

  Intresseanmälan Göteborg för:

  Samtliga spår förutom BEGINNERS' ORCHESTRA och BEGINNERS' CHOIR


  Besked skickas: Under februari

  Svara ja senast: Det datum som anges i ditt antagningsbesked

  Sen intresseanmälan: Öppen för vissa spår och instrument, Skicka in så snart som möjligt och senast 15 april. Lediga platser tillsätts och besked skickas ut löpande.

   

  Länk till intresseanmälan finns på sidan för respektive spår.

  Intresseanmälan Göteborg för:

  BEGINNERS' ORCHESTRA och BEGINNERS' CHOIR

   

   

  Intresseanmälan stänger: 31 mars

  Besked skickas: Under april

  Svara ja senast: Det datum som anges i ditt antagningsbesked

   

  Länk kommer finnas på sidan för respektive spår.

  Intresseanmälan Digital för:

  Samtliga spår förutom BEGINNERS' ORCHESTRA, BEGINNERS' CHOIR och OPEN ORCHESTRA

   

  Intresseanmälan stänger: 15 april

  Besked skickas: Under april

  Svara ja senast: Det datum som anges i ditt antagningsbesked

   

  Länk kommer finnas på sidan för respektive spår.

 • SPÅRVÄGLEDNING

  För att du snabbt ska få en överblick över vem som kan göra en intresseanmälan till de olika spåren har vi tagit fram en rad med ikoner som du ser nedan. Utöver det anger vi också rekommenderat åldersspann och rekommenderad erfarenhet i spårbeskrivningen.

  broken image

  13 år eller äldre utan vuxen

  broken image

  Barn under 13 år med vuxen

  broken image

  Barn under 13 år i barnvärdsgrupp

 • broken image

  13 år eller äldre med vuxen

  broken image

  Vuxen spelande/sjungande

  broken image

  Vuxen ej spelande/sjungande

 • Läs igenom villkoren innan du gör din intresseanmälan

  Intresseanmälan

  Gäller ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, UPPER VOICES CHOIR, EARLY MUSIC och FOLK MUSIC

  • Efter 7 februari gör vi en fördelning i de olika spåren och stämmorna. Vi utgår från hur länge du har spelat ditt instrument/sjungit i kör, din orkester-/körvana och din ålder. Vi eftersträvar Side by Sides kvalitet och bredd vid urvalet. På grund av pandemin kommer vi i första hand prioritera boende i vårt närområde.

  • Vi kan komma att kontakta din instrumentlärare/körledare angående din intresseanmälan.

  • Du kommer att få ett besked om plats under februari. Om du erbjuds en plats så måste du svara och bekräfta den inom den tid som anges i beskedet. Om du inte svarar i tid så förlorar du din plats.

  • Om du inte erbjuds en plats placeras du på väntelista på det spår du har lämnat en intresseanmälan till.

  • På grund av pandemin vill vi minska antalet deltagande på plats. Därför har vi beslutat att begränsa möjligheten att ta med en medföljande vuxen. Kontakta sidebyside@gso.se vid frågor.

  • När erbjudna platser ska bekräftas kommer det att finnas möjlighet att göra en gemensam bokning för flera deltagare från samma orkester/kör för att få en samlad faktura.

  • Läs igenom informationen om hur vi hanterar Personuppgifter.

  Intresseanmälan

  Gäller UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR, CHILDREN’S CHOIR och OPEN CHOIR

   

  • Efter 7 februari gör vi en fördelning i de olika spåren och stämmorna. Vi eftersträvar Side by Sides kvalitet och bredd vid urvalet. På grund av pandemin kommer vi i första hand att prioritera boende i vårt närområde.

  • Du kommer att få ett besked om plats under februari. Om du erbjuds en plats så måste du svara och bekräfta inom den tid som anges i beskedet. Om du inte svarar i tid så förlorar du din plats.

  • Om du inte erbjuds en plats placeras du på väntelista på det spår du har lämnat en intresseanmälan till.

  • På grund av pandemin vill vi minska antalet deltagande på plats. Därför har vi beslutat att begränsa möjligheten att ta med en medföljande vuxen. Kontakta sidebyside@gso.se vid frågor.

  • När erbjudna platser ska bekräftas kommer det att finnas möjlighet att göra en gemensam bokning för flera deltagare från samma orkester/kör för att få en samlad faktura.

  • Läs igenom informationen om hur vi hanterar Personuppgifter.

   

   

  Extra information gällande sen intresseanmälan

  Samtliga spår

   

  Vi går igenom sena intresseanmälningar till lediga platser löpande och gör en fördelning i de olika spåren och stämmorna. Vi gör urvalet på samma grunder som intresseanmälan före 7 februari.

 • Vilken information behöver jag för att göra en intresseanmälan?

  • Namn

  • Födelseår

  • Vilket spår du vill deltaga i och med vilket instrument/röstläge

  • Vilken kulturskola, orkester, kör eller organisation du tillhör (om någon)

  • E-postadress till den som är ansvarig för intresseanmälan där du kan ta emot beskedet

  • Mobilnummer till den som är ansvarig för intresseanmälan

  Till vissa spår krävs mer information för att genomföra din intresseanmälan, till exempel:

  • Vilken stämma du vill spela/sjunga
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet /av att sjunga i kör
  • Vilken orkester-/körvana du har
  • Din instrumentlärares/körledares namn, telefonnummer och e-postadress
  • Om du är intresserad av en plats i en barnvärdsgrupp
  För att göra en intresseanmälan till det digitala lägret från 11 februari krävs mindre information för de flesta spår.
   

  Hur mycket kostar det att delta på plats i Göteborg?

  Deltagaravgiften är 450 SEK (inkl. moms 25%) för alla spår förutom BEGINNERS’ ORCHESTRA, BEGINNERS’ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK (ink.l moms 25%). Deltagaravgift återbetalas om du avbokar din plats senast 7/5. Om anledningen till avbokningen är Covid-19-relaterad är sista dag för avbokning 17/6. Återbetalning sker också om vi som arrangör av Side by Side måste ställa in lägret p.g.a. coronapandemin.

   

  Det kostar ingenting att delta på Side by Side: Digital.

   

  Mat: På Side by Side på plats i Göteborg serveras lunch och/eller middag under lägerdagarna och frukt som mellanmål. Vi arbetar för att minska matsvinnet och räknar med att alla deltagare äter de måltider som finns med i schemat.

   

  Utan vuxen?

  På grund av pandemin vill vi minska antalet deltagande på plats. Därför har vi beslutat att begränsa möjligheten att ta med en medföljande vuxen. Grupperna är mindre än tidigare år och det sker inte lika mycket förflyttningar mellan olika lokaler. Vi kommer att ha anställd personal som hjälper till för att skapa trygghet för alla deltagare. För de spår som riktar sig mot yngre deltagare kommer gruppledare att få anmäla sig tillsammans med sina grupper. Kontakta oss på sidebyside@gso.se om du har frågor.

   

  Barn under 13 år som vill komma till Side by Side och inte kan ha någon vuxen med sig har möjlighet att anmäla intresse för plats i en barnvärdsgrupp. Det innebär att de har en barnvärd från Side by Side som ser efter och guidar dem under lägret.

   

  Barnet måste hämtas och lämnas varje dag i anslutning till lägrets schemalagda aktiviteter. Barnvärdsgrupper finns endast i följande spår: INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR och CHILDREN’S CHOIR. Antalet platser i barnvärdsgrupperna är mycket begränsat.

   

  Vid deltagande i OPEN CHOIR ska du ha med dig en vuxen om du behöver hjälp vid exempelvis lunch eller förflyttningar.

   

 • Vilken information behöver jag för att ansöka?

  • Namn
  • Födelseår
  • Vilket spår du vill delta i och med vilket instrument/röstläge
  • Vilken kulturskola, orkester, kör eller organisation du tillhör (om någon)
  • E-postadress till den som är ansvarig för ansökan där du kan ta emot antagningsbeskedet
  • Mobilnummer  till den som är ansvarig för ansökan
  • Om du behöver boende

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra ansökan tex:

  • Vilken stämma du vill spela/sjunga
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet /av att sjunga i kör
  • Vilken orkester-/körvana du har
  • Din instrumentlärares/körledares namn, telefonnummer och e-postadress
  • Om du ansöker om plats i en barnvärdsgrupp
  • Hur många som behöver boende, inkl. medföljande vuxna, om ansökan avser en grupp.

  Hur mycket kostar det att deltaga?

  Deltagaravgiften är 450 SEK (inkl. moms 25%) för alla spår förutom BEGINNERS’ ORCHESTRA, BEGINNERS’ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK (ink.l moms 25%). För dig som får plats på boendet tillkommer 100 SEK (inkl. moms 12%) per person och natt. Deltagaravgift och kostnad för boendet återbetalas om du avbokar din plats senast 7/5. Om anledningen till avbokningen är Coronarelaterad är sista dag för avbokning 17/6. Återbetalning sker också om vi som arrangör av Side by Side måste ställa in lägret p.g.a. Coronapandemin.

   

  Utan vuxen?

  Barn under 13 år som vill komma till Side by Side och inte kan ha någon vuxen med sig har möjlighet att ansöka om plats i en barnvärdsgrupp. Det innebär att de har en barnvärd från Side by Side som ser efter och guidar dem under lägret.

   

  Barnvärdarna arbetar dagtid så barnet får inte övernatta på Side by Side, utan måste hämtas och lämnas varje dag i anslutning till lägrets schemalagda aktiviteter. Barnvärdsgrupper finns endast i följande spår: INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR och CHILDREN’S CHOIR. Antalet platser i barnvärdsgrupperna är mycket begränsat.

   

  För BEGINNERS' ORCHESTRA och BEGINNERS' CHOIR måste du ha en medföljande vuxen som du känner som lämnar och hämtar dig samt finns tillgänglig på telefon på söndagen och måndagen samt finns på plats tillsammans med dig hela tisdagen.

   

  Vid deltagande i OPEN CHOIR ska du ha med dig en vuxen om du behöver hjälp vid exempelvis lunch eller förflyttningar.

   

  För alla andra spår vill vi att du som är under 13 år har en medföljande vuxen som du känner på plats.

  För att övernatta på lägret måste du vara minst 13 år gammal eller medföljas av en vuxen som du känner.

   

  Medföljande vuxen?

  Du som medföljande vuxen behöver inte ansöka om plats. När antagningsbeskeden skickas ut och det är dags att tacka ja genom att göra en fullständig anmälan kan du anmäla dig och betala deltagaravgift på samma sätt som spelande/sjungande deltagare, och vi räknar med att du tar hand om ditt barn/din grupp under hela lägret. Detta gäller i alla spår för dig som är ej spelande/sjungande medföljande vuxen. Det gäller också spelande pedagoger i INTERMEDIATE ORCHESTRA eller BASIC ORCHESTRA, som kan tänka sig att vara med och delta i orkestern, som musikaliskt stöd.

 • Vilken information behöver jag för att ansöka?

  • Namn
  • Födelseår
  • Vilket spår du vill delta i och med vilket instrument/röstläge
  • Vilken kulturskola, orkester, kör eller organisation du tillhör (om någon)
  • E-postadress till den som är ansvarig för ansökan där du kan ta emot antagningsbeskedet
  • Mobilnummer  till den som är ansvarig för ansökan
  • Om du behöver boende

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra ansökan tex:

  • Vilken stämma du vill spela/sjunga
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet /av att sjunga i kör
  • Vilken orkester-/körvana du har
  • Din instrumentlärares/körledares namn, telefonnummer och e-postadress
  • Om du ansöker om plats i en barnvärdsgrupp
  • Hur många som behöver boende, inkl. medföljande vuxna, om ansökan avser en grupp.

  Hur mycket kostar det att deltaga?

  Deltagaravgiften är 450 SEK (inkl. moms 25%) för alla spår förutom BEGINNERS’ ORCHESTRA, BEGINNERS’ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK (ink.l moms 25%). För dig som får plats på boendet tillkommer 100 SEK (inkl. moms 12%) per person och natt. Deltagaravgift och kostnad för boendet återbetalas om du avbokar din plats senast 7/5. Om anledningen till avbokningen är Coronarelaterad är sista dag för avbokning 17/6. Återbetalning sker också om vi som arrangör av Side by Side måste ställa in lägret p.g.a. Coronapandemin.

   

  Utan vuxen?

  Barn under 13 år som vill komma till Side by Side och inte kan ha någon vuxen med sig har möjlighet att ansöka om plats i en barnvärdsgrupp. Det innebär att de har en barnvärd från Side by Side som ser efter och guidar dem under lägret.

   

  Barnvärdarna arbetar dagtid så barnet får inte övernatta på Side by Side, utan måste hämtas och lämnas varje dag i anslutning till lägrets schemalagda aktiviteter. Barnvärdsgrupper finns endast i följande spår: INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR och CHILDREN’S CHOIR. Antalet platser i barnvärdsgrupperna är mycket begränsat.

   

  För BEGINNERS' ORCHESTRA och BEGINNERS' CHOIR måste du ha en medföljande vuxen som du känner som lämnar och hämtar dig samt finns tillgänglig på telefon på söndagen och måndagen samt finns på plats tillsammans med dig hela tisdagen.

   

  Vid deltagande i OPEN CHOIR ska du ha med dig en vuxen om du behöver hjälp vid exempelvis lunch eller förflyttningar.

   

  För alla andra spår vill vi att du som är under 13 år har en medföljande vuxen som du känner på plats.

  För att övernatta på lägret måste du vara minst 13 år gammal eller medföljas av en vuxen som du känner.

   

  Medföljande vuxen?

  Du som medföljande vuxen behöver inte ansöka om plats. När antagningsbeskeden skickas ut och det är dags att tacka ja genom att göra en fullständig anmälan kan du anmäla dig och betala deltagaravgift på samma sätt som spelande/sjungande deltagare, och vi räknar med att du tar hand om ditt barn/din grupp under hela lägret. Detta gäller i alla spår för dig som är ej spelande/sjungande medföljande vuxen. Det gäller också spelande pedagoger i INTERMEDIATE ORCHESTRA eller BASIC ORCHESTRA, som kan tänka sig att vara med och delta i orkestern, som musikaliskt stöd.

 • Hur många platser finns det?

  Vi har ett maxantal deltagare för varje spår och stämma som framgår av texten för varje spår. När en stämma eller ett spår är fullt syns det i anmälningsformuläret. Det blir då möjligt att ställa sig på väntelista.

   

  Ska jag anmäla mig även om jag bara är besökare?

  För att delta på Side by Side måste du anmäla dig och betala deltagaravgiften. I anmälan anger du att du är ”Ej spelande/sjungande medföljande vuxen”. För allas trygghet behöver vi veta vem och hur många som vistas på lägerområdet. Därför kan vi inte ta emot barn och/eller vuxna som har koppling till en deltagare men som inte är anmälda och bekräftade av oss. Om du vill besöka en deltagare under lägret föreslår vi att det sker mellan lägeraktiviteterna. Alla är också hjärtligt välkomna till de olika konserterna. Biljetter behövs i de flesta fall. Mer information kommer i nyhetsbreven och på hemsidan.

 • Hur gör jag en intresseanmälan för fler än en person?

  Till en del spår måste var och en göra en individuell intresseanmälan. För andra spår kan du göra en gemensam intresseanmälan för upp till 20 deltagare i samma spår. Det är lämpligt om barn från samma orkester, kulturskola eller kör vill komma till Side by Side som grupp. Person 1 i formuläret ska då vara den vuxne som ansvarar för intresseanmälan. Det är till den e-postadress som anges för Person 1 som beskedet om plats för alla i gruppen kommer att skickas.

   

  Vid sen intresseanmälan till spår/instrument med platser kvar kan man bara anmäla en person i taget.

 • Hur ansöker jag för fler än en person?

  Till en del spår måste var och en göra en individuell ansökan. För andra spår kan du göra en gemensam ansökan för upp till 20 deltagare i samma spår. Det är lämpligt om barn från samma orkester, kulturskola eller kör vill komma till Side by Side som grupp.. Person 1 i formuläret ska då vara den vuxne som ansvarar för ansökan. Det är till den mailadress som anges för Person 1 som antagningsbeskedet för alla i gruppen kommer att skickas.


  Viss information kan föras över från Person 1 till andra deltagare. Det kan du göra för varje deltagare genom att klicka på pennikonen i övre högra hörnet. OBS, se nedan gällande e-post (för info inför lägret).

   

  Person 1 blir huvudbokare för gruppen, får automatiskt allas bokningsbekräftelser och blir fakturamottagare (kan justeras i betalningssteget). Om du anmäler en grupp bör Person 1 vara en vuxen.

 • Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Detta gäller även material som deltagare skickar in till oss. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

 • Hur fyller jag i intresseanmälan?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i anmälningsformuläret

  Namn

  Om intresseanmälan gäller endast en spelande/sjungande deltagare anges deltagarens namn. Om intresseanmälan gäller en grupp, t ex en kör eller en orkester eller flera barn från samma kulturskola anges namn på den vuxna som ansvarar för intresseanmälan som Person 1. Alla övriga blir Person 2, 3 o.s.v.

   

   

  Land/Kommun (i Sverige)

  Ange vilket land du bor i om du inte bor i Sverige eller vilken kommun du bor i om du bor i Sverige

   

   

  E-post (info inför lägret)

  Den e-postadress som anges här kommer att användas när beskedet om plats skickas ut. Om du anmäler intresse för flera deltagare får du besked för alla till den adressen.
   
   

  Mobilnummer (för kontakt inför lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda om vi behöver kontakta dig innan vi skickar ut beskedet om plats.

   

  Kulturskola/Orkester/Kör/Organisation

  Skriv namnet på den kulturskola, orkester, kör eller annan organisation du tillhör. Om du inte tillhör någon organisation kan du skriva det.

   

  Instrument/Stämma

  Välj instrument/körstämma för varje deltagare i listan. OBS vid sen intresseanmälan finns endast vissa instrument/stämmor med i listan. Det innebär att det är fullt till övriga instrument/stämmor. Om du är vuxen och gör en intresseanmälan för ett barn anger du barnets instrument i listan.

   

   

  Kommentar till intresseanmälan

  Här kan du skriva om det är någon mer information du vill lägga till din intresseanmälan.

   
   
   

   

 • Välkommen till Side by Side 2021!

 • Hur fyller jag i anmälan?

  Här kan du läsa en detaljerad instruktion om hur du fyller i anmälningsformuläret

  Kön

  Frågan finns med för att vi vill kunna följa upp könsfördelningen på lägret från år till år.

   

   

  Instrument/Körstämma

  Det finns ett maxantal för varje spår och för varje instrument/körstämma. Skulle det vara fullt för något instrument/stämma kommer det alternativet att tas bort ifrån listan med valbara instrument/stämmor.. Då finns det möjlighet att ställa sig på väntelista. Då avslutas bokningen utan att man behöver fylla i alla uppgifter och utan att man behöver betala.

   

  Vi bevakar anmälningsläget och uppdaterar så ofta som möjligt. Om det blir någon plats ledig kontaktar vi dem som står på väntelista i tur och ordning så att bokningen kan kompletteras och en betalning genomföras.

   

  I listan med instrument/stämmor finns också alternativet ”Ej spelande/sjungande medföljande vuxen”. Det väljer du om du är just en medföljande vuxen.

   

   

  Kulturskola/Orkester/Kör/Organisation

  Skriv in namnet på den kulturskola, orkester, kör eller annan organisation du tillhör. Om du inte tillhör någon organisation eller är en medföljande vuxen kan du skriva just det.

   

   

  Övrig information om dig/er som vi arrangörer bör känna till

  Här kan du ange om det är något annat som vi behöver veta om deltagaren.

  T ex rullstolsburen eller sjukdomar. Det går också bra att kontakta oss via mail eller telefon.

   

   

  E-post (info inför lägret)

  Den mailadress som anges här kommer att användas för att skicka ut bekräftelsen på anmälan, men också för utskick av ytterligare information inför lägret. Om du är huvudbokare för en grupp kan du ange din egen adress för alla dina deltagare, men då måste du själv ta ansvar för att sprida all information vidare till dessa.

  Land

  Om du bor i något annat land än Sverige väljer du det landet här.

   

   

  Mobilnummer (för kontakt med deltagaren under lägret)

  Det mobilnummer som anges här vill vi kunna använda för att nå deltagaren under lägret. Om deltagaren själv inte har någon mobil ska numret till en vuxen som tar ansvar för deltagaren under lägret anges här. Vi rekommenderar starkt att de barn som deltar ensamma på Side by Side ska ha med sig en egen mobiltelefon under lägret så att vi har möjlighet att nå dem i nödfall.

   

   

  Målsmans (närmast anhörig) namn och mobilnummer

  De uppgifter som anges här är som en extra säkerhet för att vi ska kunna nå deltagarens målsman. Om deltagaren är myndig anges namn och mobilnummer till närmast anhörig.

   
  Önskad specialkost

  På lägret kommer vi inte att servera någonting som innehåller nötter eller fläskkött. När det gäller specialkost kan du välja vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosfri och mjölkproteinfri kost. Du kan ange allergier och önskemål om annan specialkost. Dessa önskemål tillgodoses så långt det är möjligt.

   

   
   
   

   

 • BOENDE

  I fliken Boende väljer du om du önskar boka boende hos oss i delat klassrum.

  Klicka på Lägg till för varje deltagare som du vill boka boende för och ange dag för incheckning och dag för utcheckning samt namn under rubriken Deltagare.

  Om du har önskemål om ditt eller din grupps boende, t.ex. om ni vill bo pojke/flicka eller barn/pedagoger kan du skriva det under Önskemål om boendet nedan till höger eller kontakta oss på sidebyside@gso.se

   

  Du ser högst upp till höger att summan ändras när du angivit antal nätter. Boendet kostar 95 kr per person och natt. För boende ingår alla måltider de dagar du bokar boende för. Om du har några önskemål eller frågor angående boendet är du välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. För att få sova över på lägret måste du vara minst 13 år eller bo tillsammans med en vuxen som du känner.

  SUMMERING

  I fliken Summering syns alla de uppgifter du har angivit i de tidigare stegen. Kontrollera noga att allt stämmer. Om du vill ändra något klickar du på Tillbaka och justerar. När du sedan klickar på Boka går det inte längre att gå tillbaka och ändra.

  RABATTKOD

  Längst ner i summeringsfliken under rubriken Summering ser du summan för bokningen. Om du tillhör Göteborgs kulturskolor eller en del av Göteborgs El Sistema-verksamhet anger du den rabattkod du har fått i avsedd ruta och klickar på Aktivera. Då kommer summan att minska. Först därefter klickar du på Boka. Koden täcker deltagaravgiften men inte kostnad för boende.

  BETALNING

  I fliken Betalning väljer du först om du vill betala med kort eller med faktura. Om du väljer kort genomförs betalningen direkt innan du avslutar bokningen. Det går att betala med; VISA, Mastercard, Eurocard eller Maestro. Om du väljer faktura kommer en pappersfaktura att skickas ut den 11 maj. Fakturan ska betalas inom 30 dagar. Adressen anger du i nästa steg. Fakturamottagaren kan vara en person eller en organisation.

 • Efter bokningen

  När bokningen är slutförd kommer du att få en bekräftelse till den mailadress du har angett i din anmälan. I bekräftelsen finns en summering av samtliga uppgifter och en streckkod. Skriv gärna ut och ta med streckkoden till lägrets registrering.
   
  Om du har gjort en bokning för flera deltagare och skrivit in olika mailadresser för olika deltagare kommer du som huvudbokare inte att få streckkoderna för alla utan de skickas till den mailadress som är angiven för varje deltagare.
   
  På registreringen när lägret startar så kommer du att kunna registrera dig med din streckkod eller genom att uppge ditt namn. Vi uppmanar till att försöka ta med streckkoderna då detta kommer att skynda på registreringsköerna. Som gruppbokare kan du välja om du endast tar med din egen bokningsbekräftelse med streckkod samt en lista med namnen på alla dina deltagare eller om du vill be dem vidarebefordra mailen till dig så att du kan ta med alla bekräftelserna med streckkoder utskrivna.
   
  Välkommen till Side by Side 2020!

 • Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

   

  Integritetspolicy – Göteborgs Symfonikers personuppgiftsbehandling

  Göteborgs Symfoniker behandlar kunders och användares personuppgifter enligt gällande lagstiftning, bland annat GDPR och OSL. Göteborgs Symfoniker håller register över företagets kunder och användare som har registrerat sig eller har gjort ett köp hos Göteborgs Symfoniker.

  Registret kan innehålla personuppgifter som namn, postadress, telefonnummer och e-postadresser, samt vid köp även leverans-, betalnings- och inköpsuppgifter, profilering baserad på adress samt uppgifter baserade på användning av digitala tjänster.

  Det kan förekomma att vi spelar in eller fotograferar i samband med våra konserter. Detta för att informera om vår verksamhet i olika kommunikationskanaler. Inspelningarna kan komma att användas för utsändning i såväl egna som i samarbetspartners kanaler.

   

  Vad används personuppgifterna till?

  Uppgifterna används av Göteborgs Symfoniker för marknadsföring, information och leverans av biljetter och produkter samt som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Göteborgs Symfoniker ska kunna anpassa innehåll, annonser och erbjudanden från Göteborgs Symfoniker samt i förekommande fall våra samarbetspartners.
   

  Vad samtycker du som kund till?

  Göteborgs Symfonikers kunder och registrerade användare samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Marknadsföring via e-post och sms regleras i marknadsföringslagen.
   

  Vem hanterar och äger informationen?

  Göteborgs Symfoniker är ensam ägare till den personliga information som samlas in då Göteborgs Symfoniker är arrangör för ett event. Då extern part är arrangör av event och hyr Konserthuset tillämpas gemensamt personuppgiftsansvar och personuppgifterna kan delas med sådan extern arrangör. Vi säljer inte denna information vidare till andra företag. Göteborgs Symfoniker kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om det krävs för att förmedla en tjänst eller produkt (exempelvis distribution, tryckeri och återförsäljare). Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

   

  Hur tar du som kund tillbaka ditt samtycke?

  Alla användare har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag, samt spärra användning av uppgifterna i marknadsföring. Detta gör du genom att e-posta gdpr@gso.se.

   

  Hur länge sparas personuppgifterna?

  Personuppgifter sparas under pågående användarrelation eller i enlighet med lämnat samtycke. Samtycket är giltigt till dess användaren själv säger upp det och upphör inte om tjänsten inte nyttjas. Samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

   

 • Så kul att du vill anmäla dig till Side by Side!

  Här hittar du allt du behöver veta och tänka på när du gör din anmälan till Side by Side 2019. Du kan också ladda ned ett kortfattat INFOBLAD. Läs även om våra ANMÄLNINGSVILLKOR och hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har frågor om din ansökan/anmälan eller vill avboka din plats, maila sidebyside@gso.se.

  Vilken information behöver jag för att anmäla mig?

  • Namn
  • Födelseår
  • Vilken orkester och kör du vill delta i och med vilket instrument/röstläge
  • Om du kommer tillsammans med någon vuxen
  • Vilken kulturskola, kör eller organisation du tillhör (om någon)
  • En e-postadress där du kan ta emot bokningsbekräftelse och få mer information om Side by Side
  • Ett mobilnummer till dig eller någon ansvarig för dig som kommer att befinna sig på lägret
  • Målsmans telefonnummer och e-postadress (om du är under 18)
  • Eventuella allergier, specialkost eller andra behov
  • Kort eller fakturauppgifter

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra anmälan/ansökan tex:

  • Vilken stämma du sjunger/vill spela
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet
  • Vilken orkestervana du har
  • Din instrumentlärares namn, telefonnummer och e-postadress

  Vad inkluderas i anmälningsavgiften?

  Anmälningsavgiften är 450 SEK för alla spar förutom BEGINNERS´ ORCHESTRA, BEGINNERS´ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK. VOLUNTEERS´ CHOIR är såklart gratis. Anmälningsavgiften täcker fika, lunch och ibland middag. Utöver detta får varje deltagare vara med på repetitioner, konserter och andra aktiviteter på lägret. Alla deltagare får en Side by Side-väska och en Side by Side T-shirt. Moms på deltagaravgiften är 25%. För de som behöver boende under lägret tillkommer 95 SEK per person och natt (alla måltider ingår.) Moms på boendet är 12%.

   

  Utan vuxen?

  För UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA och CHILDREN'S CHOIR kan barn som kommer själva till lägret utan någon vuxen välja alternativet: ”Jag har ingen som tar hand om mig under lägret och behöver hjälp av lägrets Barnvärdar”. De kommer tilldelas en Barnvärd som håller reda på dem och tar hand om dem under lägret. Barnvärdarna arbetar endast dagtid och därför rekommenderar vi daglig hämtning och lämning av barn som väljer det här alternativet.

   

  För BEGINNERS' ORCHESTRA, BEGINNERS' CHOIR och OPEN CHOIR måste alla deltagare ha en medföljande vuxen som de känner på plats under hela lägret. För alla andra spår vill vi att barn under 13 år har en medföljande vuxen som de känner på plats.

  För att övernatta på lägret måste du vara minst 13 år gammal eller medföljas av en vuxen som du känner.
   

  Medföljande vuxen?

  ”Du som medföljande vuxen måste anmäla dig och betala deltagaravgift på samma sätt som spelande/sjungande deltagare, och vi räknar med att du tar hand om ditt barn/din grupp under hela lägret. Du som pedagog i UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA eller BASIC ORCHESTRA, kan ange i din anmälan att du vill vara med och delta i orkestern, som musikaliskt stöd.

  Hur anmäler jag fler än en person?

  Du kan anmäla upp till 30 deltagare per bokning för samtliga spår, förutom ADVANCED ORCHESTRA och PRE-ADVANCED ORCHESTRA.

  Om något går fel och du behöver ändra något i bokningen, kontakta oss via email på sidebyside@gso.se. Viss information kan föras över från Person 1 till andra deltagare. Det kan du göra för varje deltagare genom att klicka på pennikonen i övre högra hörnet. OBS, se nedan gällande email (för info inför lägret).

   

  Person 1 blir huvudbokare för gruppen, får automatiskt allas bokningsbekräftelser och blir fakturamottagare (kan justeras i betalningssteget). Om du anmäler en grupp bör Person 1 vara en vuxen.

   

  Hur många platser finns det?

  Vi har ett max-antal deltagare för varje spår och stämma. När en stämma eller ett spår är fullt framgår det i anmälningsformuläret. Det blir då möjligt att ställa sig på väntelista.

   

  Ska jag anmäla mig även om jag bara är besökare?

  För att deltaga på Side by Side måste du anmäla dig och betala anmälningsavgiften. För allas trygghet behöver vi ha full kontroll över vem och hur många som vistas på lägerområdet. Därför kan vi inte ta emot barn och/eller vuxna som har koppling till en deltagare men som inte är anmälda och bekräftade av oss. Om du vill besöka en deltagare under lägret föreslår vi att det sker mellan lägeraktiviteterna. Alla är också hjärtligt välkomna till Festivalkonserten och de olika Lunch- och Avslutningskonserterna. Biljetter kan behövas i vissa fall. Mer information kommer i nyhetsbreven och på hemsidan.

   

  Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen i sociala medier, på vår hemsida och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

   

  Integritetspolicy – Göteborgs Symfonikers personuppgiftsbehandling

  Göteborgs Symfoniker behandlar kunders och användares personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Göteborgs Symfoniker håller register över företagets kunder och användare som har registrerat sig eller har gjort ett köp hos Göteborgs Symfoniker.

  Registret kan innehålla personuppgifter som namn, postadress, telefonnummer och e-postadresser, samt vid köp även leverans-, betalnings- och inköpsuppgifter, profilering baserad på adress samt uppgifter baserade på användning av digitala tjänster.

  Det kan förekomma att vi spelar in eller fotograferar i samband med våra konserter. Detta för att informera om vår verksamhet i olika kommunikationskanaler. Inspelningarna kan komma att användas för utsändning i såväl egna som i samarbetspartners kanaler.
   

  Vad används personuppgifterna till?

  Uppgifterna används av Göteborgs Symfoniker för marknadsföring, information och leverans av biljetter och produkter samt som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Göteborgs Symfoniker ska kunna anpassa innehåll, annonser och erbjudanden från Göteborgs Symfoniker samt i förekommande fall våra samarbetspartners.
   

  Vad samtycker du som kund till?

  Göteborgs Symfonikers kunder och registrerade användare samtycker till att marknadsföring kan ske via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Marknadsföring via e-post och sms regleras i marknadsföringslagen.
   

  Vem hanterar och äger informationen?

  Göteborgs Symfoniker är ensam ägare till den personliga information som samlas in. Vi säljer inte denna information vidare till andra företag. Göteborgs Symfoniker kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om det krävs för att förmedla en tjänst eller produkt (exempelvis distribution, tryckeri och återförsäljare). Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.
   

  Hur tar du som kund tillbaka ditt samtycke?

  Alla användare har rätt att utan kostnad återkalla samtycke, begära rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter eller skriftligen begära ett registerutdrag, samt spärra användning av uppgifterna i marknadsföring. Detta gör du genom att e-posta gdpr@gso.se.
   

  Hur länge sparas personuppgifterna?

  Personuppgifter sparas under pågående användarrelation eller i enlighet med lämnat samtycke. Samtycket är giltigt till dess användaren själv säger upp det och upphör inte om tjänsten inte nyttjas. Samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

   

 • Vilken information behöver jag för att anmäla mig/ansöka?

  • Namn
  • Födelseår
  • Vilket spår du vill delta i och med vilket instrument/röstläge
  • Om du kommer tillsammans med någon vuxen
  • Vilken kulturskola, orkester, kör eller organisation du tillhör (om någon)
  • En e-postadress där du kan ta emot bokningsbekräftelse och få mer information om Side by Side
  • Ett mobilnummer till dig eller någon ansvarig för dig som kommer att befinna sig på lägret
  • Målsmans mobilnummer och e-postadress (om du är under 18 år)
  • Eventuella allergier, specialkost eller andra behov
  • Kort- eller fakturauppgifter

  Till vissa spår krävs mer information för att
  genomföra anmälan/ansökan tex:

  • Vilken stämma du sjunger/vill spela
  • Hur många års erfarenhet du har av instrumentet /av att sjunga i kör
  • Vilken orkester-/körvana du har
  • Din instrumentlärares/körledares namn, telefonnummer och e-postadress

  Vad inkluderas i deltagaravgiften?

  Deltagaravgiften är 450 SEK för alla spår förutom BEGINNERS´ ORCHESTRA, BEGINNERS´ CHOIR och OPEN CHOIR som kostar 200 SEK. VOLUNTEERS´ CHOIR är såklart gratis. Deltagaravgiften täcker de måltider som ingår i spårets schema. Utöver detta får varje deltagare vara med på repetitioner, konserter och andra aktiviteter på lägret. Alla deltagare får en Side by Side-väska och en Side by Side T-shirt. Moms på deltagaravgiften är 25%. För de som behöver boende under lägret tillkommer 95 SEK per person och natt (alla måltider ingår.) Moms på boendet är 12%.

   

  Utan vuxen?

  För UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR och CHILDREN'S CHOIR kan barn som kommer själva till lägret utan någon vuxen välja alternativet: ”Jag har ingen som tar hand om mig under lägret och behöver hjälp av lägrets Barnvärdar”. De kommer tilldelas en Barnvärd som ser efter och tar hand om dem under lägret. Barnvärdarna arbetar endast dagtid och därför rekommenderar vi daglig hämtning och lämning av barn som väljer det här alternativet.

   

  För BEGINNERS' ORCHESTRA, BEGINNERS' CHOIR och OPEN CHOIR måste alla deltagare ha en medföljande vuxen som de känner på plats under hela lägret. För alla andra spår vill vi att barn under 13 år har en medföljande vuxen som de känner på plats.

  För att övernatta på lägret måste du vara minst 13 år gammal eller medföljas av en vuxen som du känner.

   

  Medföljande vuxen?

  Du som medföljande vuxen måste anmäla dig och betala deltagaravgift på samma sätt som spelande/sjungande deltagare, och vi räknar med att du tar hand om ditt barn/din grupp under hela lägret. Du som pedagog i INTERMEDIATE ORCHESTRA eller BASIC ORCHESTRA, kan ange i din anmälan att du vill vara med och delta i orkestern, som musikaliskt stöd.

 • Så kul att du vill vara med på Side by Side!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din anmälan/ansökan. Missa inte heller våra ANSÖKNINGS- OCH ANMÄLNINGSVILLKOR och hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har några frågor eller vill avboka din plats, maila sidebyside@gso.se. Avboka så tidigt som möjligt. Sista avbokningsdag är 4 maj.

  Ansökan eller anmälan?

  Ansök 11 november eller anmäl dig 3 februari

  Till spåren för de äldsta deltagarna på Side by Side gör du en ANSÖKAN och får vänta på ett antagningsbesked innan du vet om du kommer med. Ansökan bedöms utifrån din erfarenhet och ålder. Till övriga spår på Side by Side gör du en ANMÄLAN och får en bekräftelse direkt.

   

  ALLA som ska vara fysiskt på plats på lägret, alltså även lärare, föräldrar och syskon måste göra en egen anmälan till Side by Side och betala deltagaravgift.

  ANSÖKAN

  Gäller: ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, UPPER VOICES CHOIR, EARLY MUSIC och FOLK MUSIC

  Öppnar: Måndag 11 november

  Öppen t.o.m.: Fredag 10 januari

  Besked skickas: Fredag 17 januari

  Sista dagen att tacka ja: Fredag 24 januari

  ANMÄLAN

  Gäller: UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, OPEN ORCHESTRA, BEGINNERS’ ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR, CHILDREN’S CHOIR, BEGINNERS’ CHOIR, OPEN CHOIR och VOLUNTEERS’ CHOIR

  Öppnar: Måndag 3 februari

  Öppen t.o.m.: Så länge det finns platser kvar eller som längst till fredag 3 april

  Besked skickas: Direkt

 • Så kul att du vill vara med på Side by Side!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din ansökan. Missa inte heller våra ANSÖKNINGSVILLKOR och hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har några frågor, vill ändra något i din ansökan eller vill dra tillbaka din ansökan, maila sidebyside@gso.se.

  Ansökan eller anmälan?

  Till spåren för de äldsta deltagarna på Side by Side gör du en ANSÖKAN och får vänta på ett antagningsbesked innan du vet om du kommer med. Ansökan bedöms utifrån din erfarenhet och ålder. Till övriga spår på Side by Side gör du en ANMÄLAN och får en bekräftelse direkt.

   

  ALLA som ska vara fysiskt på plats på lägret, alltså även lärare, föräldrar och syskon måste göra en egen anmälan till Side by Side och betala deltagaravgift.

  ANSÖKAN

  Gäller: ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, UPPER VOICES CHOIR, EARLY MUSIC och FOLK MUSIC

  Öppnar: Måndag 11 november

  Öppen t.o.m.: Fredag 10 januari

  Besked skickas: Fredag 17 januari

  Sista dagen att tacka ja: Fredag 24 januari

  Sen ansökan öppnar: 13 januari eller löpande

  Sen ansökan stänger: Löpande eller senast 3 april

  Besked (sen ansökan) skickas: Löpande

  ANMÄLAN

  Gäller: UPPER INTERMEDIATE ORCHESTRA, INTERMEDIATE ORCHESTRA, BASIC ORCHESTRA, OPEN ORCHESTRA, BEGINNERS’ ORCHESTRA, PRE-UPPER VOICES CHOIR, CHILDREN’S CHOIR, BEGINNERS’ CHOIR, OPEN CHOIR och VOLUNTEERS’ CHOIR

  Öppnar: Måndag 3 februari

  Öppen t.o.m.: Så länge det finns platser kvar eller som längst till fredag 3 april

  Besked skickas: Direkt