• ANSÖKNINGSINFORMATION

 • TACK FÖR ATT DU VILL VARA MED PÅ SIDE BY SIDE!

  Här hittar du mycket av det du behöver veta och tänka på när du gör din ansökan. Missa inte heller att läsa igenom hur vi hanterar PERSONUPPGIFTER. Om du har några frågor, vill ändra något eller ångrar din anmälan, maila sidebyside@gso.se.

  Allmän information 2021

  Ordinarie anmälan till Side by Side: Digital var öppen fram till 3 juni. Du kan göra en sen anmälan fram till 18 juni, med reservation för att vissa instrument kanske inte kommer finnas tillgängliga vid lägerstart.

   

  För att kunna vara med på Side by Side: Digital 2021 behöver alla spelande/sjungande deltagare först göra en anmälan. Bokningsnumret som finns i bekräftelsen används sedan för att registrera sig på Digisidan. Länk till Digisidan finns också i bekräftelsen.

   

  Till Side by Side: Digital går det bra att göra en gemensam anmälan för flera deltagare från samma kulturskola/kör/familj om ni vill delta i samma spår (ej ADVANCED ORCHESTRA, PRE-ADVANCED ORCHESTRA, WIND & STRING ORCHESTRA, YOUTH CHOIR, EARLY MUSIC eller FOLK MUSIC). Det går också bra att göra en individuell anmälan för samtliga spår. I båda fallen är det viktigt att ange en korrekt e-postadress som vi kan använda för att skicka information.

  För att kunna registrera sig på Digisidan behöver var och en ett eget bokningsnummer. Numret finns med i bekräftelsen som skickas i mail vid anmälan.

   

  Det kostar ingenting att anmäla sig och delta i Side by Side: Digital. Om du vill ta tillbaka din anmälan kan du kontakta oss via sidebyside@gso.se. 

   

 • Vem kan delta på Side by Side: Digital?

  Vi har försökt göra Digisidan anpassad både för dig som deltar på egen hand hemifrån och för grupper som har möjlighet att samlas och delta tillsammans. Yngre deltagare kan behöva någon vuxen som hjälper till med registreringen och annat kring plattformen. Kontakta oss på sidebyside@gso.se om du har frågor.

  Hur anmäler jag fler än en person?

  Till en del spår på Side by Side: Digital måste var och en göra en individuell anmälan. För andra spår kan du göra en gemensam anmälan för upp till 20 deltagare i samma spår. Person 1 i formuläret ska vara gruppledaren som ansvarar för anmälan och övriga personer ska vara dina gruppdeltagare. Du kommer få alla bokningsnummer skickade till din e-postadress och ansvarar för att skicka vidare dessa till deltagarna om de också ska kunna registrera sig på Digisidan individuellt och ta del av allt innehåll på egen hand.

  Personuppgifter

  Under Side by Side kommer vi att dokumentera verksamheten i text och bild. Vi kommer att sprida informationen och använda fotografier och filmer i sociala medier, på vår hemsida, i trycksaker och i andra sammanhang där Side by Side presenteras under lägerveckan och i vår framtida kommunikation och marknadsföring. Detta gäller även material som deltagare skickar in till oss. Materialet kan också komma att användas av våra samarbetspartners. Utöver det följer vi gällande lagstiftning och hänvisar till Göteborgs Symfonikers integritetspolicy: www.gso.se/info/personuppgifter.

   

  Du som anmäler en grupp ska ha vårdnadshavares tillstånd att göra anmälan för deltagande barn och unga och ansvarar för att ge vårdnadshavare nödvändig information.